Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
3.4.17 11:33

:D Jednou jsem byla vyhodit něco do kontejneru ve městě, smrad neskutečný, ale ze psích ho.en to nebylo. To snad už není možné, že někomu vadí smrad z popelnice. :roll: Městské dámičky, no.
Díky bohu za to, že bydlím na samotě, že mne nikdo nebuzeruje, že mu třeba vadí pohnojené pole, beran nebo kozel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:33
@kdochcekam píše:
Panebože, ona jen konstatovala že tam byl smrad. To se nesmí? Nikdo asi nejde do popelnic s tím, že budou vonět, ale proč by nemohla konstatovat že bylo nechutné jak to tam smrdělo? A tobě bych tak poradila, dělej si s ním co chceš, protože když máš psa, tak bys to měla vědět hlavně ty. Já naštěstí hovna sbírat nemusím. Já je jen musím překračovat.

Ale z popelnic se běžně line smrad. No tak odpovědi jsem se nedočkala, to jsem čekala takže pá pá :mavam: jdu obědvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105930
3.4.17 11:34
@kdochcekam píše:
To ano. Ale mě prostě přijde nechutné dát si hov no do kapsy. A co jako? :nevim:

co ti je vůbec do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:36
@Brita83 píše:
Ale z popelnic se běžně line smrad. No tak odpovědi jsem se nedočkala, to jsem čekala takže pá pá :mavam: jdu obědvat

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle je velice vtipné po tom, co ignoruješ ty a Šmoulice můj příspěvek s dotazem a prosbou o dohledání ;).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:37
@kdochcekam píše:
Já se zase divím, že u popelnic nejsou fonty čichačů smradu, když na emiminu ani nemůže někdo napsat, že popelnice smrdí :roll: :roll: :roll:

Ta popelnice páchne na hony daleko, ať v ní hovn. a jsou, nebo nejsou :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:38
@Ester13 píše: :D Jednou jsem byla vyhodit něco do kontejneru ve městě, smrad neskutečný, ale ze psích ho.en to nebylo. To snad už není možné, že někomu vadí smrad z popelnice. :roll: Městské dámičky, no.
Díky bohu za to, že bydlím na samotě, že mne nikdo nebuzeruje, že mu třeba vadí pohnojené pole, beran nebo kozel…

Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:40
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle je velice vtipné po tom, co ignoruješ ty a Šmoulice můj příspěvek s dotazem a prosbou o dohledání ;). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Promiň, to jsem asi přehlédla, ráda ti odpovím na vše, já mám svědomí čisté. Klidně se ptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:40
@radúna píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle je velice vtipné po tom, co ignoruješ ty a Šmoulice můj příspěvek s dotazem a prosbou o dohledání ;). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mě ten příspěvek tak působí. Na zemi špatně, v popelnici špatně :roll: Člověk se prostě nezavděčí nikomu. Takže ať si to každý dělá po svém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:41
@kdochcekam píše:
tady je to marné. fanatičky si budou jen přicmrndávat nesmysly. Diskuse se zde zklidnila, ale jen do chvíle, než se tu opět zjevily tyhle…

Tak už nic nepiš ;) A bude tu zase klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:42
@Brita83 píše:
Promiň, to jsem asi přehlédla, ráda ti odpovím na vše, já mám svědomí čisté. Klidně se ptej

Moje reakce je na minulé straně, jistě tedy ráda dohledáš ;).
Ovšem na tvé svědomí jsem fakt neptala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:44
@radúna píše:
Moje reakce je na minulé straně, jistě tedy ráda dohledáš ;).
Ovšem na tvé svědomí jsem fakt neptala ;).

No ty jsi vostrá tedy, ok vydrž chvilku já to tedy dohledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:46
@Šmoulice píše:
Na mě ten příspěvek tak působí. Na zemi špatně, v popelnici špatně :roll: Člověk se prostě nezavděčí nikomu. Takže ať si to každý dělá po svém ;)

Tak to potom jo. Když to tak na tebe působí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:49
@Brita83 píše:
No ty jsi vostrá tedy, ok vydrž chvilku já to tedy dohledám.

Já si sice nedovolím napsat, jaká jsi ty, protože osobně tě neznám. Ale koukám, že ty nemáš nejmenší problém posuzovat lidi, které neznáš ;) :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.4.17 11:49

@kdochcekam
Bohužel, je to tak. Já ty hovna už po těch lidech budu házet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:50
@radúna píše:
8o

Já jsem si nevšimla, že by @ivašot. psala, že to v té popelnici vadí.
Dohledáte, prosím?

Já jsem si akorát přečetla, že z té popelnice šel smrad a že ji natáhlo.

Já když sbírám hov.na po svém psovi, taky mě občas natáhne. Co z toho plyne? Že jsem po téhle větě zralá na cynický příspěvek zakončený smajlíkama, kteří se tomu řehtají?
Bravo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Takže jsem to našla. V příspěvku bylo něco v tom smyslu, že šla u tchýně něco vyhodit do popelnice a bylo tam asi dvacet sáčků s hov.nama. A byl tam z toho smrad, že málem vrhla. Tak já nevim, v diskuzi s názvem „Nesnáším psy“ z tohoto příspěvku plyne, že uživatelka miluje páníčky a jejich pejsky a schvaluje hovínka v popelnici :nevim: Holky nedělejte ze sebe trubky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová