Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:
@Šmoulice ANo zbytečnej čas. Mě prostě o vůni hoven nepřesvědčíte![]()
O tom tě nikdo nepřesvědčuje
to je pouze tvá utkvělá představa ![]()
@kdochcekam píše:
A stálo ti to za to se ztrapnit?
Ztrapňuješ se tady pouze ty…
@Nowuka2 tipuji Novofundláka
, kamarádka měla jednoho co měl metrák.
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 tipuji Novofundláka, kamarádka měla jednoho co měl metrák.
Na dalsi strance po te kde byl prispevek na kt.jsem reagovala, byly 2 fotky, dle popisu spanelsky mastif. To je hovadko jak svina
dnes jsem byla na ultrazvuku s nasim 6,5 kg terierkem a drzeli jsme ji 2
snad ani nechci vedet jak se vysetruje ‚tamto‘
a teda i pytel zradla co nasemu vydrzi mesic bude mit ten prdola tak na 3 dny
velikost bobku radeji ani srovnavat nebudu, no vyhodou urco je ze nejdou pri sbirani na zahrade prehlidnout
muj ssn je nemeckej ovcak, tak treba jednou az bude mladsi v rozumnym veku si jej poridime ![]()
@Šmoulice píše:
Ta popelnice páchne na hony daleko, ať v ní hovn. a jsou, nebo nejsou![]()
![]()
a co takév pos. rané pleny od mimin
![]()
je to o lidech a velká část jsou prasata a nesbírají a já hlavně vidim ty mega hromady
![]()
@Nowuka2 Ahaa, na to jsem už nekoukala, ještě bych tipovala tibetskou dogu, ta když se naštve, tak taky asi nic moc.
Já mám vysněného obříka Velkého švýcaráka ![]()
@Markéta80 píše:
a co takév pos. rané pleny od mimin![]()
je to o lidech a velká část jsou prasata a nesbírají a já hlavně vidim ty mega hromady
![]()
Ja teda sbiram vsude krom pole
mne prijdou ty maly hromadky po malych psech zakernejsi
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 Ahaa, na to jsem už nekoukala, ještě bych tipovala tibetskou dogu, ta když se naštve, tak taky asi nic moc.Já mám vysněného obříka Velkého švýcaráka
Jo to jsou typy psu co z nich mam respekt i kdyz kolem jenom prochazim
kamoska ma nem.dogu a kdyz jsem k nim sla poprve tak jsem byla zesrana az za usima, pritom ona je takovy tele lizavy vitaci… ![]()
@Nowuka2 to je pravda, dogu si přeje přítel
akorát už by bylo v posteli málo místa.
![]()
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 to je pravda, dogu si přeje přítelakorát už by bylo v posteli málo místa.
![]()
No kdyz vidim jak se zvladne roztahnout ta nase cuba 6,5 kg tak dogu si ani predstavovat snad nechci
ale jsou to zlaticka.
@Nowuka2 to teda, nám stačí 30 kg pes a kocour a už tam máme těsno, asi budeme přemýšlet o větší posteli. ![]()
@Nowuka2 to jsou a mladší mě speciálně tahá do trávy a místo na ní čumím pod nohy ale ona dobře upozorní vždy se sekne a začne couvat ![]()