Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3604
5.4.17 01:18
@Anna766 píše:
Nejsme stejní, ale nejsme něco víc…nemáme právo ničit. V tomhle kontextu bys mohl argumentovat že ten génius, či jiný špičkový odborník v čemkoli, má právo zabít, vraždit…kdežto obyč Pepa co řídí traktor v Horní dolní ne, pozor!!! ten když zabije, šup s ním za katr.

Já mluvím o nerovnosti mezi druhy, ty o nerovnosti uvnitř druhu, to jsou dvě naprosto odlišný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148441
5.4.17 01:20
@Pavlos-Grey píše:
Já mluvím o nerovnosti mezi druhy, ty o nerovnosti uvnitř druhu, to jsou dvě naprosto odlišný věci.

Ale prd, kontext toho je stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:26
@Anna766 píše:
Ale prd, kontext toho je stejný.

Není. Leda pokud to zaženeš až do absurdit. To pak ale postrádá smysl, protože se rozpíjí všechny hranice. Zkrátka je blbost klást jakejkoli živočišnej druh na úroveň člověka. Pokud s tím někdo nesouhlasí, není v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.17 01:29
@Pavlos-Grey píše:
Není. Leda pokud to zaženeš až do absurdit. To pak ale postrádá smysl, protože se rozpíjí všechny hranice. Zkrátka je blbost klást jakejkoli živočišnej druh na úroveň člověka. Pokud s tím někdo nesouhlasí, není v cajku.

A na základě čeho jsi dospěl k přesvědčení, že zrovna ty máš právo rozhodovat o tom, co je a co není v cajku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:34
@Dirndljager píše:
To by spíš zajímalo mě, z čeho čerpáš ty tu jistotu. Tenhle povýšeně arogantní přístup stál existenci už mnoho jiných druhů, a jednou bude stát i člověka. Nemluvil jsem o savcích, ale o ekosystému. Víš třeba, že kdyby kolonizátoři nedovezli do Ameriky včely, nebyla by Amerika schopná pěstovat ovoce a polní plodiny? A že se pořád neumíme vyrovnat s úbytkem včel ani dnes? Že kdyby vyhynul hmyz, došlo by k takovému rozvratu ekosystému planety, kolapsu vodního režimu, produkce kyslíku, dekompozice oragnické hmoty atd., že bychom nestačili zírat? Co budeš jíst, pokud nebudou rostliny ani abys je snědl, ani abys jimi nakrmil ta zvířata, co pak sníš? K čemu bude veškerá technologie, když nebude voda? Arogantní a promiň, omezený, je tvůj pohled.

Tak jsem si o těch Tvých klíčových včelách přečetl, že se předpokládá první výskyt někdy před stodvaceti milony let. To je období Křídy. Nějak ta teorie o nezastupitelnosti včel pokulhává, když si vezmeš, že první rostliny se předpokládají už v době Kambria což je nějakých pětset milionů let. Stačí otevřít Wikipedii, a tyhle ekopakárny se rády rozplynou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:36
@Dirndljager píše:
A na základě čeho jsi dospěl k přesvědčení, že zrovna ty máš právo rozhodovat o tom, co je a co není v cajku?

Pokud nedokážeš rozlišit takhle jednoduchou věc, těžko Ti něco vysvětlím. Kousek vejš máš reakci na ten Tvůj blábol o včelách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.17 01:40
@Pavlos-Grey píše:
Tak jsem si o těch Tvých klíčových včelách přečetl, že se předpokládá první výskyt někdy před stodvaceti milony let. To je období Křídy. Nějak ta teorie o nezastupitelnosti včel pokulhává, když si vezmeš, že první rostliny se předpokládají už v době Kambria což je nějakých pětset milionů let. Stačí otevřít Wikipedii, a tyhle ekopakárny se rády rozplynou…

Prosím tě, jaká je tvoje odbornost? Těžký něco vysvětlovat někomu, kdo nemá základní povědomí třeba zrovna o vývojové biologii. Pak tyhle závěry, vytvořené na základě nakouknutí do wikipedie, připomínají výstup z Google translatoru. Jednotlivé údaje - slova, jsou z databáze převzatá správně, ale celkový výsledek a kontext je blbost. Máš aspoň kusou představu, jak vypadaly rostliny a hmyz v době kambria a o jakých mluvíme dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:41
@Dirndljager píše:
To by spíš zajímalo mě, z čeho čerpáš ty tu jistotu. Tenhle povýšeně arogantní přístup stál existenci už mnoho jiných druhů, a jednou bude stát i člověka. Nemluvil jsem o savcích, ale o ekosystému. Víš třeba, že kdyby kolonizátoři nedovezli do Ameriky včely, nebyla by Amerika schopná pěstovat ovoce a polní plodiny? A že se pořád neumíme vyrovnat s úbytkem včel ani dnes? Že kdyby vyhynul hmyz, došlo by k takovému rozvratu ekosystému planety, kolapsu vodního režimu, produkce kyslíku, dekompozice oragnické hmoty atd., že bychom nestačili zírat? Co budeš jíst, pokud nebudou rostliny ani abys je snědl, ani abys jimi nakrmil ta zvířata, co pak sníš? K čemu bude veškerá technologie, když nebude voda? Arogantní a promiň, omezený, je tvůj pohled.

Já furt nevím, kterej ten druh jsi měl na mysli… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.17 01:43
@Pavlos-Grey píše:
Pokud nedokážeš rozlišit takhle jednoduchou věc, těžko Ti něco vysvětlím. Kousek vejš máš reakci na ten Tvůj blábol o včelách.

Opět argumentace nula, místo toho pokus o urážku. Výborně, výborně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148441
5.4.17 01:44
@Pavlos-Grey píše:

Druh Paulos Greyos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.17 01:45
@Pavlos-Grey píše:

Co jako chceš? Příklady druhů, které vyhynuly díky aroganci člověka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:46
@Dirndljager píše:
Prosím tě, jaká je tvoje odbornost? Těžký něco vysvětlovat někomu, kdo nemá základní povědomí třeba zrovna o vývojové biologii. Pak tyhle závěry, vytvořené na základě nakouknutí do wikipedie, připomínají výstup z Google translatoru. Jednotlivé údaje - slova, jsou z databáze převzatá správně, ale celkový výsledek a kontext je blbost. Máš aspoň kusou představu, jak vypadaly rostliny a hmyz v době kambria a o jakých mluvíme dnes?

Zaměstnání - Poskok pane! :mrgreen:
Je přece uplně fuk, jak vypadaly, důležitý je, že se dokázaly cca 350 milionů let obejít bez včel.
A ještě jedna drobnost. Nevím teda jaká je odbornost Tvoje, ale v období Kambria i podle mých mizerných znalostí bys našel maximálně trilobity ty vědče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:49
@Dirndljager píše:
Co jako chceš? Příklady druhů, které vyhynuly díky aroganci člověka?

Ideálně tyhle. Někdo tomu totiž říká arogance člověka, někdo jinej, třeba nějakej Darwin zase evoluce no… Dovol, aby Tě i takovej osel jako jsem já zasvětil, že evoluce není o tom, že se z ploutví vyvinou tlapičky, ale je primárně o přežití nejsilnějšího druhu. To píšu kdybys náhodou chtěl napsat, že například vyhubení Dodo nemělo s evolucí nic společnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.4.17 01:49
@Pavlos-Grey píše:
Zaměstnání - Poskok pane! :mrgreen:
Je přece uplně fuk, jak vypadaly, důležitý je, že se dokázaly cca 350 milionů let obejít bez včel.
A ještě jedna drobnost. Nevím teda jaká je odbornost Tvoje, ale v období Kambria i podle mých mizerných znalostí bys našel maximálně trilobity ty vědče :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a řasy a sinice, chytrolíne. Takže není celkem překvapivé, že nepotřebovaly včely. Ovšem jestli se toho ten tvůj úžasný člověk nají… Ta tvoje arogantní, omezená namistrovanost mě už moc nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
5.4.17 01:53
@Dirndljager píše:
a řasy a sinice, chytrolíne. Takže není celkem překvapivé, že nepotřebovaly včely. Ovšem jestli se toho ten tvůj úžasný člověk nají… Ta tvoje arogantní, omezená namistrovanost mě už moc nebaví.

To je škoda. Mě totiž zase ta Tvoje omezenost docela baví. :mrgreen:
Hele teď Ti byla Wiki dobrá že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kdyby sis to pročetl kloudně, tak bys věděl, že se na zlomu Kambria a Ordoviku předpokládají už i suchozemský rostliny v mokrých oblastech. To jen pro doplnění od omezenců pro dokonalý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová