Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6578
26.9.14 20:16
@čurynka101 píše:
@lovesmile To je fakt, guma to bude tak i tak :D

Přesně tak! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.9.14 20:16
@viky23 píše:
@terkasestak ty jsi dobra krava :mrgreen: :potlesk: :roll:

Diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.9.14 20:17
@terkasestak píše:
Ahoj :) vrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují ;-) podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?

je mi tě líto…věřím tomu, že jsi okolím milována tak, jak ty miluješ psy :roll:

• Citovat
  • Upravit
40270
26.9.14 20:17

@Martina1409
Jasný, ty pařby, kuřáci, to je to samý, zase jen o toleranci, myslím všeobecný, to tady prostě vázne čím dál víc. A s tím štěnětem, tys věděla, že to nebude na dlouho, on třeba ne. To s nocí muselo být veselý. :D Jako sem do klidný ulice se nastěhoval chlap se psem, ten štěká, jen když ho vypustí ráno na potřebu. Zaštěká tak 15s a já bych ho nejradši zabila, protože mě budí půl hodiny před mým budíkem, malou jakbysmet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
26.9.14 20:18
@terkasestak píše:
@Tereza1986 já už budu volat městskou policii, mě už nebaví bát se odkud v parku vyletí pes :zed:

no jak tě tak čtu, tak odvezou a budou řešit spíše tebe než psy 8o

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
26.9.14 20:18
@Teruu píše:
@Krasavicaa má toho asi v hlavě hodně když jezdí jak prase se svou dcerou v auutě!! bože můůj co to je za lidi

No hlavní, že řeší bezpečnost dcerky před nějakým psím skřítkem, který nevykazuje ani známky agresivity.
Po dálnici jet 230 je pohoda. Tam se moc nehod nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
26.9.14 20:20

Uz jsem chtela taky necim priset do diskuse, ale kdyz je to ona super ridicka, tak je lepsi ani nereagovat. U takovych lidi se jen clovek naser e, tak proc si kazit vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
26.9.14 20:21
@terkasestak píše:
Nepřekrujuc to. Mě zajímají věcné názory - třeba co s tou sousedkou a ne co si o mě kdo myslí.

Sousedka by ti měla dát příště ještě po hubě, pokud k ní přistupuješ takovýmhle stylem. Jo a když pes neštěká v době nočního klidu tak s tím nic nenaděláš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.9.14 20:24
@girlie sage píše:
Sousedka by ti měla dát příště ještě po hubě, pokud k ní přistupuješ takovýmhle stylem. Jo a když pes neštěká v době nočního klidu tak s tím nic nenaděláš :jazyk:

No, to je ale strašně potěšující informace pro všechny ostatní kolem toho psa. :roll: takže pokud chce v paneláku jeden člověk psa a neumí si ho vychovat, jsou ostatní odkázáni poslouchat jeho věčný štěkání, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
26.9.14 20:24

Jasně že je to troll. Stejně jak ta vojanda včera, co tu psala že hulí v těhotenství, má plánovaný CS, nebude kojit a dítě vrazí na výchovu k matce. Stejná provokace a zhruba stejná inteligence (nulová)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.9.14 20:25
Jo, bohužel, a ještě k tomu s radostí někdo hodí toto :jazyk:
@Camael píše:
No, to je ale strašně potěšující informace pro všechny ostatní kolem toho psa. :roll: takže pokud chce v paneláku jeden člověk psa a neumí si ho vychovat, jsou ostatní odkázáni poslouchat jeho věčný štěkání, to je děs.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
26.9.14 20:27
@Antonie Bolavá píše:
Jasně že je to troll. Stejně jak ta vojanda včera, co tu psala že hulí v těhotenství, má plánovaný CS, nebude kojit a dítě vrazí na výchovu k matce. Stejná provokace a zhruba stejná inteligence (nulová)

Jak se ta diskuze jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
26.9.14 20:27

@Camael jo, to je pravda, že on to nevěděl. Jako byla jsem na něj hnusná asi zbytečně, ale nastartoval mě tím tvrzením se štěkáním v noci, tak asi jsem se pak už neovládala :mrgreen: Mě jako celkově deptaj lidi, jak jsou sobecký. Chodí rozcapený po chodnících, jako kdyby jim patřily a nemyslí na to, že třeba by tam šel i někdo jiný. Mají batohy v mhd na zádech a jsou schopný vám ho nacpat do obličeje a je jim to fuk… Asi už mám trochu alergii na lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.09.14 v 20:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
26.9.14 20:28

@Antonie Bolavá na tom neco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
26.9.14 20:28
@terinka4444 píše:
Jo, bohužel, a ještě k tomu s radostí někdo hodí toto :jazyk:

Přesně, ten vysmívající se smajlík, vědomej si převahy. A pak se někdo nas.ere a hodí otrávenýho buřta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová