Nesnáším lovkyně duchů :D

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6113
9.8.15 16:55

Mne to nevadi, at si klidne ty duchy lovi. Lovenim mam na mysli hledani jakehokoli naznaku ducha a nasledne gratulace u skoroneviditelne carky. To, ze si nekdo udela den pred ms jeden test a kdyz je bily, tak na nem nic vic za kazdou cenu nehleda, za loveni duchu nepovazuju. Ja kdyz vidim takovou diskuzi, tak ji neotviram, jen se pousmeju. Je videt, ze tyhle lovkyne vi o zivote prd. Nedochazi jim, ze ani cary jak dalnice nic neznamenaji. Otehotnet je jen zacatek, pak nasleduji mesice nejistoty a testu a pokazit se to muze klidne az na samotnem Konci. Bohuzel o tom neco vim.

Příspěvek upraven 09.08.15 v 16:57

• načítám...
643
9.8.15 16:57

@aneetka.m
tak pro někoho kdo dělá s rentgenem je to podstatný, vědět co nejdřív- zárodek je nejvíc náchylny práve v tom uplnym prvopočátku… Takže nevim proč bych čekala na test několik dní po menstruaci a nechala na těch ubohých pár buněk zbytečně zářit…

• načítám...
6113
9.8.15 17:00

@makarka myslim, ze to bylo cele mysleno tak, ze je neco jineho udelat si jeden test par dni pred ms z duvodu rizikoveho zamestnani anebo vylepovat kazdy mesic na web dvacet snehobilych testu s otazkou, zda i ostatni „neco“ vidi :nevim: ale to je fuk, smysl cele tehle diskuze je vlastne mimo, at kazdy dela, co uzna za vhodne. Zakladatelce radim takove diskuze o duchu na testu proste neotvirat a je to.

• načítám...
289
9.8.15 17:00

Já pořád nechápu, čeho si tím chtěla docílit, že založíš takovou diskuzi. To jako že teď všechny „lovkyně“ prozřou? Tak si mysli, co chceš, ale nemusíš tady bejt jedovatá. Mně to přijde minimálně nevhodný taková diskuze, je tu spousta ženských, co se zoufale snaží o dítě. Asi jsi v takový situaci nebyla, tak proč to odsuzuješ. My v nejbližší době dítě ještě ani neplánujeme, tak se do diskuzí o duchách a testování nezapojuju, když tomu prd rozumim :nevim: Někdo holt musí bejt vždycky chytrej jak stádo opic :roll:

• načítám...
22203
9.8.15 17:02

Víš, jak jsem byla šťastná, když jsem po 6 letech snažení a umělých oplodnění konečně našla DUCHA na testu? ;) :roll:

• načítám...
25123
9.8.15 17:07

@aneetka.m :mrgreen: a já zas nechápu tvou potřebu to řešit :lol:

hele mě to taky přijde divný, ale opravdu mám jiný starosti a radosti, než zrovna tohle řešit a zakládat kvůli tomu diskuzi :mrgreen:

• načítám...
12651
9.8.15 17:11

@aneetka.m me teda pripada mnohem prastenejsi a hloupejsi ten, kdo v rodine rozda testy a sleduje, jestli je bude mit deda, bracha a sestilera neter pozitivni.

Fakt se timhle bavite? Jste divni.

• načítám...
87
9.8.15 17:14

Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.

• načítám...
1283
9.8.15 17:15

Ja jsem si zpocatku myslela, ze se jedna o nejaky serial nebo primo fanklub serialu Lovkyne duchu :lol:

• načítám...
12651
9.8.15 17:19

A taky fakt miluju ty, co kdyz zjisti, ze jejich nazor ne kazdy (skoro nikdo) sdili, tak hned chteji mazat diskusi. Tak bud ten nazor mam a stojim si za nim, nebo ne a diskusi nezakladam.

• načítám...
27767
9.8.15 17:20
@aneetka.m píše:
Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.

no když jsi netolerantní tak se nediv :roll:

• načítám...
2094
9.8.15 17:22

@aneetka.m myslím,že ne. Tak si smaž diskuzi z oblíbených a je to :-)
Tušila jsem tady masakr…naběhla jsi si sama.
Vidím, že jsi celkem nováček, tak alespoň máš ponaučení, že takové věci tady říkat nesmíš…jen si to mysli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
27767
@jessikka píše:
A taky fakt miluju ty, co kdyz zjisti, ze jejich nazor ne kazdy (skoro nikdo) sdili, tak hned chteji mazat diskusi. Tak bud ten nazor mam a stojim si za nim, nebo ne a diskusi nezakladam.

naprosto souhlasím, ono je lepší smazat diskuzi než se smířit s tím, že jsem šlápla do vosího hnízda jak se říká

• načítám...
7009
@aneetka.m píše:

Co je to „zlicovat“? :mrgreen:
Kdysi davno tu byla dlouhodoba diskuze, jmenovala se tusim Bez zvatlani, povidaly si tam holky, ktere se vymezovaly vuci vsem tem ovulkam, mimiskum, pritum a spol. Akorat na jejim pocatku nebyl nenavistny vypad proti pulce emimina, jen konstatovani, kdo to nema rad, zda se prida. Tady forma zcela prevazila obsah, diskuze se mohla rozvijet zcela jinym smerem.

• načítám...
7417
9.8.15 17:23
@KlaraBoch píše:
Ja jsem si zpocatku myslela, ze se jedna o nejaky serial nebo primo fanklub serialu Lovkyne duchu :lol:

Holka holka, ty jsi fakt zvlastni :think: Založila jsi hodne provokativní diskuzi, mas svůj nazor, tak se tomu postav celem, ne?? :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+