Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
31.3.17 14:48
@epsice píše:
No a já jsem v té skupině co po cyklostezkách nejezdí vůbec protože mne tam se*** ty děcka na kolech a kolečkáčích. Nemají žádný respekt, jezdí z krajnice na krajnici, nevíš kdy spadnou protože na tom ještě pořádně neumí. Ale jinak v poho. Mamina se cítí jako king. No a co se týče kočárků a psů na stezkách tak s tím nemám sebemenší problém- kočárek jde vidět na 100 honů a nikdo se nemusí bát že ti vjede do cesty. Což se o děckách říct nedá…
K těm psům se raději vyjadřovat nebudu, jen dodám že mi rozhodně víc vadí řev vzteklého děcka než psí štěkání… Já nesnáším zase kočky. Jsou to obludy, uřvané stvůry které se nic nenaučí :srdce: :srdce:

:mrgreen: Ámen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.3.17 14:52

@Icestar Dcera je naštěstí na veškerou špínu z venku taková citlivka, takže do ruky nic takového nebere. Jen ty moje papírky a kapesníky :mrgreen: Mně třeba vadí flusance na zemi. Jde člověk (většinou postarší pán) a flusne na zem. Naprosto se mi zvedá kufr z představy, že by to mělo moje dítě vyšlápnout. Ještě to samozřejmě nezapomene natáhnout až z paty :poblion: No a taky si rozhodně nemyslím, že všichni postarší důchodci jsou prasata plivající na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 14:53
@Barbucha3 píše:
@kdochcekam Samozřejmě, že jsou nezodpovědní pejskaři, kteří nesbírají hovna, mají nevychované, otravné psy, ty taky nemám ráda. Ale to máš stejné i u matek, nebo jsou snad vsechny stejné? U nás máme u cyklostezky hřiště, kde děti hází hračky na stezku, zrovna minulý týden tam paní kvůli tomu vezli sanitkou, protože na bruslích spadla, kvůli té hračce, budu kvůli tomu nesnášet děti a napadat každou matku? Asi ne že..

Bacha ať nejsi nařčená z toho, že srovnávat dítě se psem je něco nehorázného :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 14:55
@Šmoulice píše:
Ty jsi někde vyčetla, že cyklostezka je určena jen a pouze pro cyklisty? Že na ni nikdo jiný nesmí? Kde prosím? Ráda bych se na to podívala ;)Jo a na kole jezdíme velmi často a nikdy mě ani nenapadlo se pozastavit nad tím, že je na cyklostezce někdo se psem, nebo s kočárem. ;) Je to totiž pro všechny!

Není pravda, že každá cyklostezka je i pro chodce, záleží na jejím označení:

Komu patří „cyklostezky“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 14:56
@Kriss Tina píše:
Ja mam psi rada, ale doma ho nemam, at uz z casovych duvodu, kuli financim a i uklidu. Libil by se mi pes nekde u baracku, kde by byl na zahrade, moh se vencit kdy chce a ne me tahat v 6 rano z postele nebo este lip udelat potrebu rovnouv obyvaku :) pokud ma pes dobreho majitele, ktery vi jak se o nej starat, jak ho cvicit, nepousti ho na ulici navolno aby otravoval cizi lidi, nesteka mu v jednom kuse v panelaku a sbira po nem exkrementy, tak prosim, mejte si jich treba sto :DVetsinu viny nese majitel, to on je ten kdo ma psa vycvicit a zbirat jeho bobky, nemuzeme nemit radi zvirata, protoze nekteri lide jsou ignoranti, tupci a jediny duvod proc maj psa je aby byli in :nevim:

@Kriss Tina
To je právě ono, to co píšeš. Pokud má pes dobrého majitele a že to je o páníčcích, pak ho pes netahá z postele v šest ráno a už vůbec nevykonává potřebu v obýváku na zemi ;)
Vadí mi když někdo paušalizuje ( ano jsem pejskař a ano, žiji v paneláku) a jsem ráda že alespoň někdo to dokáže rozdělit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:00
@J_Doe píše:
Není pravda, že každá cyklostezka je i pro chodce, záleží na jejím označení:Komu patří „cyklostezky“?

Vyjímky se jistě najdou. ;) Ale ještě jsem se s tím nesetkala. A to máme projeté kde co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:01

@kdochcekam jdu venčit ;) a prudit takové lidi, jako jsi ty. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
31.3.17 15:01
@J_Doe píše:
Není pravda, že každá cyklostezka je i pro chodce, záleží na jejím označení:Komu patří „cyklostezky“?

Chodníky jsou taky „jen“ pro chodce a pak po Brně nestačíš uskakovat jak tu jezdí maminy s děckama na kolech po chodnících… Takže o tom kdo má kam přístup a kdo kde by měl být bych radši pomlčela. Nebo když po jedné cyklostezce taky chodím se psama a pak si tam nějaký kktek zkracuje cestu autem… Může? Ne, nesmí, ale stejně to dělá a to to má daný vyhláškou, kdežto cyklostezky jsou u nás většinou pro PĚŠÍ I CYKLISTY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 15:02
@Komorka píše:
@terinka4444 tady je to sami peskar twl…hele vlez si na stranku miluiu sveho psa a neplet se na stranku nesnasim psi!! Ja si sem sla postezovaz lidem co to chapou a ozyvaj se pejskari.. :pocitac: :pocitac: :zed:

@Komorka
tady přece ale nejde vůbec o to zda tady jsou a nebo nejsou pejskaři, ale je to o toleranci. Pokud se někdo nastěhuje do paneláku pak:

• musí počítat s tím, že se může stát, že né vše se mu bude líbit - právě proto se v bytových domech využívá,,Společenství vlastníků jednotek". protože máte podíly a nikdo nebude dělat jen to, co chceš…
  • někomu můžou vadit například tvoje děti ( nevím zda je máš, je to příklad) a taky ti něřekne, hele tvoje dítě řve, dej ho pryč…

Tak to prostě nefunguje. Pokud to vadí, holt běžte bydlet do domku.

-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
31.3.17 15:05

@kdochcekam No koukám vzorná matka, pro sprosté slovo nejde daleko :-D No to sis raději měla pořídit toho psa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 15:05
@kdochcekam píše:
Proboha…pejskomilové nepřesvědčujte mě tu o tom, že nejsou hromady od vašich psů na každém rohu, že po ulici pobíhají nevychovaní psi, kteří otravují cizí lidi a že je v pořádku, že po cyklostezce pobíhají psi bez vodítka…moji dceru přesně takoví ščodla pokousal. Aniž by si ho vůbec všimla, rozběhl se za ní a zakousl se jí do nohy. Opravdu krásný zážitek od vás milovníků a vzorných pejskařů Děkujeme. A teď už se jděte vyvenčit.

Jasně všichni máma psy, kteří chtějí zakousnout tbé dítě, jak inteligentní :mrgreen: :mrgreen: Já se fakt směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21016
31.3.17 15:06
@kdochcekam píše:
ano, my svými koly ničíme prašnou cestu v našem lesoparku, kde projíždí traktory s valníky od údržby zeleně. No ty jsi ale idiot. :*

Psala jsi „do lesa do terénu“ pusinko. O cestě nic. Tak si ty lži aspoň zapisuj ať pak ze sebe neděláš pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:07
@Tefanek píše:
Tvuj slovnik se k takove distingovane dame a zaroven hospodynce, ktera pro chlup i pres plot skoci, preci nehodi. Nesnizuj se na uroven tech prasackych pejskaru ;).Příspěvek upraven 31.03.17 v 15:06
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:08
@epsice píše:
@kdochcekam No koukám vzorná matka, pro sprosté slovo nejde daleko :-D No to sis raději měla pořídit toho psa :-)

Psa né :roll: plyšáka maximálně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 15:09
@Saatine píše:
Ne jen v posteli, že ;)

@Saatine
ta první fotka je dokonalá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat