Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
2.4.17 18:44
@radúna píše:
Zbytečně jste zabředly do hádek a nesmyslných obviňování, kdo je zralý na psychiatra nebo kdo je chovatel psů na slovo vzatý.
Já se vám divím, že tak po sobě jdete :think: :nevim:.
Je škoda, že nedokážete pochopit, že někdo psy prostě doma nechce (a už má důvod jakýkoliv) a někdo má psa v posteli.
Moudrý člověk akceptuje názor druhého a nemá proto potřebu zesměšňovat a ponižovat druhé.
:palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.17 08:22
@kdochcekam píše:
Takže bych uvedla na pravou míru, že nelze říct nesnáším psi, ale zcela jistě nesnáším některé pejskaře. Tady ty příspěvky komentovat nebudu, protože je to ztráta času. Kdo realitu vidět nechce, ten bude mít prostě klapky na uších a očích pořád. Naděláno všude po ulicích je, to je fakt a otravný štěkot obtěžuje taky, to je taky fakt. Krásné nedělní ráno, ptáčci zpívají, slunce sotva vykoukne, jdu si dát kávu na balkón a co se nestane. nějaký milovník zvířat uvázal svého bezbřehého miláčka u obchodu a asi hodinu nakupoval. Pes se mohl uštěkat celou tu dobu, uvázaný k zábradlí skákal na každého ko procházel kolem…lidi se chodili dívat, co to má znamenat až někdo vlezl do obchodu a zavolal paničku toho ubohého zvířete, které už sotva sýpalo. To je láska co? V sobotu v noci štěkot psa uvázaného u restaurace až do jedné do rána, kdy někdo vlítnul na páníčka a vypoklonkoval ho pryč. Protože někteří pejskaři jsou bezohlední, zlí a prasata k tomu. Takže milý peskaři, mějte krásné zážitky se svými kamarády, ale nezapomeňte taky myslet na druhé, kteří chtějí čisto a klid. Kazíte reputaci těm slušným pejskařům, kteří jsou kamarádi nejen se psy, ale i s lidmi.

ano, s tímhle s tebou souhlasím na sto, ne, na tisíc procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.4.17 08:47

@kdochcekam
Ano přesně tak, není to o těch psech, ale o lidech, dnes každý musí mít psa, někdy to jsou takový tupci, že musím kroutit hlavou, pes by se měl prodávat až po psychotestech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
3.4.17 09:25

Včera jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi. Byli jsme zkontrolovat tchýni byt, protože je v nemocnici. Při odchodu jsem šla něco vyhodit do její popelnice. Otevřela jsem ji a tam bylo snad 20 pytlíků z psíma hovnama. Samozřejmě, že oceňuju uvědomělé majitele psů, ale v tom horku šel z té popelnice tak příšerný smrad, že jsme měla co dělat, abych do ní :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
3.4.17 09:26
@radúna píše:
Zbytečně jste zabředly do hádek a nesmyslných obviňování, kdo je zralý na psychiatra nebo kdo je chovatel psů na slovo vzatý.
Já se vám divím, že tak po sobě jdete :think: :nevim:.
Je škoda, že nedokážete pochopit, že někdo psy prostě doma nechce (a už má důvod jakýkoliv) a někdo má psa v posteli.
Moudrý člověk akceptuje názor druhého a nemá proto potřebu zesměšňovat a ponižovat druhé.

Ja naprosto chapu, ze nekdo psa nechce. Tak at ho nema, samozrejme, bude to lepsi pro vsechny. Vubec, at si to kazdy ma doma, jak mu vyhovuje, a dela si co ho bavi. A uplne stejne at to necha delat me a nekeca mi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 10:04
@ivašot. píše:
Včera jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi. Byli jsme zkontrolovat tchýni byt, protože je v nemocnici. Při odchodu jsem šla něco vyhodit do její popelnice. Otevřela jsem ji a tam bylo snad 20 pytlíků z psíma hovnama. Samozřejmě, že oceňuju uvědomělé majitele psů, ale v tom horku šel z té popelnice tak příšerný smrad, že jsme měla co dělat, abych do ní :poblion:.

Tak my ty ho.vna budeme teda radši nechávat na zemi, když i v té popelnici to najednou vadí. ;)

U nás se šetří na všem. Kdyby byly na sídlištích koše přímo na toto určené, bylo by to nejlepší. Ale kašlou na to. Tak buď popelnice, nebo zem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
3.4.17 10:49

@kdochcekam
U nás to stejné, jsem pejskař, po svém psu si uklízím, nedovolím, aby obtěžovala kohokoliv a píšu na MÚ, aby se situace s psími exkrementy zlepšila, pořád hlídám dceru, aby nešlápla do bobku, z úřadu na mě kašlou, už jsem podala několik návrhů jak situaci zlepšit a nic. A nejsem jediná komu to vadí, v poslední době jsem si všimla, že ta situace už je neúnosná, co s tím? Zakázat chov psů se nemůže, častější úklidy dělat nechtějí, tak já nevím a to platím 1200kč, by mě zajímalo co se s těmi penězi děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:13
@Šmoulice píše:
Tak my ty ho.vna budeme teda radši nechávat na zemi, když i v té popelnici to najednou vadí. ;)U nás se šetří na všem. Kdyby byly na sídlištích koše přímo na toto určené, bylo by to nejlepší. Ale kašlou na to. Tak buď popelnice, nebo zem ;)

Asi tak nějak, teď jsem se od srdce zasmála, už i v popelnici to vadí :mrgreen: :mrgreen: Jako chápu a uznávám na ulici je toho plno, taky mi to vadí když mezi tím mám kličkovat, ale to si to jako máme nosit domů a splachovat to do záchoda nebo co? Když už to ani nesmíme dát do té popelnice v sáčku. Já to tedy do popelnice dávám, pokud není koš na to určený po ruce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:20
@kdochcekam píše:
@Brita83 @Šmoulice vy snad když otevřete popelnici plnou hoven, tak máte ten smrad rádi? @ivašot. jen konstatovala, že to byl smrad, že se málem poblila. A co jako? Měla snad inhalovat? :roll: :roll: :roll:

Ty popelnice páchnou furt. Nehledě na sáčky s ho.vny :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
3.4.17 11:22
@Šmoulice píše:
Tak my ty ho.vna budeme teda radši nechávat na zemi, když i v té popelnici to najednou vadí. ;)
@Brita83 píše:
Asi tak nějak, teď jsem se od srdce zasmála, už i v popelnici to vadí :mrgreen: :mrgreen:
8o

Já jsem si nevšimla, že by @ivašot. psala, že to v té popelnici vadí.
Dohledáte, prosím?

Já jsem si akorát přečetla, že z té popelnice šel smrad a že ji natáhlo.

Já když sbírám hov.na po svém psovi, taky mě občas natáhne. Co z toho plyne? Že jsem po téhle větě zralá na cynický příspěvek zakončený smajlíkama, kteří se tomu řehtají?
Bravo :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:23
@kdochcekam píše:
@Brita83 @Šmoulice vy snad když otevřete popelnici plnou hoven, tak máte ten smrad rádi? @ivašot. jen konstatovala, že to byl smrad, že se málem poblila. A co jako? Měla snad inhalovat? :roll: :roll: :roll:

Ono jinak bez těch sesbíraných hovínek by ta popelnice voněla po fialkách :mrgreen: Ty mě fakt bavíš :mrgreen: A teď vážně se tě ptám, kam to mám dát, když to seberu, a chci slyšet odpověď, když jsi spolkla všechnu tu moudrost světa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105903
3.4.17 11:24
@kdochcekam píše:
Už se ani nesmí říct, že psí ho vno smrdí? To snad ne. :roll:
Já jsem viděla pána, který ho sebral do pytlíku a dal si ho do kapsy. No proti gustu… :poblion:

bylo by lepší, aby ho tam nechal, když není v dohledu odpadkový koš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 11:25
@Brita83 píše:
Ono jinak bez těch sesbíraných hovínek by ta popelnice voněla po fialkách :mrgreen: Ty mě fakt bavíš :mrgreen: A teď vážně se tě ptám, kam to mám dát, když to seberu, a chci slyšet odpověď, když jsi spolkla všechnu tu moudrost světa
:palec: :palec: :palec:

Nemáš si pořizovat toho hnusnýho, páchnoucího a zablešenýho čokla, nééé? :roll: A nemusela bys řešit jeho hov.na :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 11:27
@Šmoulice píše: :palec: :palec: :palec:Nemáš si pořizovat toho hnusnýho, páchnoucího a zablešenýho čokla, nééé? :roll: A nemusela bys řešit jeho hov.na :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo vlastě, tak to potom jó :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105903
3.4.17 11:32
@kdochcekam píše:
Mohl nést ten pytlík v ruce :roll:. Dáváš si snad hovna taky do kapes? Nebo co jsi tím chtěla říct?

že je uplně jedno, kam si to hov@no dá..hlavně, že ho tam nenechá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová