Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105909
7.4.19 18:12
@qwertasdf píše:
Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.

To máš teda smůlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105909
7.4.19 18:13
@qwertasdf píše:
@free333 To ano, proto nemám ráda lidi, kteří mají psy.

Asi to prezijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
7.4.19 18:15
@qwertasdf píše:
@free333 To ano, proto nemám ráda lidi, kteří mají psy.

to mne je úplně jedno že nemáš ráda lidi co mají psy :mrgreen: Já mam zatím dva. Já zase nesnášim hmyz, pavouky, hady ale proti jejich majitelům nic nemám :lol: To máš představu že každý pes je zvědavý na Tvoje boty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148380
7.4.19 18:20
@qwertasdf píše:
Fakt nesnáším čokly. Teď je jeden v autobuse kousek ode mě a chce se mi z toho zvracet.

V Plzni cestou do Zoo v tramvaji byla bezdomovkyně s celým svym majetkem a to se mi tedy chtělo doslova blejt smradem. Zlatý vyvoněný čokl v autobuse.Tam se mi ještě nikdy zvracet nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.4.19 18:21
@qwertasdf píše:

Kdo uvažuje timto způsobem, je blbouckej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95

@Markéta80 Nevím jestli každý, ale už se mi stalo na jedné návštěvě, že mi pes rozkousal boty. Dělal to i jejich majitelům. Měli tam spoustu rozkousaných bot. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374

@Anna766 to musel být brutál :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
7.4.19 18:25

@qwertasdf tak to je ale blbost majitelů a Tobě to měli říct a někam schovat. Ale to musela být doba než pes rozkouše botu :lol: Když jsi viděla rozkousané boty tak jsi tam nechala bez dohledu svoje 8o :mrgreen: Naše boty nekoušou, teda mladší si botu odnese do pelechu a leží u ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.4.19 18:26
@Anna766 píše:
V Plzni cestou do Zoo v tramvaji byla bezdomovkyně s celým svym majetkem a to se mi tedy chtělo doslova blejt smradem. Zlatý vyvoněný čokl v autobuse.Tam se mi ještě nikdy zvracet nechtělo.

Byla jsem doma u několika lidí, co mají doma psa. Smrad příšerný, chlupy všude. I jsem viděla psa, co vykonával běžně doma svoji potřebu, přišel k lednici a zvedl nohu. No hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148380
7.4.19 18:26
@Markéta80 píše:
@Anna766 to musel být brutál :poblion: :poblion:

Byl.My nastoupili s dětma do posledního vozu,byl prázdný,pak jsme pochopili ptoč :roll: museli jsme vystoupit,to se nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
7.4.19 18:27

@Anna766 a určitě měla platnou jízdenku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
7.4.19 18:29
@qwertasdf píše:
Byla jsem doma u několika lidí, co mají doma psa. Smrad příšerný, chlupy všude. I jsem viděla psa, co vykonával běžně doma svoji potřebu, přišel k lednici a zvedl nohu. No hnus.

tak to jsou prasata majitelé, tohle bych doma fakt nesnesla. Naše se venčí jedině venku, chlupy nepouští protože je trimuji a smrad žádný. Když tady bal paní ze sociálky tak až dle misek jestli máme psy :mrgreen: . Ale jsou malé, u velkého nebo starého psa je to jiné :? @Anna766 :jazyk: , to jsme naštěstí ještě nezažila, je fakt že už byla varování že jeden vůz byl prázdný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148380
7.4.19 18:35
@Monchichik píše:
@Anna766 a určitě měla platnou jízdenku :think:

To pochybuju
Hele Moni,u nás se platí u řidiče,nebo máme karty.V Plzni kupujeme jízdenky v trafikách nebo na nádraží, nebo se taky může platit kartou.Takze v pohodě mohla ta bezďačka jezdit bez jízdenky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
7.4.19 18:38

@Anna766 A řidič o ní ví? To to tak nechá? U nás teda jezdí jen autobusy, takže by musela vlézt předními dveřmi přes řidiče a to by asi nešlo, předpokládám :think: Já MHD nejezdím ani náhodou, to bych šla raději pěšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148380
7.4.19 19:03
@Monchichik píše:
@Anna766 A řidič o ní ví? To to tak nechá? U nás teda jezdí jen autobusy, takže by musela vlézt předními dveřmi přes řidiče a to by asi nešlo, předpokládám :think: Já MHD nejezdím ani náhodou, to bych šla raději pěšky…

Nejsem ten řidič, tak ti neřeknu. My MHD jezdime často. U nás jsou autobusy a trolejbusy. A bezdaci nám tu nějak nejezdi, platí se u řidiče, tak to bude asi tim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová