Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:
Takže ještě jednou specálně pro tebe:
Já žiju v domě, kde je přes 60 bytů a v každém třetím žije jeden nebo více psů. Takže opravdu vidím velmi dobře, jak to chodí.i já znám vyjímky. Ale to jsou skutečně vyjímky.
Ano, jsem opravdu velmi zlá, když je mi líto zvířat, které jsou doma utrápené pro potěšení lidí, kteří nemají cit.![]()
Samozřejmě, to z tebe dělá kynologickou odbornici. Stejně jako když jezdíš denně vlakem tak jsi skoro strojvůdce. ![]()
@KalamityJohn píše:
Samozřejmě, to z tebe dělá kynologickou odbornici. Stejně jako když jezdíš denně vlakem tak jsi skoro strojvůdce.
@kdochcekam píše:
Tak asi nemusí být člověk kynolog. Používám selský rozum a proto nechápu, že někdo vlastní zvíře proto aby trpělo samotou a nedostatkem péče a pozornosti.
jojo ![]()
To je vidět ![]()
@kdochcekam píše:
Tak asi nemusí být člověk kynolog. Používám selský rozum a proto nechápu, že někdo vlastní zvíře proto aby trpělo samotou a nedostatkem péče a pozornosti.
selský ano, ale rozum? ![]()
@kdochcekam píše:
Měli byste jít rači ven se svými psími miláčky. Nezapomeňte náhubky, vodítka a pytlíky. Ať jsou šťastní. buďto zavření nebo na špagátě. Ó to je slast…
Můj miláček spí pod peřinou s malou. Byli jsme přes hodinu venku u řeky, lítal jak splašenej a je teď unavenej. Tak ho nechám spinkat
Pak nakrmím dítě a vyrazíme zase. Je krásně.
Náhubek nepoužíváme, vodítko jen ve městě a pytlíky? ty ode dneška nechám doma.
![]()
Ty by jsi taky měla zvednout zadek od pc a někam vyrazit. Jen by ti to prospělo
![]()
@Barbucha3 píše:
To je fakt materiál, tahle paní.![]()
Se doma kope nudou do zadku, tak se musí někde vyventilovat ![]()
@kdochcekam píše:
Takže ještě jednou specálně pro tebe:
Já žiju v domě, kde je přes 60 bytů a v každém třetím žije jeden nebo více psů. Takže opravdu vidím velmi dobře, jak to chodí.i já znám vyjímky. Ale to jsou skutečně vyjímky.
Ano, jsem opravdu velmi zlá, když je mi líto zvířat, které jsou doma utrápené pro potěšení lidí, kteří nemají cit.![]()
Vždyť má @KalamityJohn pravdu, meleš furt to samé. A přitom víš o potřebách psů kulové.
Příspěvek upraven 31.03.17 v 13:47
@Šmoulice Ono asi dobře, myslím, že svět o takové zapšklouny ani nestojí. Ale je mi takových líto, mají takovou zlost na všechny a všechno, že nemají z toho života nic než vztekání. Odpoledne taky půjdeme k řece. ![]()
@Barbucha3 píše:
@Šmoulice Ono asi dobře, myslím, že svět o takové zapšklouny ani nestojí. Ale je mi takových líto, mají takovou zlost na všechny a všechno, že nemají z toho života nic než vztekání. Odpoledne taky půjdeme k řece.
My už řeku máme za sebou, vezmeme to po cyklostezkách ( aby miláček nemusel být na špagátu ), vyzvedneme chlapa v práci a vyrazíme někam za město
Vyvenčit kočár i psa ![]()
Kdyby ten náš 4nohej mohl, tak by se s malou i v tom kočáru vozil
Ale nevejde se
Už jsme to zkoušeli
![]()
A my jsme zas na zahradě. Piju kávičku a cpu se buchtou, miláčci taky ![]()
@Brita83 píše:
A my jsme zas na zahradě. Piju kávičku a cpu se buchtou, miláčci taky
A tak to má být ![]()
Tak nakonec asi pojedeme k rybníku, projdeme to tam, poházíme sporty do vody a kachňák bude nejspokojenější, je nádherně, tak nemá cenu nikde trajdat, bylo by mu vedro. ![]()
@kdochcekam Prosím tě, proč jsi tak zlá a pliveš taky kolem sebe tolik jedu? Dobře, nemáš ráda psy. Nikdo tě nenutí ho mít. Ale proč se musíš navážet do lidí, kteří ho mít chtějí a mají ho v bytě? To je snad každého věc. Nemusíš tady všechny urážet. Tobě vadí chlupy a smrad, proto psa nemáš. Kdo psa má, respektuje jeho chlupy, snaží se je uklízet a psa umývat, jak prosté ![]()
@kdochcekam píše:
Všichni milují psi, ale hovna sbírat neumějí. Ale tady samozřejmě všichni nejvíc svědomití…tak to jsou asi ty hromádky na každém metru od našich dětí. Lol. Nikomu pes nelíná, nikdo doma ani chlup, žádný pes není cítit, nečichá k hnusům na ulici, má pořád čistou prdelku se kterou spí s vámi v posteli… všichni se jim dostatečně věnují téměř nepřetržitě…emimino je asi na jiné planetě. Nebo aspoň pejskaři v této diskusi.Protože po ulicích jsou spousty hoven, po chodbách spousty chlupů a smrad
Asi taky od děti
Ad smrad - i lidi smrděj. Dospělí, děti, nejvíc staří lidé. Maskujeme to pod voňavkami a deodoranty, no pořád smrdíme jako každé jiné zvíře. A že ti v baráku smrdí pes nějak extrémně? Tak ho za á nekoupou, za bé je zřejmě starej a za cé pravděpodobně i nemocnej - zápach z tlamy je humus, když je tam nějaká neplecha. A opět se to týká i lidí - neříkej, že potkáváš samé fialkové lidičky, co mají čerstvě vyčištěno, zuby jak alabastrové korálky a po ruce neustále žvýkačky ![]()