Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
413
2.12.16 10:26

@Jančakecalka jasně, snažíme se. Ale už mi pár lidí řeklo, že je dost dominantní :). Ani vzhledově jako Husky nevypadá, vůbec :). Dneska se jedeme podívat na smečku haskounu a chvíli pozorovat jejich chování, celkové se i poradit o výchově a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
2.12.16 10:30
@z1908 píše:
@J_Doe kolik je synovi?
tohle je fakt hrozný. já už budu do těch psů snad kopat. k synovi taky pořád nějakej chodí na volno a on se bojí. do toho mám na vodítku ještě našeho psa /40kg/ a za ním taky chodi volně pobíhající psi a majitelé si vůbec neuvědomují, že to nechci, že jim taky třeba toho jejich psa může pokousat. ted před školkou pobíhalo štěně a hned začalo skákat na syna, bál se. a ta ženská vůbec nic, ani pardon. jak říkám, dokud jsem neměla dítě, nikdy jsem nepoužila slovo čokl, mám je ráda a máme ho doma. ale ti lidé jsou fakt nezodpovědní.

My taky mame psa, mam ho uvazanyho, vybehat se chodi do lesa, nebo na pole. Nesnasim volne pobihajici psy, taky tu mame par majitelu, co jsou jeste dotceni, kdyz zjisti, ze mi to vadi a ze nechci, aby chodili ke kocaru/ke psovi. Zrovna vcera se na nas vyritil cane corso, to jsem mela bobky az za usima, okolo me dve maly deti, nas pes, panicka v nedohlednu a ten jeji milacek poustici hruzu na sto metru daleko. Trochu empatie a rozumu by meli mit vsichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.12.16 10:32

@Malike když přiběhne pes a jde přímo k mému synovi a skáče na něj, tak jak mám kopnout do páníčka? není jiná možnost než toho psa odstrčit nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 10:33

Většina pejskařů nepřipustí, že by nějaké plemeno mohlo být agresivní, nebezpečné, obecně „bojová plemena“, jen v Anglii prostě tato plemena odchytávají a případně utrácí i když mají jen náznak něčeho takového v genech… Ale asi si v té Anglii taky vymýšlejí a jsou zaujatí a nic o tom neví.

Příspěvek upraven 02.12.16 v 10:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 10:34

@PetrVesely do budoucna na tebe nechci reagovat v ramci klidu prosim o totez..dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.12.16 10:37

@Malike Upraveno na faktu to ale nic nemění. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 10:37

@z1908 kdyz pes pribehne k tvemu diteti a skace na nej a ty ho kopnes vyprovokujes ho k vetsi agresivite a je zle.. kdyz je to mensi plemeno da se to zvladnout ale vetsi vyprovokujes k sebeobrane a zautoci. sikni na nej a postav se proti nemu dominantne.. a kratce a vyhruzne sikni.. popripadne ho nohou postrane kolem slabin odsun ale bez naznaku ze mas strach.
Kdyz se budes bat ale zaroven utocit vezme si to jako napadnuti a vyjede taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
2.12.16 10:38

Koukám že téma pro mě. :mrgreen: Neni to že bych vyloženě všechny psy nenáviděla. Ale už 4 roky bydlíme vedle dvou uštěkanejch vlčáků který štěkaj prostě pořád neuvěřitelně hlasitym štěkotem. Jsou slyšet i přes zavřený okna, dveře. Co se nám narodil malej tak jsem nas*aná o to víc a věčně na ně nadávám, tak si je sousedka zavírá domu. :mrgreen: Je to starší ženská a pořídí si dva vlčáky s kterýma nepáchne ven a absolutně vůbec jí neposlouchaj… Dokonce i známá co bydlí o dvě ulice vedle řiká že někdy slyší jak štěkaj a sousedi naproti si kvůli nim zazdily okno.. (Budem kvůli nim zazdívat skoro celou prosklenou stěnu co máme směrem k nim, protože už se to fakt nedá. Já se snažila s tim smířit ale nejde to. :cert: Jinak tady na vesnici jedněm taky zdrhá agresivní pes co už tu pokousal několik lidí. Nedávno jsem ho potkala s malym. Naštěstí ještě v kočárku a radši jsme změnili směr… Kdyby nás napad klidně bych ho ukopala pes nepes.. O hovnech všude na cestách ani nemluvim, v tom bych vymáchala hlavy páníčkům. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 10:40

@PetrVesely Pitbull ma sveraznou povahu kterou lze zvladat kdyz panicek umi pracovat s jeho povahou.On i jezevcik umi byt pekna svine kdyz se snim neumi pracovat a kousne te taky ale krome bolaveho litka se ti nic nestane..Pitbull je zakazany protoze mnoha lidem se libi ale mnoho lidi neumi pracovat s jeho povahou.Ale takhle se ti muze zautocit jakykoliv plemeno kdyz se neumi pracovat.. opet problem cloveka..ne psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
2.12.16 10:49
@z1908 píše:
@J_Doe kolik je synovi?
tohle je fakt hrozný. já už budu do těch psů snad kopat. k synovi taky pořád nějakej chodí na volno a on se bojí. do toho mám na vodítku ještě našeho psa /40kg/ a za ním taky chodi volně pobíhající psi a majitelé si vůbec neuvědomují, že to nechci, že jim taky třeba toho jejich psa může pokousat. ted před školkou pobíhalo štěně a hned začalo skákat na syna, bál se. a ta ženská vůbec nic, ani pardon. jak říkám, dokud jsem neměla dítě, nikdy jsem nepoužila slovo čokl, mám je ráda a máme ho doma. ale ti lidé jsou fakt nezodpovědní.

Synovi je 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.12.16 10:51

@Malike ano, souhlasim. mluvil jsem spis o mensim psovi. s tím větším nás to snad mine.
a také souhlasím, že vše je chyba pána. pes je jen zvíře, musí se umět vychovat. až tedy na třeba 1% výrazně zkažených psů.
a ač jsem milovník psů, tak pokousat nějaký pes moje díte - nějak opravdu hodně výrazně, psa otrávím a majitele nechám zbít. Vím, že je to kruté a asi i hnusné. ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
2.12.16 10:58

@z1908 to chapu..tak az bude nejaky pes se sapat na dite sikni na nej..ne agresivne, ne se strachem ale jako silny clovek..pes honi kocku a kdyz kocka zdrha tak ji pes honi ale jakmile se kocka neboji a otoci se klidne tak pes je krotky:-))
Neplati to na vsechny.. ale vetsinou to funguje a to je to same u nas a psu. Kratke a durazne siknuti a postoj, psa odradi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
2.12.16 10:59

@Malike máme doma psa a dvě kočku. a je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.12.16 11:00
@PetrVesely píše:
Bohužel, tohle je velice častý jev u majitelů psů. Oni jsou přesvědšení, že se vlastně nic nestalo, a přece jejich miláčka, jejich náhražku za děťátko, jejich přítele či partnera v životě přece nedají na vodítko a nebudou ho omezovat…

Jestli častý, to nevím. Svoje holky na vodítko taky nedávám, maximálně v MHD nebo během plnění cviku v některé zkoušce, kde je to vyžadováno. Ale mám je neustále plně pod kontrolou a nedovolím, aby se přiblížily kamkoliv a ke komukoliv, když se mi to nezdá. Pokud se stane, že například zaštěkají směrem k někomu, koho ve tmě vycítí, seřvu je a dotyčnému se omluvím. Neexistuje, aby ještě tím směrem běžely, naprosto nepředstavitelné. Kdo psa neodvolá, ten ho má na tom vodítku mít, alespoň na stopovačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
2.12.16 11:01
@Malike píše:
@z1908 to chapu..tak az bude nejaky pes se sapat na dite sikni na nej..ne agresivne, ne se strachem ale jako silny clovek..pes honi kocku a kdyz kocka zdrha tak ji pes honi ale jakmile se kocka neboji a otoci se klidne tak pes je krotky:-))
Neplati to na vsechny.. ale vetsinou to funguje a to je to same u nas a psu. Kratke a durazne siknuti a postoj, psa odradi..

Nebudu polemizovat o účinnosti syčení, akorát - prosím - syčet, syknout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová