Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice píše:
https://www.youtube.com/watch?… pro všechny milovníky psů![]()
![]()
Krásné
![]()
@Šmoulice píše:
https://www.youtube.com/watch?… pro všechny milovníky psů![]()
![]()
Asi si taky půjdu takhle lehnout ![]()
@KalamityJohn píše:
A jak je to teda s tou liskou?![]()
In Australia, over several days a single fox once killed eleven wallabies and 74 penguins, eating almost none.
Yup, yanking your chain.
Vzpomínám si, že jsem tu od Tebe někdy četla zdůvodnění Tvého pobytu zde.
Psal jsi, že si chceš prostě někdy povídat česky, čemuž rozumím.
Spousta Tvých posledních příspěvků tomu ale příliš nenasvědčuje. ![]()
Se Ti ty zkopirovane texty nechtějí překládat, což? ![]()
@Nimie A jo.
Tak to bude ještě nadlouho.
A co se stane, když si vzájemně dokážete, že vlci jsou nebo nejsou krvelacne bestie? ![]()
Nepřátelé psů začnou mít psy radši, nebo jejich milovníci své mazliky poté, co jste jim otevřeli oči, prehodi přes plot útulku?
![]()
@sirikit píše:
Spousta Tvých posledních příspěvků tomu ale příliš nenasvědčuje.
Se Ti ty zkopirovane texty nechtějí překládat, což?@Nimie A jo.
A co se stane, když si vzájemně dokážete, že vlci jsou nebo nejsou krvelacne bestie?
Nepřátelé psů začnou mít psy radši, nebo jejich milovníci své mazliky poté, co jste jim otevřeli oči, prehodi přes plot útulku?![]()
Já bych je tak vysoko nezvedla, abych je přehodila přes plot, mají 40 kg
![]()
@sirikit píše:
Se Ti ty zkopirovane texty nechtějí překládat, což?@Nimie A jo.
A co se stane, když si vzájemně dokážete, že vlci jsou nebo nejsou krvelacne bestie?
Nepřátelé psů začnou mít psy radši, nebo jejich milovníci své mazliky poté, co jste jim otevřeli oči, prehodi přes plot útulku?![]()
A co se stane, když se tu dál někdo bude štěkat o tom, jestli psy má rád nebo nemá? Co se stane, když někdo založí další podobnou diskuzi? Prostě se diskutuje o určitém tématu, které tu vyplynulo ![]()
@Nimie píše:
Asi si taky půjdu takhle lehnout
Jestli nemáš čivavu, nebo podobnou myš, tak jen jdi ![]()
@Šmoulice píše:
Jestli nemáš čivavu, nebo podobnou myš, tak jen jdi
Pfff, myš… závodíme o to, kdo z nás je těžší ![]()
@Brita83 píše:
Já bych je tak vysoko nezvedla, abych je přehodila přes plot, mají 40 kg![]()
![]()
![]()
![]()
Tak já bych westika přes plot prehodila, s těma jeho deseti kilama.
Ale neprehodim, ať už se @Nimie s Johnem doberou k čemukoli. ![]()
Jak vidno, minimálně @Nimie tyhle handrkovacky vyloženě baví. ![]()
Fandím!!
![]()
@sirikit píše:
Tak já bych westika přes plot prehodila, s těma jeho deseti kilama.
Ale neprehodim, ať už se @Nimie s Johnem doberou k čemukoli.Jak vidno, minimálně @Nimie tyhle handrkovacky vyloženě baví.
Fandím!!![]()
![]()
Mě baví diskuze, dokud je aspoň trochu zajímavá. Jen občas už se to přežene. Při tom tady padla spousta velmi zajímavých informací a názorů ![]()
P. S.: Diskuze typu „manžel poch*al dřez“ jsou výjimka ![]()
@radúna To mi připomíná situace, kdy jsem venku se psem a dítětem. Několikrát se mi stalo, že se na nás někde řítil pes na volno. Většinou samozřejmě nějaká větší rasa, teď mi přijde móda mít velkého psa a chodit po ulici bez vodítka. No a já jsem kolikrát přemýšlela, koho a jak budu zachraňovat. Instinktivně vždycky strkám dítě za sebe a psa za nohu, aby jako první nestartoval. V případě útoku bych se snažila taky nabízet hlavně sebe ![]()
@Nimie píše:
KalamityJohn se mě snaží přesvědčit o tom, že vlci jsou krvelačné bestie, které zcela běžně zabíjí nadměrné množství než co spotřebují. Ale vzhledem k tomu, že on je naprostý laik a já tématice věnovala podstatnou část svého života, tak mu bohužel neodkývu každý nesmysl, co z něj vypadne.Ukončit diskuzi na dané téma už jsem navrhovala několikrát, protože všechno, co k tématu bylo relevantní, už bylo řečeno.
Nikoliv, nejde mi o slovo běžně ale o slovo „nikdy“. Napsat že vlci nikdy nezabíjejí víc než právě potřebují znamená, že je stoprocenntní jistota, že se to nestane. Nikoliv 99%, 60%, 85% ale 100%.
A protože vím od kamarádů z Idaha, Colorada a Dakot že k tomu dochází a protože jsem taky nějaký čas spal s kulovnicí - kvůli kojotům, nikoliv vlkům, ale na východním pobřeží už jsou namíchaný s vlky a psy - tak vím že to není pravda.
A stačí trochu pohledat a najdou se články a publikace které to „nikdy“ také vyvracejí, takže to skutečně není u mne idée fixe čí potlačená psychická deformace z Červené Karkulky.
Příspěvek upraven 07.04.17 v 19:01
@sirikit píše:
Se Ti ty zkopirovane texty nechtějí překládat, což?
Řekněme že jsem jednak línej a druhak jsem na to neměl čas se s tím překládat.
@KalamityJohn píše:
Nikoliv, nejde mi o slovo běžně ale o slovo „nikdy“. Napsat že vlci nikdy nezabíjejí víc než právě potřebují znamená, že je stoprocenntní jistota, že se to nestane. Nikoliv 99%, 60%, 85% ale 100%.A protože vím od kamarádů z Idaha, Colorada a Dakot že k tomu dochází a protože jsem taky nějaký čas spal s kulovnicí - kvůli kojotům, nikoliv vlkům, ale na východním pobřeží už jsou namíchaný s vlky a psy - tak vím že to není pravda.
100% jistotu nemáš u ničeho, ty naprosto zbytečně slovíčkaříš. Když napíšu, že lidi mají jen jeden pohlavní orgán, tak se taky budeš přít o to, že to je strašlivá lež, protože se občas stane chyba a narodí se člověk se dvěma? ![]()
V takovém případě ano, může se to stát. Jenže to už jsem tu taky psala, psala jsem taky kdy se to může stát a psala jsem, proč jsem tu větu napsala tak, jak jsem jí napsala. Ten výrok stále platí. Dokonce jsem ti ho upřesnila, když už jsi tak strašně trval na zcela korektním znění.
A zase… vím od kamarádů, spal jsem s kulovnicí, střílel jsem kojoty. Bože můj… zase jsme u toho samého. Co je to „namíchané s vlky a psy“? Jako skřížení? Nebo to byla nějaká směskoidní smečka? O jakou situaci se jednalo? Jak probíhalo tvé sledování? Našel jsi rozervaná nedojezená zvířata? V jakém období to bylo? V jakých intervalech jsi se na místo vracel?
Nezlob se, ale ty o tématu fakt nic nevíš. A lidi jako ty jsou přesně tím důvodem, proč je to s vlkama tak nahnuté. Protože aniž bys cokoliv věděl přesně, tak to děláš metodou „kouknu a vidím“. Ale už zapomeneš zmínit důležité detaily, které pak ten obrázek zcela mění.
Dal jsi sem další příklad. Další příklad více méně identického problému a místo abys to dořešil a pochopil problém, tak chrlíš další a další.
Jen tak pro zajímavost, víš jak často se stávalo, že farmáři hlásili úbytky ovcí v důsledku napadení vlky i přesto, že se o vlky nejednalo? To je přesně ten primární důvod, proč se veškeré kvalifikované studie dělají a proč tu jsou lidi, kteří se tomu skutečně věnují. Ono totiž skoro u ničeho nelze vyvozovat jednoznačné závěry z pár zkušeností. Představ si, že bys potkal vlka nakaženého vzteklinou a on by na tebe zaútočil. A pak bys chodil a všem bys tvrdil, že vlci napadají lidi. Ne, zdraví vlci nenapadají lidi, protože se lidí bojí tak moc, že se nechají odehnat i od potravy. Ale na objektivní závěr ti nestačí tvá blbá zkušenost, musíš o tom něco vědět, o vlcích i o vzteklině.
@kacka52
. No, koukám na tvůj metřík a nevím, jestli právě teď nabízet sebe by bylo moudré
.