Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Tak jasně že si každý může diskutovat kde chcezajímalo by mě ale jak ten chlap tohle najde, jestli něco hledá, vyskočí na něj emimino tak ho to natolik zajímá že sem jde?
Ale jinak v pohodě, každý může psát kam chce, o tom žádná.
Takto jsem se sem kdysi dostala já. ![]()
@Markéta80 píše:
@Brita83 no co každá diskuze vždy končí jinde než začíná![]()
Ale jo ať si klidně rozebírají Rembrandta a Hawkinga (nevim jestli jsem ta jména napsala správně) na diskuzi " nesnáším psy" mě to neva, já jen, že jsem ráno valila bulvy co se tu strhlo
![]()
@Lucy 21 píše:
Bože, chlap diskutující na ženském portálu. To jsem jediná komu to přijde ujetý?
Pokud se dohadují mezi sebou a nevykřikují o slepicích a pod, může to být i zajímavé. Já se včera pobavila. A poučila…např. o včelách ![]()
@Aenne píše:
možná, kdyby existovala mužská verze emimina, kde by muži psali o svých problémech se ženami, to by mohla být pro ženy zajímavá beletria, hoci stereotypne by možná taky řešili velikost svých penisu, kvalitu piva, kolik prohrálo ve futbale Brno s Prachaticemi a všichni by se stežovali na nedostatek sexu, stejne by bylo zajímavé čist jejich problémy…
Tý brďo zajímavé počtení by to asi bylo
, ale nejsem si jistá jestli bych to chtě číst ![]()
@Markéta80 píše:
@Brita83![]()
třeba se dozvíme další zajímavosti
Ano třeba jo, akorát mi trochu vadí ten povýšený a arogantní projev dotyčného pána. ![]()
@Brita83 píše:
Tý brďo zajímavé počtení by to asi bylo, ale nejsem si jistá jestli bych to chtě číst
Pracovala jsem x let v hospodě. A věř že bys to nechtěla slyšet, číst…sex, malo sexu, blbá exka, velký alimenty, sex, málo sexu, fotbal, kozy, malý nebo velký, sex…zlatý děti a psi ![]()
Edit. a auta…
@Brita83 píše:
Ano třeba jo, akorát mi trochu vadí ten povýšený a arogantní projev dotyčného pána.
Póza…
@Aenne píše:
možná bychom po přečtení jejich fora zustali nadosmrti single, anebo zmÉnili orientaci, jak si neco nekdy začít s nejakým mužským…
Toho se právě obávám ![]()
@Anna766 píše:
Pracovala jsem x let v hospodě. A věř že bys to nechtěla slyšet, číst…sex, malo sexu, blbá exka, velký alimenty, sex, málo sexu, fotbal, kozy, malý nebo velký, sex…zlatý děti a psi
Edit. a auta…
To ti věřím, to muselo být na palici ![]()
@Brita83 píše:
To ti věřím, to muselo být na palici
Někdy na palici, někdy k smíchu.
@Brita83
Ano to je přesně to, co mě začalo v této diskuzi vadit a proto jsem to vytáhla s těmi muži. Povýšený a arogantní projev