Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3604
3.4.17 13:48
@Mišmiš píše:
Koukam diskuze o houne tady :mrgreen: :mrgreen: tak ja se pridam a zaroven odpovim na dotaz - nas nalinkej chlapecek :lol: sejre jedbou denne a hromadu odpovidajici tak NO na granclich. Krmim masem (a prilohy, zelenina, ovoce, kosti atd) takze odpad je minimalni. A je to špan. Mastin
Lidi co nemaji radi psy jsou divni. Overeno. Vetsinou jsou ukrutne nesympaticti a neni s nima legrace. Jsou to nasponovany panicky a panaci.
Jak tu nekdo psal o tom provereni znamosti, pratel…to je presne. Nemam nikoho ve svem okruhu komu by vadaili psi. Protoze s takovyma lidma neni prca a resi kraviny, jako treba ze smrdi popelnice :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8o Ty jo, tak to čumim. To by se dalo napasovat na cokoli. Takhle radikálně někoho sejmout jen proto, že nemá rád čokly, to mi hlava nebere. Holt není horší vypovídající hodnoty než je vlastní zkušenost. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 13:49
@Venetia píše:
do tebe se nedá kousat..jsi fajn a férovej :hug:

No já nevím, ale moc hezky se to čte, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.4.17 13:50
@Venetia píše:
pes je to nejlepsi co te muze v zivote potkat :D

Tak to je drsne prohlaseni, aleale jo, dovedu si predstavit loosery, ktere nic lepsiho v zivote nepotka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 13:52
@Gina108 píše:
Tak to je drsne prohlaseni, aleale jo, dovedu si predstavit loosery, ktere nic lepsiho v zivote nepotka :think:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Tesat du šutru a pak pozlatit! :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105916
3.4.17 13:54

@Gina108

to už je věc názoru..kdo psy nemiluje nemůže to pochopit, tohle se nedá vysvětlit, to má člověk v sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 14:00
@Venetia píše:
@Gina108to už je věc názoru..kdo psy nemiluje nemůže to pochopit, tohle se nedá vysvětlit, to má člověk v sobě

Počkej, tak chápu, že má někdo psy rád, a že je ochotnej pro ně udělat hodně. Ale není přece zdravý stavět je na úroveň vlastního druhu. To je možná ten důvod, proč některým lidem přijdou pejskaři směšní. Když například panička pusinkuje svýho psa a nechává se olizovat na obličeji. Mně teda pejskaři kvůli tomuhle směšní nepřijdou, ale je to tím, že si uvědomuju že ta paní by byla schopná se tam olizovat třeba s papouškem, rybou nebo krokodýlem. Ergo, problém je v ní, ne ve zvířeti. Ale tohle každej nevidí. Vidí jen tu pejskařku no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 14:01
@kdochcekam píše:
@Pavlos-Grey @Gina108 souhlas

To snad poprvé. Jindy jsi protivná jak financ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 14:03
@kdochcekam píše:
třeba jsem financ :nevim:

Na to to máš v hlavě moc srovnaný. Nemám Tě rád pro Tvý vyjadřovaní, ale vážím si Tě pro Tvou inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.17 14:06

TVL 8o tady se to na posledních stranách zvrtlo 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 14:13
@kdochcekam píše:
Já mám hrozný handicap v tom, že si nepamatuju lidi tady na diskusích a když se s někým porafám v jedné diskusi, tak o tom prostě pak ani nevím. Nevím kde jsem koho dloubla do kuřího oka. Ale aspoň jsem díky tomu vždy objektivní. :nevim:
Fakt je ten, že v této diskusi mi přijde přehnané jak reagují pejskaři a pak se nabízí jedině to, že asi mají důvod proč se obhajovat tak strašně agresivně…i za cenu, že urazí někoho, kdo jim vůbec nic neudělal. :nevim: Jak jsi napsal…vypovídací hodnota… :nevim:

No, asi máme podobnej přístup, taky si pamatuju kulový. Tahdy mě naštvala ta Tvoje retorika, tak jsem si Tvůj nick zapamatoval. Ale beru Tě jako silnýho oponenta, z takovejch mám samozřejmě radost. Třeba ještě někdy skřížíme meče :mrgreen: Ber to s nadsázkou, jak píšu, taky si pamatuju houby, protože to prostě neberu moc vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.17 14:19
@kdochcekam píše:
Pojď nám říct jestli ti voní popelnice :jazyk: :jazyk: :jazyk: :mavam:

hele jo, voní, tedy respektive nesmrdí. Já třídím, a to všechno včetně bioodpadu, takže já odpadu moc nevyprodukuju. Takže popelnice je čistá a prázdná, na mém pozemku, takže mi tam nikdo nic nehází. Můj pes vyprodukuje hoven asi tak takové velikosti, jako je můj palec u ruky za den, do popelnice to nehážu. spíš koukám, jak jste fakt do krve dohádali 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105916
3.4.17 14:20
@Pavlos-Grey píše:
Počkej, tak chápu, že má někdo psy rád, a že je ochotnej pro ně udělat hodně. Ale není přece zdravý stavět je na úroveň vlastního druhu. To je možná ten důvod, proč některým lidem přijdou pejskaři směšní. Když například panička pusinkuje svýho psa a nechává se olizovat na obličeji. Mně teda pejskaři kvůli tomuhle směšní nepřijdou, ale je to tím, že si uvědomuju že ta paní by byla schopná se tam olizovat třeba s papouškem, rybou nebo krokodýlem. Ergo, problém je v ní, ne ve zvířeti. Ale tohle každej nevidí. Vidí jen tu pejskařku no…

já jsem napsala, že je stavím na uroven člověka 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
3.4.17 14:23
@Venetia píše:
já jsem napsala, že je stavím na uroven člověka 8o?

No doslova ne, ale psalas, že je to to nejlepší v životě, a pak jsi to měla tendenci obhájit, tak jsem na to reagoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.4.17 14:25
@kdochcekam píše:
Já mám hrozný handicap v tom, že si nepamatuju lidi tady na diskusích a když se s někým porafám v jedné diskusi, tak o tom prostě pak ani nevím. Nevím kde jsem koho dloubla do kuřího oka. Ale aspoň jsem díky tomu vždy objektivní. :nevim:
Fakt je ten, že v této diskusi mi přijde přehnané jak reagují pejskaři a pak se nabízí jedině to, že asi mají důvod proč se obhajovat tak strašně agresivně…i za cenu, že urazí někoho, kdo jim vůbec nic neudělal. :nevim: Jak jsi napsal…vypovídací hodnota… :nevim:

Ja to mam s pameti podobne a je to spis vyhoda, jinak trebatreba zbytecne zasklis vyjimecne dobrou myslenku jen proto, ze ji napsal d.bil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.4.17 14:28
@terinka4444 píše:
hele jo, voní, tedy respektive nesmrdí. Já třídím, a to všechno včetně bioodpadu, takže já odpadu moc nevyprodukuju. Takže popelnice je čistá a prázdná, na mém pozemku, takže mi tam nikdo nic nehází. Můj pes vyprodukuje hoven asi tak takové velikosti, jako je můj palec u ruky za den, do popelnice to nehážu. spíš koukám, jak jste fakt do krve dohádali 8o

Jen pro zajimavost, kam hazes psi hovna? Do kompostu by se to nemelonemelo, do biopopelnic uz vubec ne…K sousedovi na pozemek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová