Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlos-Grey píše:
No je, ale při tom množství co nás je, je to si myslím ještě dobrý. Nebo jinak. Mohlo by to bejt sakra horší.
Tak to jsi dost vedle.
@Pavlos-Grey jinými slovy, přišel jsi sem prudit, za skoro 10 stran jsi tu neuvedl jediný smysluplný argument, půlka věcí ti vůbec nedává smysl, ale hlavně, že tu ze sebe děláš blbečka a navážíš se do ostatních. Vyloženě inteligentní druh, co si zaslouží přežít
![]()
@Pavlos-Grey píše:
No konečně s Tebou v něčem souhlasím, ale tak nějak nevím, co tím chceš přesně říct. Jde o to, že pokud přiletí šutrák z vesmíru, tak jakýkoli EKO nám je stejně naprd. No a druhá věc je ta, že je docela snadno možný, že vliv člověka na podnebí je příliš slabej, než aby něco znamenal. Vědci se o to přou, není jasně daný jak to je doopravdy.
Vliv člověka na podnebí je naprosto minimální, o tom řeč ale nebyla. Pak kdo je tu z Greenpeace ![]()
@Pavlos-Grey píše:
Tak jsem si o těch Tvých klíčových včelách přečetl, že se předpokládá první výskyt někdy před stodvaceti milony let. To je období Křídy. Nějak ta teorie o nezastupitelnosti včel pokulhává, když si vezmeš, že první rostliny se předpokládají už v době Kambria což je nějakých pětset milionů let. Stačí otevřít Wikipedii, a tyhle ekopakárny se rády rozplynou…
Už chápu odkud bereš ty nesmysly
to tě ve škole fakt nic nenaučili?
@Pavlos-Grey píše:
Ideálně tyhle. Někdo tomu totiž říká arogance člověka, někdo jinej, třeba nějakej Darwin zase evoluce no… Dovol, aby Tě i takovej osel jako jsem já zasvětil, že evoluce není o tom, že se z ploutví vyvinou tlapičky, ale je primárně o přežití nejsilnějšího druhu. To píšu kdybys náhodou chtěl napsat, že například vyhubení Dodo nemělo s evolucí nic společnýho.
Prosim tě buď si otevři tu Wikipedii ještě jednou a pátrej déle nebo se ot om radši vůbec nevyjadřuj. Pointou přežití nejsilnějšího druhu je postupné přizpůsobení se podmínkám, nemá to absolutně nic společného s náhlým vyzabíjením celého druhu - čehož se v praxi dopouští především člověk, protože většina zvířat má evidentně tenhle kus mozku lépe vyvinutý, a přírodní katastrofy. Pokud se chceš srovnávat s bohem, tak ta diskuze fakt nemá význam.
@Aenne no hlavně opírat to celé o inteligenci a právo vyhubení „méně inteligentních“ forem života, na nichž ale naše přežití jaksi stojí, je takové… já nevím, neříká se přesně tomuhle demence? ![]()
@Nimie Asi Tě nebude trápit, když na ty Tvoje hysterický výkřiky nebudu reagovat. Jsi poměrně zvyklá, že Tě lidi přehlížej, tak ode mě to bude stejný. A nezalkni se ![]()
Ostatním se omlouvám za plevelení diskuze, včera se to nějak zvrtlo.
@Pavlos-Grey píše:
@Nimie Asi Tě nebude trápit, když na ty Tvoje hysterický výkřiky nebudu reagovat. Jsi poměrně zvyklá, že Tě lidi přehlížej, tak ode mě to bude stejný. A nezalkni se
Teeda, další příspěvek a opět plný nesmyslů bez jediného validního argumentu. No hlavně, že máš tu wikinu a cenné výtisky
![]()
@Pavlos-Grey píše:
Ostatním se omlouvám za plevelení diskuze, včera se to nějak zvrtlo.
pápá ![]()
@Pavlos-Grey píše:
@Nimie Asi Tě nebude trápit, když na ty Tvoje hysterický výkřiky nebudu reagovat. Jsi poměrně zvyklá, že Tě lidi přehlížej, tak ode mě to bude stejný. A nezalkni se
Jinymi slovy rikas, ze jsi pouze hulvat a hlupak, schopny pouze urazek a ponizovani, misto vecne argumenrace. To ale nerikas nic noveho. A klidne se zalkni.
@Ester13
to je fakt tady chodí jeden a to je neskutečné, když vedle mě stál hřbet jsme měla u kolen
. mě se jork líbí ale jen s delší srstí
Všechny labilní, vzteklý. naše neštěká, jo vlastně jo na zvonek
ale jinak prostě ne. taky jsem vybírala a zdá se že se povedlo
.Je teda fakt že kdyby měla o něco víc na váhu zlobit se nebudu ale je prcek, štěně už jí přerostlo ve 4m
Mě se okamžitě zalíbila dle fotek její matka, jsme říkala musím mít její štěně
, nemám jí na výstavy takže nebalíčkuji, srst jí vždy zastříhnu aby jí neměla až na zem ale dá se udržovat delší srst a ne jak mě každý říkal že do jejího 1 roku věku to vzdám
@Lucy 21
tady v okolí je jich šíleně ale už na dálku vím co ten pes udělá, naše jde, jo chce si hrát ale neštěkne a ten co jde proti řve jako magor, naše kouká a jen projde kolem
ale jinak jí venčit je děs, stačí vlhko a nechce, i jindy je jak zpomalený film ale jak se vyvenčí to by uběhla maraton k baráku
. Já si myslela že blbne jak mrzlo ale trvá to pořád
, manžel říká že je to šlechtična
Chovatelka mě sama řekla že jork správně štěkat takhle nemá, hlídat ano ale tohle co vidí kolem sebe je neštěstí. na je má vycepovaný, chodí bez vodítka a poslechnou na slovo ![]()
@Dirndljager píše:
Jinymi slovy rikas, ze jsi pouze hulvat a hlupak, schopny pouze urazek a ponizovani, misto vecne argumenrace. To ale nerikas nic noveho. A klidne se zalkni.
To spíš něco vypovídá o Tobě, ale vzhledem k tomu, že Ti připadá Darwin jednoduchej, se tomu ani nedivím. Poslední věc. Už neplevelím.
Klidně mi napiš SZ. Tam se s Tebou budu hádat rád dál.
@Pavlos-Grey jo, on je tak strašně komplikovanej a propracovanej, že už byl překonán a rozvinut
nemůžeš si přečíst jen jednu wiki stránku a na všechno ostatní kašlat ![]()
P. S.: Zase akorát urážky bez argumentů. Jooo, holt jsi slípka no.
@Nimie píše:
@Pavlos-Grey jo, on je tak strašně komplikovanej a propracovanej, že už byl překonán a rozvinutnemůžeš si přečíst jen jednu wiki stránku a na všechno ostatní kašlat
P. S.: Zase akorát urážky bez argumentů. Jooo, holt jsi slípka no.
Kdybys o to mněco věděla a nečerpala jen z té Tebou démonizované wiki, tak bys věděla že už sám Darwin navazoval na práci svýho děda, a už během jeho života se upravovala. Tímhle fakt končím.
Všimni si, že já ač hulvát nikomu nenadávám
![]()