Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@qwertasdf píše:
Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.
To máš teda smůlu ![]()
@qwertasdf píše:
@free333 To ano, proto nemám ráda lidi, kteří mají psy.
Asi to prezijou
@qwertasdf píše:
@free333 To ano, proto nemám ráda lidi, kteří mají psy.
to mne je úplně jedno že nemáš ráda lidi co mají psy
Já mam zatím dva. Já zase nesnášim hmyz, pavouky, hady ale proti jejich majitelům nic nemám
To máš představu že každý pes je zvědavý na Tvoje boty? ![]()
@qwertasdf píše:
Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.
V Plzni cestou do Zoo v tramvaji byla bezdomovkyně s celým svym majetkem a to se mi tedy chtělo doslova blejt smradem. Zlatý vyvoněný čokl v autobuse.Tam se mi ještě nikdy zvracet nechtělo.
@qwertasdf píše:
Kdo uvažuje timto způsobem, je blbouckej.
@Markéta80 Nevím jestli každý, ale už se mi stalo na jedné návštěvě, že mi pes rozkousal boty. Dělal to i jejich majitelům. Měli tam spoustu rozkousaných bot. ![]()
@qwertasdf tak to je ale blbost majitelů a Tobě to měli říct a někam schovat. Ale to musela být doba než pes rozkouše botu
Když jsi viděla rozkousané boty tak jsi tam nechala bez dohledu svoje
Naše boty nekoušou, teda mladší si botu odnese do pelechu a leží u ní ![]()
@Anna766 píše:
V Plzni cestou do Zoo v tramvaji byla bezdomovkyně s celým svym majetkem a to se mi tedy chtělo doslova blejt smradem. Zlatý vyvoněný čokl v autobuse.Tam se mi ještě nikdy zvracet nechtělo.
Byla jsem doma u několika lidí, co mají doma psa. Smrad příšerný, chlupy všude. I jsem viděla psa, co vykonával běžně doma svoji potřebu, přišel k lednici a zvedl nohu. No hnus.
@Markéta80 píše:
@Anna766 to musel být brutál![]()
Byl.My nastoupili s dětma do posledního vozu,byl prázdný,pak jsme pochopili ptoč
museli jsme vystoupit,to se nedalo.
@qwertasdf píše:
Byla jsem doma u několika lidí, co mají doma psa. Smrad příšerný, chlupy všude. I jsem viděla psa, co vykonával běžně doma svoji potřebu, přišel k lednici a zvedl nohu. No hnus.
tak to jsou prasata majitelé, tohle bych doma fakt nesnesla. Naše se venčí jedině venku, chlupy nepouští protože je trimuji a smrad žádný. Když tady bal paní ze sociálky tak až dle misek jestli máme psy
. Ale jsou malé, u velkého nebo starého psa je to jiné
@Anna766
, to jsme naštěstí ještě nezažila, je fakt že už byla varování že jeden vůz byl prázdný ![]()
@Monchichik píše:
@Anna766 a určitě měla platnou jízdenku
To pochybuju
Hele Moni,u nás se platí u řidiče,nebo máme karty.V Plzni kupujeme jízdenky v trafikách nebo na nádraží, nebo se taky může platit kartou.Takze v pohodě mohla ta bezďačka jezdit bez jízdenky no.
@Anna766 A řidič o ní ví? To to tak nechá? U nás teda jezdí jen autobusy, takže by musela vlézt předními dveřmi přes řidiče a to by asi nešlo, předpokládám
Já MHD nejezdím ani náhodou, to bych šla raději pěšky…
@Monchichik píše:
@Anna766 A řidič o ní ví? To to tak nechá? U nás teda jezdí jen autobusy, takže by musela vlézt předními dveřmi přes řidiče a to by asi nešlo, předpokládámJá MHD nejezdím ani náhodou, to bych šla raději pěšky…
Nejsem ten řidič, tak ti neřeknu. My MHD jezdime často. U nás jsou autobusy a trolejbusy. A bezdaci nám tu nějak nejezdi, platí se u řidiče, tak to bude asi tim. ![]()