Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15473
3.4.17 12:32
@kdochcekam píše:
@Šmoulice ANo zbytečnej čas. Mě prostě o vůni hoven nepřesvědčíte :mrgreen: :mavam:

O tom tě nikdo nepřesvědčuje :roll: to je pouze tvá utkvělá představa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 12:34
@kdochcekam píše:
A stálo ti to za to se ztrapnit? :jazyk:

Ztrapňuješ se tady pouze ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.4.17 12:34

@Mišmiš prosim te co za psa ma 110kg? :lol: to mas doma ponyho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:36

@Nowuka2 tipuji Novofundláka :D, kamarádka měla jednoho co měl metrák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33435
3.4.17 12:38

@Brita83 Přesně tak, souhlasím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.4.17 12:44
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 tipuji Novofundláka :D, kamarádka měla jednoho co měl metrák.

Na dalsi strance po te kde byl prispevek na kt.jsem reagovala, byly 2 fotky, dle popisu spanelsky mastif. To je hovadko jak svina :lol: dnes jsem byla na ultrazvuku s nasim 6,5 kg terierkem a drzeli jsme ji 2 :lol: snad ani nechci vedet jak se vysetruje ‚tamto‘ :D :srdce: a teda i pytel zradla co nasemu vydrzi mesic bude mit ten prdola tak na 3 dny :mrgreen: velikost bobku radeji ani srovnavat nebudu, no vyhodou urco je ze nejdou pri sbirani na zahrade prehlidnout :mrgreen: muj ssn je nemeckej ovcak, tak treba jednou az bude mladsi v rozumnym veku si jej poridime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
3.4.17 12:49
@Šmoulice píše:
Ta popelnice páchne na hony daleko, ať v ní hovn. a jsou, nebo nejsou :roll: :roll: :roll:

a co takév pos. rané pleny od mimin :mrgreen: :mrgreen:

je to o lidech a velká část jsou prasata a nesbírají a já hlavně vidim ty mega hromady :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:53

@Nowuka2 Ahaa, na to jsem už nekoukala, ještě bych tipovala tibetskou dogu, ta když se naštve, tak taky asi nic moc. :D Já mám vysněného obříka Velkého švýcaráka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.4.17 12:56
@Markéta80 píše:
a co takév pos. rané pleny od mimin :mrgreen: :mrgreen:je to o lidech a velká část jsou prasata a nesbírají a já hlavně vidim ty mega hromady :poblion: :poblion:

Ja teda sbiram vsude krom pole :mrgreen: mne prijdou ty maly hromadky po malych psech zakernejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.4.17 12:58
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 Ahaa, na to jsem už nekoukala, ještě bych tipovala tibetskou dogu, ta když se naštve, tak taky asi nic moc. :D Já mám vysněného obříka Velkého švýcaráka :srdce:

Jo to jsou typy psu co z nich mam respekt i kdyz kolem jenom prochazim :lol: kamoska ma nem.dogu a kdyz jsem k nim sla poprve tak jsem byla zesrana az za usima, pritom ona je takovy tele lizavy vitaci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 12:59

@Nowuka2 to je pravda, dogu si přeje přítel :lol: akorát už by bylo v posteli málo místa. :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
3.4.17 13:01
@Barbucha3 píše:
@Nowuka2 to je pravda, dogu si přeje přítel :lol: akorát už by bylo v posteli málo místa. :jazyk: :lol:

No kdyz vidim jak se zvladne roztahnout ta nase cuba 6,5 kg tak dogu si ani predstavovat snad nechci :lol: ale jsou to zlaticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 13:03

@Nowuka2 to teda, nám stačí 30 kg pes a kocour a už tam máme těsno, asi budeme přemýšlet o větší posteli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
3.4.17 13:06

@Nowuka2 to jsou a mladší mě speciálně tahá do trávy a místo na ní čumím pod nohy ale ona dobře upozorní vždy se sekne a začne couvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 13:08

@Markéta80 A já vás znám! Grifonka a jorkšíranda, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie