Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
5.4.17 08:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39569
5.4.17 08:49
@arinecka píše:
Tak jasně že si každý může diskutovat kde chce :mrgreen: zajímalo by mě ale jak ten chlap tohle najde, jestli něco hledá, vyskočí na něj emimino tak ho to natolik zajímá že sem jde? :mrgreen: Ale jinak v pohodě, každý může psát kam chce, o tom žádná.

Takto jsem se sem kdysi dostala já. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
5.4.17 08:57

@Brita83 no co každá diskuze vždy končí jinde než začíná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.4.17 09:01
@Markéta80 píše:
@Brita83 no co každá diskuze vždy končí jinde než začíná :mrgreen: :mrgreen:

Ale jo ať si klidně rozebírají Rembrandta a Hawkinga (nevim jestli jsem ta jména napsala správně) na diskuzi " nesnáším psy" mě to neva, já jen, že jsem ráno valila bulvy co se tu strhlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
5.4.17 09:08

@Brita83 :mrgreen: :mrgreen: třeba se dozvíme další zajímavosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.4.17 09:09
@Lucy 21 píše:
Bože, chlap diskutující na ženském portálu. To jsem jediná komu to přijde ujetý? :nevim:

Pokud se dohadují mezi sebou a nevykřikují o slepicích a pod, může to být i zajímavé. Já se včera pobavila. A poučila…např. o včelách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.4.17 09:11
@Aenne píše:
možná, kdyby existovala mužská verze emimina, kde by muži psali o svých problémech se ženami, to by mohla být pro ženy zajímavá beletria, hoci stereotypne by možná taky řešili velikost svých penisu, kvalitu piva, kolik prohrálo ve futbale Brno s Prachaticemi a všichni by se stežovali na nedostatek sexu, stejne by bylo zajímavé čist jejich problémy…

Tý brďo zajímavé počtení by to asi bylo :mrgreen:, ale nejsem si jistá jestli bych to chtě číst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.4.17 09:13
@Markéta80 píše:
@Brita83 :mrgreen: :mrgreen: třeba se dozvíme další zajímavosti :mrgreen:

Ano třeba jo, akorát mi trochu vadí ten povýšený a arogantní projev dotyčného pána. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.4.17 09:15
:zed:
@Brita83 píše:
Tý brďo zajímavé počtení by to asi bylo :mrgreen:, ale nejsem si jistá jestli bych to chtě číst :lol:

Pracovala jsem x let v hospodě. A věř že bys to nechtěla slyšet, číst…sex, malo sexu, blbá exka, velký alimenty, sex, málo sexu, fotbal, kozy, malý nebo velký, sex…zlatý děti a psi :roll:
Edit. a auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.4.17 09:16
@Brita83 píše:
Ano třeba jo, akorát mi trochu vadí ten povýšený a arogantní projev dotyčného pána. :nevim:

Póza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
5.4.17 09:17

@Brita83 ten ho má ve všech diskuzích :jazyk: @Anna766 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.4.17 09:23
@Aenne píše:
možná bychom po přečtení jejich fora zustali nadosmrti single, anebo zmÉnili orientaci, jak si neco nekdy začít s nejakým mužským… :)

Toho se právě obávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
5.4.17 09:24
@Anna766 píše: :zed:
Pracovala jsem x let v hospodě. A věř že bys to nechtěla slyšet, číst…sex, malo sexu, blbá exka, velký alimenty, sex, málo sexu, fotbal, kozy, malý nebo velký, sex…zlatý děti a psi :roll:
Edit. a auta…

To ti věřím, to muselo být na palici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148445
5.4.17 09:25
@Brita83 píše:
To ti věřím, to muselo být na palici :roll:

Někdy na palici, někdy k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.4.17 09:27

@Brita83
Ano to je přesně to, co mě začalo v této diskuzi vadit a proto jsem to vytáhla s těmi muži. Povýšený a arogantní projev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová