Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brita83 @Šmoulice A já to mám nejlepší. Dítě i psa si v 9 vyzvedla máma na zahradu, přiveze mi je někdy pozdě odpoledne oba dostatečně vysmraděné a unavené. A já mám mezitím volno
To je samozřejmě špatně, teď mě někdo může nazvat špatnou matkou i majitelkou psa, protože péči přehazuji na chudáky prarodiče.
@kdochcekam píše:
uchuchu, tak to je nejlepší a nejinteligentnější nápad. jít s kočárem a psem na cyklostezku.![]()
![]()
Budeš se divit, ale je takových lidí plná
Je fakt vidět, že sedíš jenom doma na prd.eli u pc ![]()
@kacka52 píše:
@Brita83 @Šmoulice A já to mám nejlepší. Dítě i psa si v 9 vyzvedla máma na zahradu, přiveze mi je někdy pozdě odpoledne oba dostatečně vysmraděné a unavené. A já mám mezitím volnoTo je samozřejmě špatně, teď mě někdo může nazvat špatnou matkou i majitelkou psa, protože péči přehazuji na chudáky prarodiče.
Teda že se nestydíš
![]()
@Šmoulice píše:
My už řeku máme za sebou, vezmeme to po cyklostezkách ( aby miláček nemusel být na špagátu ), vyzvedneme chlapa v práci a vyrazíme někam za městoVyvenčit kočár i psa
Kdyby ten náš 4nohej mohl, tak by se s malou i v tom kočáru vozilAle nevejde se
Už jsme to zkoušeli
![]()
![]()
To je teda nápad!! Na cyklostezce pobíhající čokl, kterej si není jistej, jestli mi vlítne pod kolo nebo ne. A ještě s kočárkem!! To bych z toho kola slezla a panička by se nestačila divit ![]()
@kdochcekam Já vidím všude nejenom bobky od psů. Ale taky všude obaly od jídla, pytlíky, pneumatiky a ledničky v lese, krabičky od hambáčů z mekáče a další chuťovky, které jsou lidé schopni vyhodit nebo po sobě neuklidit. No jsou to prasata. Ale abych se z toho hroutila a plivala síru někde na anonymní diskuzi na ostatní? Na to je venku moc hezky, konečně je týden jaro a sluníčko, po dlouhé zimě to jistě většina ocení.
@Brita83 Velmi se stydím
Ale za 3 týdny mám termín, tak snad alespoň to by mě mohlo trošku omluvit ![]()
@Anonymní píše:
To je teda nápad!! Na cyklostezce pobíhající čokl, kterej si není jistej, jestli mi vlítne pod kolo nebo ne. A ještě s kočárkem!! To bych z toho kola slezla a panička by se nestačila divit
Tak za prvé, anonymní hrdinko!!! Cyklostezky ve městech jsou plné lidí se psy a kočáry. Chodím po nich denně a ještě se nestalo, že by můj pes, nebo nějaký jiný vlítl někomu pod kolo. Za druhé, cyklostezky jsou veřejné a pro všechny. Ne jen pro kola a brusle.
Anonymní štěkání na netu ti jde, ale na té cyklo stezce by jsi sklapla uši a šlapala by sis dál.
Protože nemáš na nic jinýho, než tady anonymně plácat ![]()
@Anonymní píše:
To je teda nápad!! Na cyklostezce pobíhající čokl, kterej si není jistej, jestli mi vlítne pod kolo nebo ne. A ještě s kočárkem!! To bych z toho kola slezla a panička by se nestačila divit
@admin prosím o odtajnění. Ať víme s jakou hrdinkou máme tu čest
![]()
@kacka52 píše:
@kdochcekam Já vidím všude nejenom bobky od psů. Ale taky všude obaly od jídla, pytlíky, pneumatiky a ledničky v lese, krabičky od hambáčů z mekáče a další chuťovky, které jsou lidé schopni vyhodit nebo po sobě neuklidit. No jsou to prasata. Ale abych se z toho hroutila a plivala síru někde na anonymní diskuzi na ostatní? Na to je venku moc hezky, konečně je týden jaro a sluníčko, po dlouhé zimě to jistě většina ocení.
@Brita83 Velmi se stydímAle za 3 týdny mám termín, tak snad alespoň to by mě mohlo trošku omluvit
Tak to jo, to tě tedy omlouvá ![]()
S těma odpadkama to máš recht. Hovínka jsou sice nepříjemná, že je někteři nesbírají a můžeš je pak rozšlápnout, ale narozdíl od PET flašek a jiného svinstva se rozloží, či rozpustí ![]()
@kdochcekam píše:
Právě že naopak, já jsem v té skupině, která po cyklostezce jezdí s dětma na kolech. teda teď už vlastně ne. Teď jezdíme do lesa do terénu. Na cyklostezce se skzr kočárkárnu a psírnu nedalo normálně ani projet![]()
![]()
Takže tam prosím tě vlastně zůstaňte.
![]()
![]()
A opravdu je vás takových víc. To je teda bohužel pravda. A o tom celou dobu mluvím. Bohužel.
Ty jsi někde vyčetla, že cyklostezka je určena jen a pouze pro cyklisty? Že na ni nikdo jiný nesmí? Kde prosím? Ráda bych se na to podívala ![]()
Jo a na kole jezdíme velmi často a nikdy mě ani nenapadlo se pozastavit nad tím, že je na cyklostezce někdo se psem, nebo s kočárem.
Je to totiž pro všechny!
@kdochcekam píše:
Právě že naopak, já jsem v té skupině, která po cyklostezce jezdí s dětma na kolech. teda teď už vlastně ne. Teď jezdíme do lesa do terénu. Na cyklostezce se skzr kočárkárnu a psírnu nedalo normálně ani projet![]()
![]()
![]()
![]()
A opravdu je vás takových víc. To je teda bohužel pravda. A o tom celou dobu mluvím. Bohužel.
Aha, takže vy jste ty cyklisti co ničej lesní stezky na svých idiotských kolech? To jsou dobrý prasata.
@KalamityJohn píše:
Aha, takže vy jste ty cyklisti co ničej lesní stezky na svých idiotských kolech? To jsou dobrý prasata.
Já tě dnes žeru
![]()
@kdochcekam A já snad někde uvádím, že po svém psovi nesbírám nebo někde házím po ulici odpadky? Já jsem pouze řekla, že ty okolo sebe vidíš všude bobky a já ty bobky plus další humus, co lidé vyhazují nebo neseberou. Lidé jsou prostě a jednoduše prasata. Ať už jde o majitele psů nebo ne. Moje dítě je už natolik vycvičené, že když mi z kapsy bundy vypadne papírek, ihned ho běží sebrat.
@kdochcekam píše:
![]()
![]()
![]()
No a já jsem v té skupině co po cyklostezkách nejezdí vůbec protože mne tam se*** ty děcka na kolech a kolečkáčích. Nemají žádný respekt, jezdí z krajnice na krajnici, nevíš kdy spadnou protože na tom ještě pořádně neumí. Ale jinak v poho. Mamina se cítí jako king. No a co se týče kočárků a psů na stezkách tak s tím nemám sebemenší problém- kočárek jde vidět na 100 honů a nikdo se nemusí bát že ti vjede do cesty. Což se o děckách říct nedá…
K těm psům se raději vyjadřovat nebudu, jen dodám že mi rozhodně víc vadí řev vzteklého děcka než psí štěkání… Já nesnáším zase kočky. Jsou to obludy, uřvané stvůry které se nic nenaučí
![]()
@kdochcekam Samozřejmě, že jsou nezodpovědní pejskaři, kteří nesbírají hovna, mají nevychované, otravné psy, ty taky nemám ráda. Ale to máš stejné i u matek, nebo jsou snad vsechny stejné? U nás máme u cyklostezky hřiště, kde děti hází hračky na stezku, zrovna minulý týden tam paní kvůli tomu vezli sanitkou, protože na bruslích spadla, kvůli té hračce, budu kvůli tomu nesnášet děti a napadat každou matku? Asi ne že..
@kacka52 Moje dítě sbírá po cestě vajgly. Z toho zas rostu já - lesní cesta plná odpadkových košů a hulící prasata zašlapávají vajgly na zemi. To by mě zajímalo, jestli totéž dělají i u sebe doma ![]()