Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15465
31.3.17 09:26
@Saatine píše:
@Šmoulice Také je máš aspoň půlmetrové? :D Já občas přemýšlím, jak se zapekl do bábovky :D jinak v jídle nejsou, jak jsou dlouhé nedostanou se tam.

Mám je po pás :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo moučníky to je klasika :mrgreen: Občas i polívka :mrgreen:
A to je při vaření nosím vždy v culíku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 09:27
@Saatine píše:
@kdochcekam A zase je to o lidech, já bych ani svému mini psovi nedovolila čůrat na fasádu, dokonce ani na trávník co máme před domem a lidi u toho mají předzahrádky.. Ale prostě, je to o lidech. V zimě také čumím čeho jsou lidi schopní

Ano, je to o lidech, a jenom o nich. Kdyby byli všichni soudní, tak je psů o polovinu méně, a bordel by zmizel úplně. Jenže je úplně jedno, jestli se tato diskuse jmenuje „Nesnáším psy“, nebo „Nesnáším neukázněné pejskaře“, to, co nám vadí, se tím nemění - bordel ve veřejných prostorech, ničení majetku, napadání našich dětí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 09:31
@Saatine píše:
@Šmoulice Já v drdolu, myslím, že se do těsta dostanou z oblečení. Sranda je, že psí chlupy v jídle prostě nejsou :D

Neříkám, že se to nikdy nestává. Ale velmi velmi málo. Teď si třeba ani nevzpomenu, kdy naposledy to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 09:32
@kdochcekam píše:
Ano, ale tam moč je psí a tudíž pocitově mi vadí ti psi stejně jako ti jejich páníčci. :nevim:
nemám nic proti tomu, když si stará paní chodí na procházky se svým pejskem, je to pěkné, má se o koho starat, není opuštěná, je pečlivá, sbírá hromádky a pejska má vždy na vodítku, dovolí dětem pohladit, když chtějí atd…ale taky jsou lidi kteří mají v bytě v garsonce obrovského huňatého psa, který neuvěřitelně páchne a obtěžují tím opravdu naprosto všechny. Do výtahu se po nich nedá vstoupit a to nemluvím o chumáčích chlupů, které se kutoulejí po celém domě…to jsou lidi bez soudnosti a ten pes mi opravdu vadí. :nevim:

Jo, tohle máme v baráku taky… Tohle jsem ještě ochotná akceptovat, i vysvětlit dětem - stará paní, starý pes, který páchne a ledva chodí, takže i do druhého patra se s ním musí výtahem. Prostě paní nechce být osamělá, a pes už má zdravotní problémy… Beru. Paní hovínka sbírá, takže mi nevadí, a smrad se snažít těch pár sekund vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 09:35
@kdochcekam píše:
Ty jsou pro změnu všude jinde okolo. :poblion:

Ty máš dost zkreslené představy jak to vypadá u lidí v bytě, kteří mají psa :think:
Jako jo, pokud je někdo prase a nevytáhne vysavač jak je týden dlouhý, tak to pak možná jo.
Ale my jsme čistotní. Vysáváme, vytíráme každý den. :-) Nesnáším bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 09:36
@Saatine píše:
@J_Doe SOudní - nezvládnu se o něj postarat nejsem řádný hospodář - nepořídím si jej?
I těm psům by bylo lépe. Nebo jak to myslíš?

Soudní ve smyslu - neuměl bych ho dobře vychovat, neměl bych na něj dostatek času, tak své emocionální přebytky budu investovat jiným způsobem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 09:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 09:38
@Šmoulice píše:
Ty máš dost zkreslené představy jak to vypadá u lidí v bytě, kteří mají psa :think:
Jako jo, pokud je někdo prase a nevytáhne vysavač jak je týden dlouhý, tak to pak možná jo.
Ale my jsme čistotní. Vysáváme, vytíráme každý den. :-) Nesnáším bordel.

@kdochcekam popisovala, jak to je u její matky - pejskařky v bytě, a to na čistotnou domácnost nevypadalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 09:45
@J_Doe píše:
@kdochcekam popisovala, jak to je u její matky - pejskařky v bytě, a to na čistotnou domácnost nevypadalo…

Říkám, když je někdo prase :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.3.17 09:49

@Šmoulice přesně tak, podle mě když je někdo prase tak je prostě prase ať se psem nebo bez psa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 10:03
@kdochcekam píše:
No dovol? Moje máma že je prase? Jsi ubohá. Uklízí denně. vytírá a vysává, protože psa doma nikdy nechtěla ale dotáhl jí ho bohužel syn a ona se naučila to zvíře milovat. tak se takto obětuje. Po každém venčení umývá tlapky, denně vytřepává přehozy…těm chlupům se zabránit prostě nedá. Stačí si se psem pohrát, on se otřepe a chupy jsou všude. A jestli to ty nevidíš, tak jsi prase leda ty, stejně jako @J_Doe ale samozřejmě pejskaři budou vždycky tvrdit, že jejich pes není cítit a je ten nejčistější. Ale když vleze venku do křoví a očuchává hovna, to se asi díváš jinam, co? :poblion: :mavam: :mavam: :mavam:

Já jsem tě urazit nechtěla. ;) nebylo to myšleno zle.
Pokud dělá všechna tato opatření, tak rozhodně nebude všude tolik chlupů jak tvrdíš ;)
Jsi jen zaujatá proti psům, tak už nevíš co bys vytáhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
31.3.17 10:07
@Saatine píše:
@kdochcekam Ne to ho okřiknu, že je to fuj, ať se stydí :D Ti psy, které majitelé myjí fakt nejdou cítit. Nemám ráda psy u rodičů, přestože jsou to psi z mého dětství, ale nemyjí je, smrdí.. Jsem zvyklá na voňavé plyšáčky.
Jsou rasy, které takto nepelichají, je dost možné, že je má i Šmoulice

Já mám křížence a v době jara pelichá fest teda. Ale běžný úklid domácnosti stačí a žádné chlupy nikde nejsou. ;)
Navíc je krátkosrstý, nemá tu hustou podsadu, takže se ty chlupy i dobře uklízejí. Nikde se moc nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.3.17 10:08

Máme psa v bytě, k tomu dítě a mimino na cestě. Jako nebudu lhát, 100% pořádek doma fakt nemáme. Ale denně luxuji, nárazově vytírám 2-3× týdně, takže taková katastrofa to snad není. Pes nesmí do postele a na gauč. Samozřejmě je vedlejší, že jakmile vytáhneme paty z bytu, pes zamíří hned do postele. Tak prostě po příchodu domů vytáhnu vysavač, celou postel vyluxuju, peřiny hodím ven a nechám provětrat :nevim: S manželem taky chlupy nemáme zrovna v lásce, ale snažíme se je proto eliminovat. Pes nesmí otravovat návštěvy, slintat nám u jídla a tak no. Třeba ho moc omezujeme, ale on se musí přizpůsobit našemu způsobu života. Naši mají labradora a tam pes vládne domácnosti. To bych nechtěla. Chlupy všude, luxuje se 1-2× týdně, pes nám při obědě slintá na nohy, člověk to pak ještě vyšlápne, ven/dovnitř si chodí jak chce, takže bordel všude. Averzi vůči psům chápu, cizí taky nemám ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.3.17 10:13

Jo a psa ve výtahu nějak necítím. Za to sousedy, kteří jsou na štíru s hygienou a mají v oblibě vařit/smažit aromatická jídla, ty tam cítím spolehlivě ještě hodinu potom :mrgreen: Pes venku nesmí čuchat k cizím bobkům, nesmí nic olizovat, jinak dostává hned vynadáno. Nenecháváme se olizovat, dítě to má také zakázáno. Občas jí nějakou líbne, ale dcera to sama nesnáší a odhání ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 10:18
@kdochcekam píše:
No dovol? Moje máma že je prase? Jsi ubohá. Uklízí denně. vytírá a vysává, protože psa doma nikdy nechtěla ale dotáhl jí ho bohužel syn a ona se naučila to zvíře milovat. tak se takto obětuje. Po každém venčení umývá tlapky, denně vytřepává přehozy…těm chlupům se zabránit prostě nedá. Stačí si se psem pohrát, on se otřepe a chupy jsou všude. A jestli to ty nevidíš, tak jsi prase leda ty, stejně jako @J_Doe ale samozřejmě pejskaři budou vždycky tvrdit, že jejich pes není cítit a je ten nejčistější. Ale když vleze venku do křoví a očuchává hovna, to se asi díváš jinam, co? :poblion: :mavam: :mavam: :mavam:

Co? Kde? Já jsem prase? :lol: Čím jsem si to proboha, zasloužila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová