Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já osobně ¨šílím¨u fotek s miminkama a psem, ještě nějakou echt velkou rasou. Jako že pes má čumák u toho dítěte, nebo leží v jeho peřinkách. To prostě nepochopím. Psi ráda nemám, proto si je nepořizuju a nemám je v blízkosti. Ale neublížila bych jim.
@kdochcekam Přesně, mám úplně stejný názor! Psi mi nevadí u baráku na zahradě, ale v bytě je to děs. Nesnáším hovna na chodníku a na trávníku a štěkající psy v bytě.
@Komorka píše:
ja mam to same…idiot nad nama steka a steka a jakoby toho nebylo malo tak si poridila jeste jednoho tak ted steji spolu. Nejradsi bych sla nahoru a nakopala i majitelku aby si sla uspat me dvojcata ona!! Ja celkove v psech nevidim nic proc ho chcit…chci doma chlupy, bordel, smrad? Omezene vencenim, sbiranim hoven? Anii naaahooodou…ale dnes ae svet zblaznil kdo nema psa neni in..utracej za nesmysly pro ne ale placou jak nemaj na chleba…proste to nechapu.
pes je to nejlepsi co te muze v zivote potkat ![]()
Miluju psy, nedovedu si bez nich zivot predstavit, ale zaroven nesnasim ustekana mala plemena typy civava a york, kteri jsou premnozeni a nevychovani, kdyby mi nad hlavou stekal cely dem nevychovany pes, chtela bych ho nakopa, ale to asi neni o nenavisti psa, ale o nenavisti panicka, ktery neni schopen psa vycvicit a porizuje si jo jen na paradu.
@kdochcekam píše:
Miluju psy. Když je pes na venkově, kde má své teritorium, které střeží, je kamarád svého pána, je vnímavý, protože se mu jeho pán věnoval a poctivě cvičil a dokázal ze zvířete vychovat vnímavou a spolehlivou bytost na úrovni nejlepšího kamaráda. nesnáším zasraná sídliště od psů, nesnáším, když musím okřikovat děti, že nemohou běhat po trávníku, protože ten je pokálený od psů. Nesnáším v domě všudypřítomné chlupy od páníčků prasat, kteří svoje miláčky tak milují, ale ani boha po nich neuklidí. Nesnáším, že se bojím poslat děti pěšky po schodech, protože nikdy nevím, z jakého bytu vyběhne zvíře. A nesnáším slintajícího psa na moji kabelku, když jedeme ve výtahu.
to mne mrzi
To nechapu uz vubec
neumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla
a nebo jim nosit do perinek klistata a vsechnu tu spinu
ale ten lidem to opravdu nevadi
umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem ![]()
@Lucy 21 jj je to o výchově ale také povaze psa. Máme čivavu a ta neštěká vůbec, člověk o ní pomalu ani neví a venku máme dogu a ta má potřebu si dokazovat, že je její barák, zahrada, ulice i pošťačka - štěká tedy dost ![]()
Miluji psy a život bez nich si neumím představit. Pohlídají mi majetek (jsem na samotě), pohlídají zvířata, upozorní na škodnou. Jeden ze psů mne upozorní na epileptický záchvat daleko dříve, než cokoli jiného. Umí podávat předměty, poslouchají, jeden mi zachránil doslova a dopísmene život. Když jdu do města, musím říct, že mí psi nikoho neobtěžují, vše po mich sbírám. Když jdu s dítětem a se psy, spíš jsme obtěžováni my ![]()
A v bytovce by mne obtěžovalo x jiných věcí, než psi.
@Komorka No, já si zas myslím, že ten špatný směr je ta přehnaná hygiena a desinfekce všeho možného i nemožného… a že to tobě přijde nechutné, je tvůj problém, měj si to po svém, ale nech ostatní, ať to mají taky po svém a klidně mají psa nebo jiné zvíře v bytě.
@Komorka píše:
To nechapu uz vubecneumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla
umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem
mám to úplně stejně nastavené jako ty!
Ja mam psi rada, ale doma ho nemam, at uz z casovych duvodu, kuli financim a i uklidu. Libil by se mi pes nekde u baracku, kde by byl na zahrade, moh se vencit kdy chce a ne me tahat v 6 rano z postele nebo este lip udelat potrebu rovnouv obyvaku
pokud ma pes dobreho majitele, ktery vi jak se o nej starat, jak ho cvicit, nepousti ho na ulici navolno aby otravoval cizi lidi, nesteka mu v jednom kuse v panelaku a sbira po nem exkrementy, tak prosim, mejte si jich treba sto
Vetsinu viny nese majitel, to on je ten kdo ma psa vycvicit a zbirat jeho bobky, nemuzeme nemit radi zvirata, protoze nekteri lide jsou ignoranti, tupci a jediny duvod proc maj psa je aby byli in ![]()
@Komorka píše:
To nechapu uz vubecneumim si predstavit, zema dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla
umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem
jak píše @Saatine, tak tahle to ve většině domácností, kde je pes, nevypadá..to sis domyslela jenom z toho, že sousedce nad vámi štěkají psi?
@Komorka píše:
To nechapu uz vubecneumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla
Kdybychom to udělali, tak aspoň každý druhý netrpí na nějakou alergii ![]()