Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3946
13.7.18 13:57
@chaela píše:
Já nesnáším většinu majitelů psů. Psi za to nemůžou, oni asi nechápou, že tohle je dětský hřiště, výběh je na druhé straně plotu. Taky určitě nečtou zákony a neví tedy, že bez vodítka nemají na ulici co dělat (na rozdíl od dětí, které na vodítku být nemusí). Neví ani, že tady nesmí kadit nebo že když už, tak to má po nich páníček sebrat..
Prostě spousta majitelů psů jsou jedno velké sprosté slovo :) Bohužel to platí i spoustě majitelů dětí. Ale ti psi ani děti za to nemůžou.

Na základě jakého že zákona nemá pes bez vodítka na ulici co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
13.7.18 14:12

@Dirndljager tak vyhláška, ne zákon, pardon… 09/2017o pravidlech pro pohyb psů. Musí mít buď vodítko nebo náhubek. Nebo: „Volný pohyb psů je možný pouze pod neustálým
dohledem a přímým vlivem osoby doprovázející psa.“ Což se rozhodně neděje, když si někdo sedí na hřišti s dítětem a okolo si pobíhá jejich pes, nidko neví, kde je, co tam dělá. Když na mě z poza rohu vyběhne pes, tak taky není pod přímým a neustálým vlivem svého majitele. Pokud někomu jde pes poslušně vedle nohy, na povel zastaví, nebo ho při blížící se možné krizové situaci majitel chytí za obojek, tak ať si klidně to vodítko ani náhubek nemá, to je pes pod tou přímou kontrolou. Ale to vídám opravdu málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
13.7.18 15:25
@chaela píše:
@Dirndljager tak vyhláška, ne zákon, pardon… 09/2017o pravidlech pro pohyb psů. Musí mít buď vodítko nebo náhubek. Nebo: „Volný pohyb psů je možný pouze pod neustálým
dohledem a přímým vlivem osoby doprovázející psa.“ Což se rozhodně neděje, když si někdo sedí na hřišti s dítětem a okolo si pobíhá jejich pes, nidko neví, kde je, co tam dělá. Když na mě z poza rohu vyběhne pes, tak taky není pod přímým a neustálým vlivem svého majitele. Pokud někomu jde pes poslušně vedle nohy, na povel zastaví, nebo ho při blížící se možné krizové situaci majitel chytí za obojek, tak ať si klidně to vodítko ani náhubek nemá, to je pes pod tou přímou kontrolou. Ale to vídám opravdu málokdy.

Aha, takže ne zákon, ale vyhláška, k tomu s omezenou územní platností, a ne že pes bez vodítka nemá venku co dělat, ale nemá-li vodítko, musí poslouchat. Tak to pak jo, ale je to něco úplně jiného, než to, co původně bylo řečeno. Mně taky vadí nevychovaní psi. Ale současně nemám rád ten neustále opakovaný nepravdivý nesmysl, že pes musí být na vodítku. To je to samé, jako mýtus o absolutní přednosti chodců. Obojí už nadělalo dost škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
13.7.18 15:34
@Dirndljager píše:
Aha, takže ne zákon, ale vyhláška, k tomu s omezenou územní platností, a ne že pes bez vodítka nemá venku co dělat, ale nemá-li vodítko, musí poslouchat. Tak to pak jo, ale je to něco úplně jiného, než to, co původně bylo řečeno. Mně taky vadí nevychovaní psi. Ale současně nemám rád ten neustále opakovaný nepravdivý nesmysl, že pes musí být na vodítku. To je to samé, jako mýtus o absolutní přednosti chodců. Obojí už nadělalo dost škody.

Rozumne :potlesk: :palec: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.19 13:56
@monifix píše:
Pes je nejlepsi pritel cloveka. Ty mluvis, oni stekaj.taky nad nama vecne steka pes a co, v panelaku se s tim musis smirit. Pak se odstehuj do baraku a budes mit klid.
To je hnus, pry nejnechutnejsi zvirata, jak to nekdo muze napsat o psovi :zed:

Tak jsem se musel zaregistrovat abych reagoval na tuto radu.. Nekdo kvuli psovi se ma odstehovat na venkov? Trosicku se tu nekdo bouchl hlavickou asi.. pes nepatri do bytu.. mozna tak sousedka at jede na venkov nekam se svym psem.. Taky nemam rad psy.. To jejich olizovani, skakani, stekani.. a hned me neni treba odsuzovat.. ale nemam rad ty psy ktere se z nich stali ted.. pes nekde v baraku jako hlidac a td mi nevadi.. pes ktery ma nejakou psi hrdost a ne ty zvracene psiky a jejich majitele ktere s nimi chrapou v jedne posteli.. kočky do bytu psy do baraku!konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.3.19 08:16
@antipes píše:
Tak jsem se musel zaregistrovat abych reagoval na tuto radu.. Nekdo kvuli psovi se ma odstehovat na venkov? Trosicku se tu nekdo bouchl hlavickou asi.. pes nepatri do bytu.. mozna tak sousedka at jede na venkov nekam se svym psem.. Taky nemam rad psy.. To jejich olizovani, skakani, stekani.. a hned me neni treba odsuzovat.. ale nemam rad ty psy ktere se z nich stali ted.. pes nekde v baraku jako hlidac a td mi nevadi.. pes ktery ma nejakou psi hrdost a ne ty zvracene psiky a jejich majitele ktere s nimi chrapou v jedne posteli.. kočky do bytu psy do baraku!konec

Mít vás doma, tak zatrhnu i tu kočku. Kočka snad taky nepatří do bytu ne? Co je to za názor pes ne a kočka jo. :zed: jsou to zvířata ty patří ven. My jsme preslechtili plemena, která by venku umrzla,tak co snimi než do bytu, tak to musíte holt přežít a skákání a štěkání? Dup, zas člověk co to posral, tak to taky musíte přežít. Kdyby to všecko záleželo na zvířatech tak si pište, že by se nám vyhýbali obloukem, takovým zrůdam jako jsme my :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.3.19 14:04
@Dirndljager
Ale současně nemám rád ten neustále opakovaný nepravdivý nesmysl, že pes musí být na vodítku. To je to samé, jako mýtus o absolutní přednosti chodců. Obojí už nadělalo dost škody.

Jen tak mezi řečí- jak přesně mýtus o tom, že pes musí být na vodítku, nadělal dost škody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105756
21.3.19 16:35
@jenny.fields píše:
@DirndljagerJen tak mezi řečí- jak přesně mýtus o tom, že pes musí být na vodítku, nadělal dost škody?
Že pes, který se urve, může být nevyzpytatelny?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.19 17:45

Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
7.4.19 17:49

@qwertasdf tak si vystup :lol: Nenaděláš nic, psů je hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
7.4.19 17:50
@qwertasdf píše:
Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.

Možná Tě i kousne do nohy, když se budeš takhle tvářit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.4.19 17:52
@qwertasdf píše:

To má být provokace? :pocitac: Já nesnáším lidi jako jsi Ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.19 18:02

@Markéta80 @free333 Tak už jsem konečně vystoupila a nohy i boty mám celé. :) @hafana Myslím to naprosto vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
7.4.19 18:03
@qwertasdf píše:
@Markéta80 @free333 Tak už jsem konečně vystoupila a nohy i boty mám celé. :) @hafana Myslím to naprosto vážně.

Nezapomen, že ten pejsek za to nemůže, musí jít tam, kam páníček… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.19 18:10

@free333 To ano, proto nemám ráda lidi, kteří mají psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová