Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1894
31.3.17 15:36
@J_Doe píše:
To, co se tady hlavně probírá, je to, že NĚKTEŘÍ pejskaři po svých psech neuklízí, že je nachají ničit cizí majetek, že je nemají na vodítku a dochází k pokousání dětí… Nic z toho, co jsem napsala, není prudění od nepejskařů, ale spíš opačně. To, co si provádíte a necháváte provádět se svým psem doma, je vaše věc, pokud ovšem neustálým štěkáním pes neobtěžuje všechny okolo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na to už není co dodat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
31.3.17 15:41
@kdochcekam píše:
Tak asi nemusí být člověk kynolog. Používám selský rozum a proto nechápu, že někdo vlastní zvíře proto aby trpělo samotou a nedostatkem péče a pozornosti.

Jasně a když je pes v kotci nebo u boudy s tím že mu pán přinese jednou denně krmení a když má náladu, tak si s 10 minut pohraje, tak rozhodně netrpí samotou :? Hlavně že má tu zahradu že jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 15:44
@Brita83 píše:
To je určitě hodně nepříjemné, ale určitě kvůli tomu nezačnu zatracovat a nenávidět všechny psy. Tak omezená nejsem :nevim: Jako na malou asi 6ti letou na mě z ničeho nic zaútočil ovčák, ale přesto psy miluju…

Vždyť já ani nezatracuji.

Jenže jak se jmenuje tahle diskuze? „Nesnáším psy“. A tak bych čekala, že je určena pro ty, kdo má se psem nějaký blbý zážitek, či už to je občůraná fasáda, h0vno na botě, nebo pokousané dítě, a chce si prostě zanadávat, vyventilovat se, možná i proto, aby nechytil klacek, a nešel toho „miláčka“ trochu dovvychovat.

Proč sem píšou ty, co své mazlíčky milují a vychovávají, to mi zůstává záhadou. Ja věřím, že existuje vychovaný pes, snad o tom nikoho není potřeba přesvědčovat. Bohužel ale takoví nejsou všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 15:45
@epsice píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: na to už není co dodat.

Hele není, já už se fakt musím jen smát. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 15:48
@J_Doe píše:
Vždyť já ani nezatracuji.

Jenže jak se jmenuje tahle diskuze? „Nesnáším psy“. A tak bych čekala, že je určena pro ty, kdo má se psem nějaký blbý zážitek, či už to je občůraná fasáda, h0vno na botě, nebo pokousané dítě, a chce si prostě zanadávat, vyventilovat se, možná i proto, aby nechytil klacek, a nešel toho „miláčka“ trochu dovvychovat.

Proč sem píšou ty, co své mazlíčky milují a vychovávají, to mi zůstává záhadou. Ja věřím, že existuje vychovaný pes, snad o tom nikoho není potřeba přesvědčovat. Bohužel ale takoví nejsou všichni.

Tak píšem sem, protože máme potřebu obhájit naše kamarády, protože je milujem a nelíbí se nám, když je někdo bezdůvodně haní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:48
@Brita83 píše:
Hele není, já už se fakt musím jen smát. :mrgreen: :mrgreen:

Asi tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
31.3.17 15:51

Tak starosti o chlupech na ponožkách bych fakt chtěla mít…mám 110kg psa, který navíc UKRUTNĚ slintá :mrgreen:…všude…má sliny jak opratě..pořád..se zvyšující se teplotou prostředí se vazkost a délka slintů zvyšuje :mrgreen: :mrgreen: tak toho teda doma jako úplně nemám, ale od prvních teplých dnů jsou neustále otevřené dveře na terasy a miláček tedy polehává tak nějak v půli cesty ven a domu :mrgreen:

první slovo mého dítěte bylo právě jméno tohoto psa..miluje ho a myslím, že je lepší do života její hezký pocit, když se mazlí v kuchyni se psem, „vaří“ mu na písku, učí se vedle něj chodit…to vše je prostě lepší než čisté ponožky a uklizený byt…
na co si vzpomenete, když vzpomínáte na dětství? na to jak bylo uklizeno, navoněné peřiny, nebo na to jak jste si hrály a byla zábava? no a to hraní a zábavu mají moje děti povýšené o bezvadné parťáky a nerozlučné kamarády ve formě několika (ano - STRASNY :lol: )psů + benefit ve formě zodpovědnosti a naučení se péče o slabšího.

k tomu taky máme dost často v domě chlupy koňské… :lol: :lol: jsem natolik líná a pohodlná matka, že se odmítám xkrát denně převlíkat..takže sem tam něco ze sebe vytřepu..
jo a ještě detail…můj pes (jiný než můj „malinký“chlapeček) nemá chlupy..žádné…a je denně sprchovaný a taky mazaný speciálními oleji a výživnými mastičkami…krááásně voní!!! když kolikrát vidím hygienu ve výměnách manželek nebo spoluobčanů tak si troufám tvrdit, že rozhodně lepší mít v posteli mého psa, než dost % lidské populace :mrgreen: :mrgreen:
vlastně on je problém, že já stavím psy (mé obzvlášť) výše, než většinu lidí. vlastně mám dost podobné pocity jako ignoranti psů, když vidím třeba cizí děti…protože prostě já ignoruji cizí děti. nezajímají mě a vlastně mě někdy i dost obtěžují…takže se vlastně můžeme shodnout na tom, že vzájemná koexistence je možná pouze při dostatečné míře OBOUSTRANNÉ tolerance. Pejskařům nebudou stanovovány regulativy omezení chovů, nesmyslné legislativy držení „bojových plemen“ a na oplátku pejskaři budou sbírat po psech houna a nebudou žádat regulativy na množení lidí a legislativy na držení nevychovaných dětí.
A pejskaře jsem nikdy nemusela upozorňovat na sběr bobků svých miláčků, zato matky se na mě dívaly dost nevraživě když jsem je nutila sebrat bobek po jejich dětech, které si odskočili na hřišti, v parku…a to jsem jim dokonce laskavě půjčila pytlíky!!!…s vůňí!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 15:53
@Brita83 píše:
Tak píšem sem, protože máme potřebu obhájit naše kamarády, protože je milujem a nelíbí se nám, když je někdo bezdůvodně haní :nevim:

Tady někdo hanil konkrétně tebe, že po psovi neuklízíš? Že tvůj pes pokousal dítě, a tys odkráčela středem?

Pokud ne, pak tato diskuze není o tobě ani tvých psech. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 15:56
@Mišmiš píše:
Tak starosti o chlupech na ponožkách bych fakt chtěla mít…mám 110kg psa, který navíc UKRUTNĚ slintá :mrgreen:…všude…má sliny jak opratě..pořád..se zvyšující se teplotou prostředí se vazkost a délka slintů zvyšuje :mrgreen: :mrgreen: tak toho teda doma jako úplně nemám, ale od prvních teplých dnů jsou neustále otevřené dveře na terasy a miláček tedy polehává tak nějak v půli cesty ven a domu :mrgreen:

první slovo mého dítěte bylo právě jméno tohoto psa..miluje ho a myslím, že je lepší do života její hezký pocit, když se mazlí v kuchyni se psem, „vaří“ mu na písku, učí se vedle něj chodit…to vše je prostě lepší než čisté ponožky a uklizený byt…
na co si vzpomenete, když vzpomínáte na dětství? na to jak bylo uklizeno, navoněné peřiny, nebo na to jak jste si hrály a byla zábava? no a to hraní a zábavu mají moje děti povýšené o bezvadné parťáky a nerozlučné kamarády ve formě několika (ano - STRASNY :lol: )psů + benefit ve formě zodpovědnosti a naučení se péče o slabšího.

k tomu taky máme dost často v domě chlupy koňské… :lol: :lol: jsem natolik líná a pohodlná matka, že se odmítám xkrát denně převlíkat..takže sem tam něco ze sebe vytřepu..
jo a ještě detail…můj pes (jiný než můj „malinký“chlapeček) nemá chlupy..žádné…a je denně sprchovaný a taky mazaný speciálními oleji a výživnými mastičkami…krááásně voní!!! když kolikrát vidím hygienu ve výměnách manželek nebo spoluobčanů tak si troufám tvrdit, že rozhodně lepší mít v posteli mého psa, než dost % lidské populace :mrgreen: :mrgreen:
vlastně on je problém, že já stavím psy (mé obzvlášť) výše, než většinu lidí. vlastně mám dost podobné pocity jako ignoranti psů, když vidím třeba cizí děti…protože prostě já ignoruji cizí děti. nezajímají mě a vlastně mě někdy i dost obtěžují…takže se vlastně můžeme shodnout na tom, že vzájemná koexistence je možná pouze při dostatečné míře OBOUSTRANNÉ tolerance. Pejskařům nebudou stanovovány regulativy omezení chovů, nesmyslné legislativy držení „bojových plemen“ a na oplátku pejskaři budou sbírat po psech houna a nebudou žádat regulativy na množení lidí a legislativy na držení nevychovaných dětí.
A pejskaře jsem nikdy nemusela upozorňovat na sběr bobků svých miláčků, zato matky se na mě dívaly dost nevraživě když jsem je nutila sebrat bobek po jejich dětech, které si odskočili na hřišti, v parku…a to jsem jim dokonce laskavě půjčila pytlíky!!!…s vůňí!!! :lol: :lol:

Krásně napsáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
31.3.17 16:02

@Mišmiš To mi připomíná vztah dcery k našemu psovi. Dcera jede k našim na hlídání, spokojená, šťastná. A večer mi píše máma, že se dcera neptá po nás, rodičích, ale neustále se ptá, kde je Rudy (pes) :mrgreen: To samé doma. Občas ho vezmeme a hodíme k našim na zahradu, já si mezitím vyřídím co potřebuji, pes se vyběhá. Dojdeme s dcerou domů a hned mezi dveřmi, kde je Rudy :mrgreen: Občas mám chuť je oba roztrhnout, když udělají bordel, po psovi chlupy, po dceři umatlaný koberec a pak je vidím oba vedle sebe stát na zimní zahradě a něco pozorovat, dcera mu hodí ruku kolem krku a je vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 16:03
@J_Doe píše:
Tady někdo hanil konkrétně tebe, že po psovi neuklízíš? Že tvůj pes pokousal dítě, a tys odkráčela středem?Pokud ne, pak tato diskuze není o tobě ani tvých psech. :kytka:

Promiň, ale bylo tu psáno, že všichni psi jsou špinaví, plní bakterií a parazitů a že do bytu nepatří, proto jsem se začala ozývat. Ale netvrdím, že jsi to psala ty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 16:06
@Tefanek píše:
Titul diskuze neurcuje, kdo ma a kdo nema psat. Jen naznacuje, o jake tema se jedna. A pokud ma nekdo potrebu vyjadrit opacny nazor, at je mu prano. Stokrat radsi inteligentni prispevek protistrany nez snusku vulgarismu a primitivnich prispevku souhlasici strany. To plati pro kazdou diskuzi. Kdyz nekdo neumi vyjadtit svuj prispevek slusne, nemel by tu co delat, i kdyz pise k temetu a jeho nazor se shoduje s titulem diskuze.

To máš pravdu.

Také může někdo do diskuze „Naše těhotenství nedopadlo :-(“ napsat frustrované ženě, že on má doma zdravé děti, tak o co jde, a ať teda příště raději neotěhotní a má vyřešeno - ale ve slušné společnosti se to prostě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 16:10
@epsice píše:
Asi tak. o víkendu vytáhneš psa na hodinovou procházku a po 20 minutách na tebe háže zlé pohledy :-D ale kdo v životě neměl psa nepochopí a bude tu moralizovat jak je ten pes nešťastný sám doma. Jo je tak strašně nešťastný až je mi z toho smutno :-D Jsme nelidské stvůry, jak si to můžem dovolit nechat psa celý den zavřenýho v bytě? No jednoduše, asi jako matky které mají děcka věčně zavřený v bytě, přes svou pohodlnost se nehnou od emimina a nebo fb. Ale s tím rozdílem že pejskaři většinou chodí i do práce :-)

@epsice
Taky si prijdes tak mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021

@Brita83 O bakteriích a parazitech jsem psala já, že to prostě akceptuji jako fakt. (lidé je mají taky, ale trochu jiné a míň druhů - prostě pusa od mého dítěte není to samé jako pusa od psa.) A čistě v souvislosti s olizováním tváře jsem psala, že se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453

@kacka52 moje děti taky milují hlavně naše psy…starší holku pes „uspává“ - dcera začla chodit, že se bojí, že nechce spinkat…tak jsem jí dala do postele psa…pes se jí zavrtá pod peřinu, dá jí hlavu na prsa, OLÍZNE :lol: :lol: jí ucho a takhle spolu leží než dcera usne.od té doby nikdy dcera nepřijde, že by nechtěla spát, bála se, chtěla nechat rozsvíceno..prostě po pohádce zapiští: XXX poť špáát…a hotovo…
a těch otřesných fotek s hlavama psů a dětí mám plný mobil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová