Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31534
7.4.17 15:48
@KalamityJohn píše:
But I learned quite a bit about surplus killing, quite the topic. :think:

Yeah, sure… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 15:50
@Nimie píše:

Za tohle se omlouvam, nekdy neprepnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 15:51
@KalamityJohn píše:
Za tohle se omlouvam, nekdy neprepnu.

Mě je to dost šumák, na pointě to ale nic moc nemění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 15:53
@Nimie píše:

A lip vyzni kdyz hodis jenom:

Whatever nebo Talk to the hand

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 15:54

A jak je to teda s tou liskou? :think:

In Australia, over several days a single fox once killed eleven wallabies and 74 penguins, eating almost none.

Yup, yanking your chain.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 15:56
@KalamityJohn píše:
A lip vyzni kdyz hodis jenom:Whatever nebo Talk to the hand

Vzhledem k tomu, že to má mírně odlišný význam, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 15:59
@Nimie píše:
Vzhledem k tomu, že to má mírně odlišný význam, tak ne.

Když myslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 16:02
@KalamityJohn píše:
A jak je to teda s tou liskou? :think:

In Australia, over several days a single fox once killed eleven wallabies and 74 penguins, eating almost none.

Yup, yanking your chain.

Netuším, já mluvila o vlcích. A nerada ti to říkám, ale vlk a liška jsou dvě různá zvířata.

A víš, když už máš potřebu se o tom přít, tak pojďme to alespoň vrátit k původnímu tématu, aby to mělo nějaký smysl. Hledání ti evidentně jde a se mnou evidentně nesouhlasíš v čemkoliv, co řeknu, tak mi najdi příklady zvířat, která byla vyhubena nebo se dostala na seznam ohrožených druhů v důsledku vybití jiným zvířecím druhem. A úplně ideálně to porovnej s tím, jak si v tomto vede člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 16:14

OK, lišky nebrat, tak zase vlci:

On February 7, 1991, in Denali National Park, six wolves killed at least 17 caribou and left many untouched.

In March 2016, a Wyoming wolf pack of 9 wolves were found to have slaughtered 19 Elk. John Lund from the Wyoming Game and Fish Department, claimed to have never documented surplus killings to that extreme.

O druzích vyhubených člověkem oproti druzích vyhubených zvířaty jsem nikdy nic netvrdil, tam nemám co obhajovat, jsem si jistej, že máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 16:21
@KalamityJohn píše:
OK, lišky nebrat, tak zase vlci:

On February 7, 1991, in Denali National Park, six wolves killed at least 17 caribou and left many untouched.

In March 2016, a Wyoming wolf pack of 9 wolves were found to have slaughtered 19 Elk. John Lund from the Wyoming Game and Fish Department, claimed to have never documented surplus killings to that extreme.

O druzích vyhubených člověkem oproti druzích vyhubených zvířaty jsem nikdy nic netvrdil, tam nemám co obhajovat, jsem si jistej, že máš pravdu.

Už jsem ti to jednou psala… neumíš-li číst, přelož si to do jakéhokoliv jazyka, který ti jde lépe.

Pokud nejsme v rozporu s pointou, pak není o čem dále diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
7.4.17 16:26
@Nimie píše:
Už jsem ti to jednou psala… neumíš-li číst, přelož si to do jakéhokoliv jazyka, který ti jde lépe.Pokud nejsme v rozporu s pointou, pak není o čem dále diskutovat.

Kde jsi o tom psala? Odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15458
7.4.17 16:38

https://www.youtube.com/watch?… pro všechny milovníky psů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75502
7.4.17 16:40

@KalamityJohn @Nimie Mohla bych se zdvořile optat, co se jeden druhému snažíte v tomto vlaknu o psech dokázat?
„Zabij bobra, zachráníš strom, vyhub člověka, zachráníš svět.“?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 16:50
@KalamityJohn píše:
Kde jsi o tom psala? Odkaz?

Asi tak skoro v každém mém příspěvku. Já píšu o vlcích, ty mi předhodíš něco o liškách a hyenách. Napíšu něco o vývoji studií a jejich nedostatcích v daném tématu a šup, a ty mi hned hodíš přesně jednu z těch, která odpovídá parametrům „neprůkazné“. Takže odkaz ti dávat nebudu, přečti si všechno, co jsem ti tu psala, protože mám zatím takový dojem, že to snad děláš schválně.

A aby ses zase nenastartoval, už je to docela otravné, ale fakt už nevím jak jinak ti to říct…

@Nimie píše:
Mluvila jsem o přirozeném ekosystému, ne o uměle vytvořené situaci v důsledku lidské chyby.

Případ, který popisuješ, je opět důsledkem lidské činnosti, která dost zásadním způsobem ohrozila tamní ekosystém a nadále jej ohrožuje. A ano, je to úplně stejně hysterická zpráva, jako ty předtím, protože kdyby ta média byla co k čemu, tak to popíší celé a nesnaží se za každou cenu prodat hrozivý zjev, který mimochodem už delší dobu vede k tomu, že se vlci pohybují na hraně vyhynutí a nebýt jejich ochrany, tak už tu dávno nejsou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31534
7.4.17 16:53
@sirikit píše:
@KalamityJohn @Nimie Mohla bych se zdvořile optat, co se jeden druhému snažíte v tomto vlaknu o psech dokázat?
„Zabij bobra, zachráníš strom, vyhub člověka, zachráníš svět.“?? :think:

KalamityJohn se mě snaží přesvědčit o tom, že vlci jsou krvelačné bestie, které zcela běžně zabíjí nadměrné množství než co spotřebují. Ale vzhledem k tomu, že on je naprostý laik a já tématice věnovala podstatnou část svého života, tak mu bohužel neodkývu každý nesmysl, co z něj vypadne.

Ukončit diskuzi na dané téma už jsem navrhovala několikrát, protože všechno, co k tématu bylo relevantní, už bylo řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová