Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4484
31.3.17 16:12
@epsice píše:
Asi tak. o víkendu vytáhneš psa na hodinovou procházku a po 20 minutách na tebe háže zlé pohledy :-D ale kdo v životě neměl psa nepochopí a bude tu moralizovat jak je ten pes nešťastný sám doma. Jo je tak strašně nešťastný až je mi z toho smutno :-D Jsme nelidské stvůry, jak si to můžem dovolit nechat psa celý den zavřenýho v bytě? No jednoduše, asi jako matky které mají děcka věčně zavřený v bytě, přes svou pohodlnost se nehnou od emimina a nebo fb. Ale s tím rozdílem že pejskaři většinou chodí i do práce :-)

@epsice
Taky si prijdes tak mene cenna, kdyz tvuj pes spi 90%dne a ty s nim muzes jen tech 10%travit venku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
31.3.17 16:20
@kdochcekam píše:
No tak to se fakt má teda… :roll:

@kdochcekam
Presne, takhle ztracet cas, mel si jit alespon zahrat tenis, nebo po nakupech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 16:24
@Aenne píše:
proč moderovat diskuzi? diskuze jsou není status quo, ale tvořivý proces a to je krásne, že nikdy nevíte jakum směrem se vyberou…informace o tom, jak to vidí ti, kterí mají psy rádi, muže rozšírit obzor tím, kteri psy rádi nemají…o tom jsou diskuze, o vyměne názoru, když budou psát jenom jenodstranne ti s rovnakým názoerem, tak se nic nové nedovíte, je to stagnace.

Ale ano, ach jo.

Jenže zrovna tady jsem se od milovníků psů nedozvěděla opravdu nic nového… Nebo existuje někdo, kdo neslyšel o tom, že pejskaři své psy milují? Občas víc než lidi? Že si je zaměňují za děti? Psi jsou u nás všude, a to opravdu VŠUDE. Viděla jsem paní v ZOO, jak svého pejska zvedala, aby lépe viděl do klece, a u toho mu povídala o zvířeti. Pejskaři se svou láskou opravdu netají, naopak, často a rádi ji vystavují na obdiv, viz i táto diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 16:29
@J_Doe píše:
Ale ano, ach jo.Jenže zrovna tady jsem se od milovníků psů nedozvěděla opravdu nic nového… Nebo existuje někdo, kdo neslyšel o tom, že pejskaři své psy milují? Občas víc než lidi? Že si je zaměňují za děti? Psi jsou u nás všude, a to opravdu VŠUDE. Viděla jsem paní v ZOO, jak svého pejska zvedala, aby lépe viděl do klece, a u toho mu povídala o zvířeti. Pejskaři se svou láskou opravdu netají, naopak, často a rádi ji vystavují na obdiv, viz i táto diskuze.

Také jsem byla se svým psem v zoo :mrgreen: a jak se mu to líbilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
31.3.17 16:30

@Mišmiš co mas za tu metrakovou bestii? Miluju obry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
31.3.17 16:32
@Brita83 píše:
Také jsem byla se svým psem v zoo :mrgreen: a jak se mu to líbilo :mrgreen: :mrgreen:

Našemu taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
31.3.17 16:36

No ZOO je úžasné místo!! dokonalé na socializační procházky pro psy…jo a když jsem tam byla posledně tak bylo velmi vtipné jak se všichni přesunuli z pavilonu opic ven a koukali na našeho „chlapečka“ :lol: :lol:
@Aenne pražská ZOO splňuje welfare ve všech ohledech a ve většině expozicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
31.3.17 16:36

Ilustrační foto Mazlííka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 16:38
@Aenne píše:
já do zoo nechodím a už vubec ne do cirkusu, aby se deti divali na zavřené, deprivované zvířata, nevím jak u vás, ale na Slovensku je to moc smutná podívaná, protože žíjí v nevyhovujícich podmínkach.

Já byla v pražské a ta se mi zdála v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
31.3.17 16:40
@Aenne píše:
a kde je teda problém. vám se nelíbí, že nekto má rád svého psa? mužu vám ŕíct, že čím víc a čím líp poznávam lidi. tak tím líp chápu, že nekto dáva přednost před společností človeka, společnosti zvířat, já mám ráda společnost lidí a taky zvířat, ale chápu to…na tom není nic špatného.

Ale ne… Psala jsem to tady již několikrát. Kromě trávníků, na které se nedá vkročit, mi vadí zejména volně puštěné psi, které svého pána ignorují, útočí na malé děti. Jeden takový mi syna i pokousal, majitelka situaci odignorovala. Bohužel jsem u toho nebyla, jinak bych tu ženu jen tak odejít nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 16:40
@Mišmiš píše:
Ilustrační foto Mazlííka

No ale to je pořádný mazlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
31.3.17 16:44
@J_Doe píše:
Ale ne… Psala jsem to tady již několikrát. Kromě trávníků, na které se nedá vkročit, mi vadí zejména volně puštěné psi, které svého pána ignorují, útočí na malé děti. Jeden takový mi syna i pokousal, majitelka situaci odignorovala. Bohužel jsem u toho nebyla, jinak bych tu ženu jen tak odejít nenechala.

To samozřejmě v pořádku není, ale některé uživatelky tu psaly, že jsou snad všichni psi stejní a že dítě by se pro jistotu nemělo pouštět k žádnému psovi a ve městech nejlépe všechny utratit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
31.3.17 17:05

@luffinka ja je vyzenu. Jenom co dojdu z prace tak valime na CYKOSTEZKU :mrgreen: :mrgreen:
A to jz vyvenceni jsou. Hold kdyz se chce panicce ven tak pres to nejede vlak. Jinak ted to resime tak ze jim natahneme deku na zahrade a oni si chrni a jsou spokojeni a ja take :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21014
31.3.17 17:05
@Mišmiš píše:
Ilustrační foto Mazlííka
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.3.17 17:16
@kdochcekam píše:
Myslím, že ti psi, kdyby mohli mluvit, řekli by ti k tomu svoje.

to ti nevím, můj pes má přímý výběh na zahradu, není v bytě, je v domě, princip stejný, je prostě v domově, není venkovní, je to srandovní představa, že by jako byla venku, nicméně, má ve dveřích udělaný průlez a může domů a ven kdykoliv chce. Z počasí, co teď panuje je naprosto nadšená, běhá a hraje si venku, teď zrovna jsem koukala, kde je, tak je doma, šla si prostě domů, momentálně si hraje v šatně se svým plyšákem. Takže můj pes nemluví a přesto si říká, můj pes může dělat, co chce, zavírám jí to akorát na noc zhruba v jedenáct, když jdeme spát, otevírám zase až ráno. Celou zimu ten pes chodil ven jen pokud bylo nutno, teď je venku ráda, ale stále polovinu času tráví uvnitř. Když jí to zavřu, kňučí za dveřma, škrábe packou a chce domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová