Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
31.3.17 17:21
@Tefanek píše:
Tak tady je hysteri ohledne srovnavani psu a lidi, ale srovnat stezovani si na psy a potraceni evidentne nevadi. Jak jinakn :lol:.

tys to evidentně vůbec nepochopila. Slo o empatii, ne o srovnávání problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.3.17 17:25
@kdochcekam píše:
Prosím vás pláčete na špatném hrobě. Prostě je přepejskováno a každá normální člověk to vidí. Děcka si musejí hrát na oplocených hřištích, aby nemusely do psích exkrementů které zanechávají ležet pejskomilové…
Nechápu co tu píšete o zapšklosti. Vy ty hovna evidentně nevidíte, jinak byste připustili že to je fakt. Velmi ráda půjdu s dětmi ven na vzduch a na sluníčko. Bohužel se většinou najde někdo se psem, kdo obtěžuje a nechápe, že každý prostě není na jejich zvíře zvědavý.

tohle ale nikdo nepopírá, nesnáším ho.vna jakákoliv a kdekoliv, nesnáším, když jdu po chodníku a jediné, co dělá, že řvu na dítě pozor hov.no, do trávy ve městě nechodíme vůbec, máme dost své vlastní, kterou poctivě dost udržujeme, proch. cané baráky mě točí, jít takhle kolem bloku domu v parném létě, to je smrdutý zážitek, naštěstí nemusím moc často, na jaře, když začne slézat sníh, je to jedno rozčvachtané hov.no za druhým, to by mě mohl trefit šlak, nenávidím čisti boty od hoven, ale to snad neznamená, že budu nenávidět psy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.3.17 17:30
@J_Doe píše:
Ale ano, ach jo.Jenže zrovna tady jsem se od milovníků psů nedozvěděla opravdu nic nového… Nebo existuje někdo, kdo neslyšel o tom, že pejskaři své psy milují? Občas víc než lidi? Že si je zaměňují za děti? Psi jsou u nás všude, a to opravdu VŠUDE. Viděla jsem paní v ZOO, jak svého pejska zvedala, aby lépe viděl do klece, a u toho mu povídala o zvířeti. Pejskaři se svou láskou opravdu netají, naopak, často a rádi ji vystavují na obdiv, viz i táto diskuze.

a to já znám paní, co má na dva psíky kočárek, je to psí kočárek, a vozí je v kočárku. Když jsme ji viděla prvně, zírala jsem, ale její pes, její věc. Stejně zírám na děti v chodítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
31.3.17 19:56

@kdochcekam sorry, jsi jak kafemlejnek a pritom o tom vis houby. 1.zdravy dospely pes prospi 16-18 denne, stenata vic. Cim vetsi, tim vic. Maji to tak vsechny selmy. Lev spi 20-22 hodin denne. Uplne normalne. Dalsi cca 2 hodiny ten pes zere, travi, odpociva. Opravdu aktivni je tak 2-4h denne. Takhle je to pro nej prirozene. Kdyz musi makat cely den - ovcak na pastvine, lovecky na honu…zatracene to pak dohani. 2.to jeste neznamena, ze je psovi jedno, kdyz zustane doma sam. Je to individualni, nekterym je to fuk, ale rada jich trpi separacni uzkosti, stresuje je to. Reseni je a) brat psa s sebou, b) poridit si dva. Kdyz jsou dva, vystaci si. Je fakt, ze pak celkove potrebuji pana o dost min. 2.stale rikas, ze pes do bytu nepatri.
Kdybys rekla „myslim si“, ok, je to tvuj nazor, na ktery mas pravo. Kdyz to ale prezentujes jako fakt, musim reagovat tim, ze je to nesmysl. Skoro bych rekl obecne oblibeny omyl. Fura psu na te zahrade strada daleko vic, nez ti psi v bytech. Vidim to co chvili. Ja treba bydlim castecne v byte, ale muj pes je 24h se mnou, v praci, venku, doma… a kdyz potrebuju jet nekam, kam nemuze se mnou, je u mych rodicu. Opet s nimi. To ze by stradal je nesmysl. Je to porad jen a jen o majitelich a jejich pristupu. Ze bych nekterym nedal psa ani plysoveho, a ze me nekteri panicci a jejich nevychovani psi taky vytaci, to je pravda. Ale zase, to je problem tech panicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
31.3.17 20:08
@kdochcekam píše:
Prosím vás pláčete na špatném hrobě. Prostě je přepejskováno a každá normální člověk to vidí. Děcka si musejí hrát na oplocených hřištích, aby nemusely do psích exkrementů které zanechávají ležet pejskomilové…
Nechápu co tu píšete o zapšklosti. Vy ty hovna evidentně nevidíte, jinak byste připustili že to je fakt. Velmi ráda půjdu s dětmi ven na vzduch a na sluníčko. Bohužel se většinou najde někdo se psem, kdo obtěžuje a nechápe, že každý prostě není na jejich zvíře zvědavý.

Jasne fajn. Ja zas velmi casto nejsem zvedavy na cizi nevychovane deti, co hulakaji a delaji bordel v lese a bezohledne cyklisty, kteri se tvari, ze jedou nejmin olympijsky zavod - vsichni mi uhnete - a jeste si zazvoni. Taky bych ho nejradsi sundal z kola. Hmmm, co s tim? Asi se budeme muset nejak vedle sebe srovnat ne. Trocha tolerance na kazde strane, a muze to jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 10:57
@kdochcekam píše:
@Šmoulice No my jsme docela diagnózy se přiznám a děti jsme do toho navlékli taky…jsme prostě cimfrlich. Ale jako moc. Máme takové své zvyky, které všichni praktikujeme a cítíme hodně věcí stejně. Možná jsme to přenesli jeden na druhého a vznikla z toho skutečná úchylka. Ale nám nevadí. Mě pes v bytě vadí a proto ho tam nemám. Ale moje máma ano. A já tam nesním s chutí oběd. Vidím, jak dává při vaření psovi kost a neumeje se, jak pes strká všude čumák, jak jsou někde ty jeho chlupy…máme jich vždycky plné ponožky, jsou to takové bodlinky…i kávu piju s „divným pocitem“. Když jdu pryč, tak se mi prostě uleví. Vážně bych asi nepřežila se psem v bytě. Když jdeme ven, hraju si s ním, házíme klacek, mazlíme, máme ho rádi. Ale v tom bytě mám prostě z toho úzkost. Nepasuje mi tam. :nevim: Před jídlem si otřu příbor do ubrousku, protože se štítím. Tak to děláme ale všude, kromě doma. :nevim:
edit: ale abych to upřesnila, jedeme na kola do lesa, couráme se v potoce a chodíme do kadibudky…ale prostě doma máme zažitý jistý standart a potřebujeme ho.

tak snad se tvi pratele rekrutuji pouze z rad stitivych nepejskaru se stejnou diagnozou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 11:13
@Inaris píše:
A ani neví, že zrovna klacek se kvůli možnému úrazu psa házet nemá. :D
Samozřejmě hlasuji pro dodržování hygieny, ale ta štítivost už je fakt diagnóza, což samozřejmě mnozí neradi slyší a naopak se mylně považuji za „lepší lidi“. :)

ale tak je to kazdeho vec..je mi spis lito deti takovych rodicu protoze to prenasi i na ne a uci je nenavisti ke zviratum. Chapu, ze nekdo psy nebo zvirata nemusi, ale chovat se takhle u mne navsteva, tak je tam naposledy.
Mit zvire je perfektni test na pratele i pripadne napadniky..staci je pozvat na navstevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 11:59
@kdochcekam píše:
Zaujatá jsem. To jsem psala už dříve, že jsem cimflrich. Já sbírám smetíčka, když něco vidím doma a jsem na to háklivá. takže mi nikdo nevymluví, že když po bytě proběhne pes, že z něj nespadne žádný chlup…to teda určitě. LOL. Stejně tak když se pelečí na gauči nebo v posteli. Ha Ha. Vysajete, pes si tam lehne a chlupy jsou tam nanovo.
tak to je jasny … cimprlichum zadne zvire do ruky nepatri ..byl by to chudak
@kdochcekam píše:
Každé zvíře jde cítit. Ten kdo to necítí si leda na ten smrad zvykl.

nebo to nepovazuje za smrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 12:04
@kdochcekam píše:
Opravdu jedině fanatik může srovnávat psa s člověkem. :roll: :roll: :roll:

jaky je v tom vyslednem efektu - bordel rozdil?
Jedine fanatikovi na cistotu muze vadit, ze zvire ma hlasivky, srst a svuj prirozeny zapach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 12:11
@kdochcekam píše:
Myslím, že o sterilní čistotě tu nikdo nepíše. To že nemáme doma zvěřinec neznamená, že máme alergie a nevím co. Normálně chodíme do přírody. Zvířata prostě nepatří podle mě do bytu. Nevím co z toho ti psi mají, že jsou zavření v bytě…to mi tu jaksi ještě nikdo nevysvětlil
@kdochcekam píše:
Ale co z toho ten pes má, když jsou páníčci třeba 10 hodin v práci. Pes v bytě a dělá co? Je šťastný? Spokojený? No co mu asi tak zbývá…opravdu nevím k čemu tato móda je. :nevim:

mozna stastnejsi nez lecktery co se nikdy nedostane z vlastniho dvorku.
Vzdy zalezi na tom, jak se mu majitel potom a celkove venuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 12:16
@kdochcekam píše:
Kdy je se smečkou? Normální lidi chodí do práce a děti do školy a celý den nikde nikdo a pes zavřený. Opravdu báječný život. hlavně že pejskař je spokojený a může se pochlubit že je in. Hlavně aby aspoň po tom chudákovi sebral hromadu.

jak kdo..nekdo chodi i na smeny nebo dvanactky a pul mesice ma volno… taky v te rodine nebyva jen jeden clovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
1.4.17 12:36
@kdochcekam píše:

mas tezkej zivot
mela bys zacit s prevychovou, ale venku ne na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.4.17 18:52

@Venetia ses rozjela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
2.4.17 09:57

Zbytečně jste zabředly do hádek a nesmyslných obviňování, kdo je zralý na psychiatra nebo kdo je chovatel psů na slovo vzatý.
Já se vám divím, že tak po sobě jdete :think: :nevim:.
Je škoda, že nedokážete pochopit, že někdo psy prostě doma nechce (a už má důvod jakýkoliv) a někdo má psa v posteli.
Moudrý člověk akceptuje názor druhého a nemá proto potřebu zesměšňovat a ponižovat druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105949
2.4.17 11:36
@radúna píše:
Zbytečně jste zabředly do hádek a nesmyslných obviňování, kdo je zralý na psychiatra nebo kdo je chovatel psů na slovo vzatý.
Já se vám divím, že tak po sobě jdete :think: :nevim:.
Je škoda, že nedokážete pochopit, že někdo psy prostě doma nechce (a už má důvod jakýkoliv) a někdo má psa v posteli.
Moudrý člověk akceptuje názor druhého a nemá proto potřebu zesměšňovat a ponižovat druhé.

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová