Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
30.3.17 18:27

@Komorka

Chudáci tvoje děti. Snad na nich tvoje výchova nezanechá trvalé následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.3.17 18:27

@Barbucha3
Vsak si to uzijte. Kazdy at si zije, jak je mu vhod. Ja napsala svuj nazor, ze tohle bych proste nedala. Muj manzel se nahej jak po velky, tak maly potrebe nahej na gauci nevali, tak mi ho prosim nesrovnavejte se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
30.3.17 18:29
@elunaH píše:
@Barbucha3
Vsak si to uzijte. Kazdy at si zije, jak je mu vhod. Ja napsala svuj nazor, ze tohle bych proste nedala. Muj manzel se nahej jak po velky, tak maly potrebe nahej na gauci nevali, tak mi ho prosim nesrovnavejte se psem.

Tvůj chlap se po každé potřebě jde vysprchovat, že? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.3.17 18:34

@Šmoulice
To ne, ale po velký si utírá zadek, jako podle mě většina nornálních lidí, tak mi není jasný, co se divíte :lol:
Po malý se normálně obleče a neutírá zaschlý zbytky do gauče.
Docela mě zaráží, že něco takhle naprosto jasnýho tu musím vysvětlovat a obhajovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
30.3.17 18:37

@elunaH No tak pes si sice nesedne na gauč v trenkách, ale aspoň mi ho večer oklepanýho nestrká do pusy. :lol: Dělám si srandu..Ale je vidět, že jste psa nikdy neměla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
30.3.17 18:40
@Barbucha3 píše:
@elunaH No tak pes si sice nesedne na gauč v trenkách, ale aspoň mi ho večer oklepanýho nestrká do pusy. :lol: Dělám si srandu..Ale je vidět, že jste psa nikdy neměla. :kytka:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 18:40
@Barbucha3 píše:
@elunaH :D ten pes si toho pinďoura oklepe, stejně jako váš starej. :lol:
Zrovna labíse v bytě mám, zrovna se mi válí na gauči, miláček a věřte, že voní. :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:

Me se tu také zrovna roztahují na gauči a rozhodně nesmrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
30.3.17 18:43

@Brita83 jo otírají pinďoury do gauče. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.3.17 18:46

@Barbucha3
No tak tohle už komentovat asi nebudu :)
Jako srovnávání psa a člověka mi vždycky přišlo mimo.
A psa jsme měli. Na zahradě a nemyslím si, že by nějak strádal nebo jsme ho měli míň rádi jen proto, že si ho nenecháme lézt do postelí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 18:46
@Barbucha3 píše:
@Brita83 jo otírají pinďoury do gauče. :mrgreen:

Jo to znám, já mejm psům říkám, že jsou navonění od aviváže, jak se válejí v posteli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
30.3.17 18:47

@elunaH Však to je jasný. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
30.3.17 19:07
@Barbucha3 píše:
@elunaH No tak pes si sice nesedne na gauč v trenkách, ale aspoň mi ho večer oklepanýho nestrká do pusy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bolí mě břicho, jak se tu s manželem oba řežeme smíchy :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 19:21
@Saatine píše:
Ne jen v posteli, že ;)

Ale to je rozkošné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
30.3.17 19:24

Tak ještě někdo s fotkou psa v posteli? Docela se bavím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.3.17 19:30
@Saatine píše:
Akorát teď už se nenechá obléci, protože je velkej pes i když se klepe jak zmrzlej ratlík :D A vůbec, je to nabručenec, naprosto nevnímá, že má dvě kila dvacet. Nicméně postel pořád vlastní.. fenka si zase nejraději zaleze do prádla co mám roztříděné do pračky, nikdo kdo to kdy viděl to nevnímal znechuceně :D

můj pes taky nejvíc miluje hromadu špinavého prádla, stále leze do koše se tam zahrabávat :mrgreen: a má celých 1800gramů :mrgreen: ale musím jí naučit utírat si pipku a zadek, máme mezery ve výchově :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová