Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já sem sice chlap, a než jsem četl tuhle diskuzi, vůbec jsem nevěděl, co to ty duchové jsou. Ale zároveň mě zarážíte i vy ostatní, kteří jste na zakladatelku vyjely. Snad je tohle svobodné fórum a má právě na svůj názor. Já všechny ty snažilky chápu, chápu, že hledají jiskřičku naděje, ale právě že bych to musel skenovat a dávat na net. Na druhou stranu zase nechápu, co tazatelku vedlo projet x „duchových“ vláken. Ale občas jste některé jak vosy a díky bohu, že jsem chlap..
Hlavně, že tu jedna z vás mluvila o toleranci a pokoře, ovšem mnohé z vás těmito vlastnostmi zjevně nedisponují. Samozřejmě že nemusím s něčím souhlasit, ale mohu to dát najevo slušně, bez osobních výpadů a útoků, což ovšem platí i pro zakladatelku. A těch témat o hovínku, i o mnohem větších hovínkách, je tu daleko víc a tam takhle příkré nejste. Tazatelce šlo jen o zamyšlení. Ano, sice nechápu, proč to řeší, ale chtěla říct svůj názor na něco, stejně jako desítky stovky z vás prezentujete své názory v jiných tématech a ty názory můžou být taky o hovínku, stejně jako může být o hovínku tento, můj. Ale to je jedno a nezabrání mi to, abych ho napsal.
Příspěvek upraven 09.08.15 v 17:48
@aneetka.m píše:
@macina25 sem ponaucena…tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
Hlad si co chces, tve tehotenske bricho je lovkynim duchu ukradene.Ty zajima pouze jejich budouci potomek.
@aneetka.m nějak nechápu, co tě k založení takové diskuse vede?
Závist? Nebo úpal ze sluníčka? ![]()
@Cuddy píše:
Hlad si co chces, tve tehotenske bricho je lovkynim duchu ukradene.Ty zajima pouze jejich budouci potomek.
@Ploskutáček ja nahodou videla diskuze,,duch na testu,,,je tam duch,, atd chtela sem vedet o cem sakra furt mluvi a kdyz sem projela tyhle diskuze zjistila ze holky si udelali sport z toho ze davaji kazde 4 hodiny na net tehu test kde se ostatnich ptaji zda neco vidi, prito m pokud nevidim nic zjevne tam nic neni. Chapu holky co touzi po diteti ale cim vic se tohle bude sirit tim vic budou ve stresu a dal od cile.jen to tu nikdo nechape.
@verulicek jezis tady je milion diskuzi na xxx dementnich temat a nevim proc bych mela vysvetlovat co me k tomu vede
@aneetka.m píše:
@macina25 sem ponaucena…tohle je masakr. Meli by sem poslat krotitele duchu
kaslu na to, muj nazor je stejny. Jdu si pohladit tehu brisko a ted me teprve vsichni ukamenuji
mohla bych založit diskusi - nesnáším těhotné ženské, které používají slovo TĚHU
![]()
@aneetka.m píše:
Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.
Měla jsi evidentně na mysli slovo - lynč, lynčovat…že?
Ano, diskuze se dá smazat, napiš adminovi.
To je teď nová velká móda - nechat smazat své názory, protože se bojí, že ta jejich hloupost bude na netu vystavena dál…
A víš, co se říká o tom, kdo moc myslel…?
@aneetka.m dementních témat je tu hodně, ale málokdo tu vykřikuje, že nesnáší určitou skupinu lidí, která mu (ani nikomu jinému) absolutně nic neudělala a řeší si svoje věci…tak možná proto tu je tolik negativních komentářů na tvou adresu. Žij a nech žít… ![]()
@Ploskutáček Kdo diskutuje neslušně? Pořádá útoky na zakladatelku?
@aneetka.m píše:
Da se nejak smazat diskuze? Tady clovek nemuze napsat vlastni nazor, hrozne kritizujete ze si dovoli nekdo neco rict, ale sami cloveka pomalu zlicujete. Myslim ze sem narazila prave na cilovou skupinu.
Já teda nejsem žádná lovkyně duchů, ale tebe nechápu. Čeho jsi jako chtěla diskuzí dosáhnout? Remcat tu na ty holky? A co je ti po tom? Ať si dělají co chtějí, ne?
@Fima píše:
@Ploskutáček Kdo diskutuje neslušně? Pořádá útoky na zakladatelku?
Přečetl jsem si pár příspěvků pod a stačilo. Zpětně musím uznat, že nemusela použít slovo „nesnáším“, ale jinak má na svůj názor právo a má právo ho i prezentovat. Nebo ne?
Příspěvek upraven 09.08.15 v 17:51
@KlaraBoch píše:
@yellowmonkey no ja to fakt nezakladala, ses spletla
Promin. To bylo samozrejme na zakladatelku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat