Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saatine píše:
@terinka4444 Nene, to se máš naučit tyUtírat jí
jo takhle, vždyť já to ani nepochopila
Bojím se ale, aby mě nezavřei do Bohnic, až budu běhat s toaleťákem za psem a utírat jí pipku a zadek. To bych musela dělat nějak tajně, protože kdyby mě někdo viděl, nálepku totální magor už mi nikdo nikdy neodpáře
@Dirndljager píše:
Tahle věc tě napadla jako jak?Bydlím ve svém bytě se svým psem a platím nájem a vše ostatní úplně stejně, jako někdo, kdo bydlí vedle s dětmi. Proč by ten někdo měl mít nějaká větší práva, než já? Jako jsem matka a kdo je víc? Taky mám děti. Vyrůstaly se psy. Stejně jako jsem tak vyrostl já. A nějak nám to nikomu neublížilo. Právě naopak.
Napsala jsem něco o právech? Že je matka víc než jiný člověk?
@arinecka píše:
Kráááásato je Akita?
Jj, americká akita ![]()
@KalamityJohn
Krásní všichni ale ta pyrenejka je úplně ťuťu ![]()
@terinka4444
Však si to dělejte podle svého. To že bych to nesnesla já přece neznamená, že to tak musí mít všichni. Každej ať si žije jak chce.
Podle mě to není tak namáhavý utřít psovi doma zadek a pipku, když se přijde z procházky…nevím proč byste za ním měla lítat s hadrem při procházce a utírat ho ![]()
Ale pro mě za mě se doma po vykonání potřeby neutírejte nikdo a sedejte na gauč, mně je to fakt fuk, když tak nemusím žít já ![]()
@Saatine píše:
@terinka4444 Hele co lidi, ale představ si ten pitomej pohled toho psa
Ten by asi koukal
Já už vidím ty moje jak čumí, kdybych jim začala utírat kaďák ![]()
@elunaH píše:
@Barbucha3
No tak tohle už komentovat asi nebudu
Jako srovnávání psa a člověka mi vždycky přišlo mimo.
A psa jsme měli. Na zahradě a nemyslím si, že by nějak strádal nebo jsme ho měli míň rádi jen proto, že si ho nenecháme lézt do postelí
Děda vyrostl na venkově. Plazil se určitě, jak tady někdo psal, mezi slepicemi a kolem se motali psi a kočky. Když se dozvěděl, že psa sprchujeme ve vaně a někdy nám leze do nohou postele, kroutil hlavou, že on by to nesnesl. A psy měl hodně rád, na dvorku byl pořád nějaký.
@elunaH píše:
Já třeba psy v bytech a domech taky nechápu. Na zahradě mi nevadí. Ale jsem zastánce toho, ať si to každý dělá jak chce. Jen nechápu názory těch, co hned útočíte, když někdo napíše, že mu pes doma přijde nehygienický. A oháníte se, že dotyčná v tom případě nesmí chodit s dítětem ven a stříkat na sebe a dítě tunu antibakteriálních sprejů. Mně pes v bytě taky přijde nehygienický. Ale svoje děti nechávám válet v písku, trávě, skákat v kalužích,…Ale doma mám prostě ráda čisto a voňavo. Mám hodně známých se psy a musím říct, že já bych prostě takhle žít nemohla, když to u nich vidím. Když vynechám chlupy, tak už prostě je tam ten pes cítit, když se do bytu vejde. Kámoška kolikrát nestihne psovi utřít packy, protože má na starost ještě malý děti ( což i chápu, že se to v tom frmolu někdy nedá). No odcházím od ní z návštěvy s totálně černýma ponožkama ze spodu. U jiný kámošky, co maj doma labradora, jsme zase obědvali a pes si sedl blízko mě s otevřenou hubou, vyplazeným jazykem a to byl u oběda super odér něco takovýho dýchat. Jsem se musela přemáhat, abych vůbec dojedlaTaky nepochopím, že psovi, co se vydělá, pochybuju, že utíráte zadky, po vyčůrání předky ( aspoň teda z našich známých to dělá tak jeden nebo dva). No a pak si je necháte lézt na gauče a do postelí. A ještě říkáte, jak je to v pořádku, že normální hygiena je horší
Vaše drahé polovičky nebo děti by jste taky nechali po velký potřebě s neutřeným zadkem sedět na gauči nebo v posteli, kde spíte? Pochybuju… No a poslední věc, občůraný túje, co máme před barákem jsou díky pejskům hned zežloutlý. Taky super. Ale to je asi to poslední
Psy mám ráda, ale doma čisto ještě vícAž děcka vyrostou, nebudu mít problém jim nějakého pořídit na zahradu, pokud budou chtít.
Jsi fakt blázen
A prosím dětem psa na zahradu fakt nepořizuj ![]()
@Šmoulice píše:
To je krásný jak ho pusinkuje![]()
![]()
Náš pes malou taky chodí pusinkovat a spí spolu pod peřinou
Dík
On jí miluje za hrob, nehne se od ní a hlídá líp než placená chůva
Do postele sice nesmí ale věřím že jestli máte něco menšího tak se s miminem zavrtává s láskou ![]()
@elunaH píše:
@terinka4444
Však si to dělejte podle svého. To že bych to nesnesla já přece neznamená, že to tak musí mít všichni. Každej ať si žije jak chce.
Podle mě to není tak namáhavý utřít psovi doma zadek a pipku, když se přijde z procházky…nevím proč byste za ním měla lítat s hadrem při procházce a utírat ho
Ale pro mě za mě se doma po vykonání potřeby neutírejte nikdo a sedejte na gauč, mně je to fakt fuk, když tak nemusím žít já
tak jo, jsi hodná, že ti nevadí, že si žijeme podle svého. Dík
@Brita83 píše:
Ten by asi koukalJá už vidím ty moje jak čumí, kdybych jim začala utírat kaďák
a ještě by si měli umýt packy, my si přeci taky myjeme ruce
@Samara79 píše:
DíkOn jí miluje za hrob, nehne se od ní a hlídá líp než placená chůva
Do postele sice nesmí ale věřím že jestli máte něco menšího tak se s miminem zavrtává s láskou
můj pes taky do postele nesmí
@Samara79 píše:
Jj, americká akita@KalamityJohn
Krásní všichni ale ta pyrenejka je úplně ťuťu
S tou jsme si užili, Dokázala prolézt dírou v plotě 20*20cm a dělala to proto, že si potřebovala značit teritorium - takže chodila lidem ochcávat zahrady ![]()
Pyrenejci jsou jak autistický děti, žijou ve svým světě a s tím tvým komunikují velice málo ale Venuše (s tím jménem přišla z útulku) byla skvělej pes.
@terinka4444 píše:
Tak tak a vyčistit zuby ![]()
@Samara79
On by na té zahradě totiž strašně trpěl, když by jsme ho nepustili do postele, že? Nehraničilo by to už s týráním? ![]()
@Russet píše:
Děda vyrostl na venkově. Plazil se určitě, jak tady někdo psal, mezi slepicemi a kolem se motali psi a kočky. Když se dozvěděl, že psa sprchujeme ve vaně a někdy nám leze do nohou postele, kroutil hlavou, že on by to nesnesl. A psy měl hodně rád, na dvorku byl pořád nějaký.
Moje řeč, jsem taky z vesnice, dědečky a babičky jsem taky měla na vesnici, strejda s tetou měli hospodářství, takže zvířat plno a nikdo psa v baráku neměl. Dřív to prostě bylo normální, že zvířata byla venku. A to se myslím ani ta hygiena nedodržovala tak jak v dnešní době…
Dnes se prostě ti psi strašně polidšťují a kdo pomalu nespí se psem v posteli je asi úplně mimo… ![]()
@terinka4444 píše:
@KalamityJohn píše:
S tou jsme si užili, Dokázala prolézt dírou v plotě 20*20cm a dělala to proto, že si potřebovala značit teritorium - takže chodila lidem ochcávat zahradyPyrenejci jsou jak autistický děti, žijou ve svým světě a s tím tvým komunikují velice málo ale Venuše (s tím jménem přišla z útulku) byla skvělej pes.
Nene
Mmch to mi zní trochu jako akita, je mi prostě sympatická ![]()
@elunaH píše:
@Samara79
On by na té zahradě totiž strašně trpěl, když by jsme ho nepustili do postele, že? Nehraničilo by to už s týráním?Moje řeč, jsem taky z vesnice, dědečky a babičky jsem taky měla na vesnici, strejda s tetou měli hospodářství, takže zvířat plno a nikdo psa v baráku neměl. Dřív to prostě bylo normální, že zvířata byla venku. A to se myslím ani ta hygiena nedodržovala tak jak v dnešní době…
Dnes se prostě ti psi strašně polidšťují a kdo pomalu nespí se psem v posteli je asi úplně mimo…
Mě jde spíš o to, že kdybych měla mít hafany na zahradě u boudy, jak tomu dřív bývalo, což máš pravdu, nemusela bych ho mít v podstatě vůbec. Já mám psy pro to, abych byla s nima, aby mi dělali společnost, abych se s nima mohla ňuchňat kdykoliv, přitulit se, to je k nezaplacení. V posteli s náma nespí i když občas se propašují. V obýváku mají pelíšky, ale stejně chrápou na pohovce na polštářích ![]()