Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
2.12.16 10:14

Pes neni ten problem.. pes je jen odraz chovani cloveka..takze nastvany budte na lidi ne na psa..
jestlize pes je agresivni a kouse lidi je to vina pána ze neumi se psem pracovat tak aby psa umirnil a nebyl tak pes agresivni.
Agresivita psa je je reakci na nejaky podmet na kterym se musi pracovat a opet je to problem cloveka a ne pána.
Mnoho lidi nevi jak maji pracovat se psem a hned si porizuji plemeno na ktery nemaji jak cas tak neumi pracovat s jeho povahou a to je potom problem.
Takze nekopejte do psu, kopejte do jejich panu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
2.12.16 10:14

@PetrVesely predpokladam,ze vy ho nemate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.12.16 10:15
@J_Doe píše:
Tak jsem si včera vzpoměla na toto téma…
Syn mi večer sdělil, že ho cestou ze školy pokousal volně pobíhající pes. Přes kalhotu, do krve. On nevěděl, co má dělat, tak nedělal nic. Majitelka psa dělala, že nic nevidí, že se nic nestalo, a odkráčela.Momentálně opravdu silně nesnáším volně pobíhající čokly i jejich volně pobíhající majitele. :cert:

Já se zase kvůli volně pobíhajícímu čoklovi v květnu vytřískala z kopce na koloběžce :cert: Modřiny přes celý stehna, fleky mi zustali dodneška. Nebýt helmy, mám po hlavě, jelikož jsem lítla na obrubník. Ke všemu to nebylo tady v čechách…majitel tehdy taky dělal jako by se nic nestalo, ani se nezeptal, jestli jsem v pohodě…doma máme psa, mám je ráda, ale ty co jsou volně na ulici a neposlouchaj nenávidim a kor, když mi jeho majitel řekne:v pohodě, on nic nedělá :cert: jednou nám volně pobíhajíci bestie neposlušná pokousala nače prcka, který byl na vodítku. Ted s toho má trauma a bojí se psů.

• Citovat
  • Upravit
1108
2.12.16 10:16

Ano, presne. Volne pobihajici pes, který se mi riti na kocar, ve kterem sedi batole a majitel zdalky vola: nebojte se, on nic nedela.
A ano - soulas. Spouste lidi pes supluje dite nebo partnera a stavi ho na uroven cloveka. Ja to nechapu, proste zvire je zvire.
A treba zvire v posteli je pro me hnus. A to mam 2 kocky.
Nikdy nezapomenu, jak kluk coby rocni sedel na zahradce na dece a mel v misticce neco k jidlu a přiběhl svagrove pes a jal se mu to vyzirat. Manzel krikl na svagrovou, ze si ho snad zavola a ona jeste dotcene koukala, ze proc by si jeji tutinek nemohl vzit :zed:
Ale ja mam averzi. Vsude hovna, ja vim, ze ta to nemuze ten pes, ale pan, co je dobytek, ale…
Nebo vzdycky v zime ti zluti snehulaci vsude :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.12.16 10:17
@Malike píše:
Pes neni ten problem.. pes je jen odraz chovani cloveka..takze nastvany budte na lidi ne na psa..
jestlize pes je agresivni a kouse lidi je to vina pána ze neumi se psem pracovat tak aby psa umirnil a nebyl tak pes agresivni.
Agresivita psa je je reakci na nejaky podmet na kterym se musi pracovat a opet je to problem cloveka a ne pána.
Mnoho lidi nevi jak maji pracovat se psem a hned si porizuji plemeno na ktery nemaji jak cas tak neumi pracovat s jeho povahou a to je potom problem.
Takze nekopejte do psu, kopejte do jejich panu.

Tak si takový majitel nemá venčit takovýho nevychovanýho psa volně bez vodítka :roll:
Do psů nekopu, ale co je moc to je moc.

• Citovat
  • Upravit
3473
2.12.16 10:19
@Martina84 píše:
@PetrVesely predpokladam,ze vy ho nemate…

Tak je nám to oběma jasno, jenže já narozdíl od většiny pejskařů, tím děti neohrožuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.16 10:20

No tak my máme doma stěně. Je to divoch a v parku jsem ho pustila jednou jedinkrát. Teď, pokud chci aby se vybehal dám mu nahubek. Pes nikdy nic neudělal, ale chápu, jak je to lidem nepříjemný. Mě taky vadi, pokud k mým dětem přiběhne cizí pes. Bohužel povely ještě úplně nezvládame, snažíme se to cvičit. Ale doufám, že jednou budeme mít doma vycepovaneho psa, kterého se nebudu bát pustit. A Souhlasím, že je to vždy chyba majitele nikoliv psa. Jinak náš pes je z poloviny Husky, takže to bude trochu oříšek :).

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.12.16 10:21
@Luca82 píše:
Ano, presne. Volne pobihajici pes, který se mi riti na kocar, ve kterem sedi batole a majitel zdalky vola: nebojte se, on nic nedela.
A ano - soulas. Spouste lidi pes supluje dite nebo partnera a stavi ho na uroven cloveka. Ja to nechapu, proste zvire je zvire.
A treba zvire v posteli je pro me hnus. A to mam 2 kocky.
Nikdy nezapomenu, jak kluk coby rocni sedel na zahradce na dece a mel v misticce neco k jidlu a přiběhl svagrove pes a jal se mu to vyzirat. Manzel krikl na svagrovou, ze si ho snad zavola a ona jeste dotcene koukala, ze proc by si jeji tutinek nemohl vzit :zed:
Ale ja mam averzi. Vsude hovna, ja vim, ze ta to nemuze ten pes, ale pan, co je dobytek, ale…
Nebo vzdycky v zime ti zluti snehulaci vsude :poblion:

To mi povídej, tady u nás jsou koše na psí exkrementy na každym rohu a všude nasráááno :cert: na hřišti to samý :cert: už tam raději ani nechodíme…já si po svym malým psovi vždycky uklidim a ty co jsou s vlčákem a jinýma velkýma rasama, tak neuklízej vubec :roll:

• Citovat
  • Upravit
14895
2.12.16 10:21

@Jančakecalka no to je problem pana..pes je zvire a kdyz si porizuju zvire a psa musim se naucit se psem pracovat.. takze je to problem pana ne psa.Ten je v tom nevine pac se chova tak jak reaguje jeho pán.
Mame u nas klidne sidliste a tak se vsichni zname a nedavno sem zacali lezt mlady agresivni par s pitbulama a co myslite jaky jsou jejich hafani.. agresivni. Pritom pitbull neni agresivni jenom navazuje na povahu sveho pana a na jeho chovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
2.12.16 10:22
@Anonymní píše:
No tak my máme doma stěně. Je to divoch a v parku jsem ho pustila jednou jedinkrát. Teď, pokud chci aby se vybehal dám mu nahubek. Pes nikdy nic neudělal, ale chápu, jak je to lidem nepříjemný. Mě taky vadi, pokud k mým dětem přiběhne cizí pes. Bohužel povely ještě úplně nezvládame, snažíme se to cvičit. Ale doufám, že jednou budeme mít doma vycepovaneho psa, kterého se nebudu bát pustit. A Souhlasím, že je to vždy chyba majitele nikoliv psa. Jinak náš pes je z poloviny Husky, takže to bude trochu oříšek :).

Když se mu budete hodně věnovat, tak určitě bude poslouchat ;) A Husky je moc krásný pes :palec:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.12.16 10:23
@Malike píše:
@Jančakecalka no to je problem pana..pes je zvire a kdyz si porizuju zvire a psa musim se naucit se psem pracovat.. takze je to problem pana ne psa.Ten je v tom nevine pac se chova tak jak reaguje jeho pán.
Mame u nas klidne sidliste a tak se vsichni zname a nedavno sem zacali lezt mlady agresivni par s pitbulama a co myslite jaky jsou jejich hafani.. agresivni. Pritom pitbull neni agresivni jenom navazuje na povahu sveho pana a na jeho chovani.

Jasně, neřikám, že za to muže pes, ale když si ho majitel neumí vycvyčit, nak nechápu, proč ho teda pouští bez vodítka a náhubku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14895
2.12.16 10:24
@Anonymní píše:
No tak my máme doma stěně. Je to divoch a v parku jsem ho pustila jednou jedinkrát. Teď, pokud chci aby se vybehal dám mu nahubek. Pes nikdy nic neudělal, ale chápu, jak je to lidem nepříjemný. Mě taky vadi, pokud k mým dětem přiběhne cizí pes. Bohužel povely ještě úplně nezvládame, snažíme se to cvičit. Ale doufám, že jednou budeme mít doma vycepovaneho psa, kterého se nebudu bát pustit. A Souhlasím, že je to vždy chyba majitele nikoliv psa. Jinak náš pes je z poloviny Husky, takže to bude trochu oříšek :).

Doporucuji Cesara Millana.. mam doma dva psy a co se divam na jeho porady a ctu jeho knihy a pracuju podle neho.Je jedinecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
2.12.16 10:24
@Jančakecalka píše:
To mi povídej, tady u nás jsou koše na psí exkrementy na každym rohu a všude nasráááno :cert: na hřišti to samý :cert: už tam raději ani nechodíme…já si po svym malým psovi vždycky uklidim a ty co jsou s vlčákem a jinýma velkýma rasama, tak neuklízej vubec :roll:

Mne se libi, jak vzdycky pes stoji nahrben a kona a na konci voditka je pan a kouka na druhou stranu, jako ze to vlastne vubec nevidi.
U nas nemame oplocena hriste. A jak je to mezi baraky, páníčkové jen vylezou ven, kecaji a psi sr venci na hristi :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.12.16 10:25

Já do nedávna chodila pěšky všude i s dětmi, jen bohužel mám všechny trasy kolem agrasivních psů. jeden pokousal už 3 lidi, druhý 1 a ten třetí nevypadá přátelsky a je bez plotu. jediný co ho dělí od cesty je stráň ukončená 1,5m zítkou, no není zrovna příjemný, když stepuje u kraje. opravdu jsem každou chvíli čekala, že skočí :zed:
Ano psa by si neměl pořídit nezodpovedný člověk, měl by za ně nést plnou zodpovědnost, a také by měli zpřísnit tresty. Pač volně pobíhajících psů různých plemen je všude až až.
To nemluvím o tom nepořádku, děti pustit v parku nejde, na chodníku také né.
Určitě bych se jí pokusila dohledat, alespoň bych jí nahlásila. pač nechat kousnout dítě a odejít, je stejné jako někoho srazit a odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 10:25

@Jančakecalka pak se ohradim na pana proc psa pousti.. :kytka: tady je pak o to psat nenavidim panicky psů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová