Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
105905
3.4.17 15:04
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@kdochcekam píše:
samo že. Když se sejdeme s přáteli, jedni z nich mají psa, bílého chlupáče. Celou dobu mi leží v klíně a já si ho drbu a ňuhňám a mám ho ráda. Těch pár chlupů oželím. mám ráda přátele a k nim patří i jejich pejsek. Ale je to má volba. Stejně jako oni mají rádi naše děti. A myslím si, že o nenávisti zde nikdo nepsal.

tak to jo..v pohodě…já brala v potaz tvůj příspěvek, jak se to hnusí v bytě rodičů…že bych to na tobě asi poznala, jako jsem to poznala na mých potencionálních partnerech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
3.4.17 15:07
@Mína47 píše:
Nesnesla bych psa v bytě právě kvůli těm chlupům. Něvím jestli je některá rasa psa která nelíná tolik? Ale když psa tak jedině venku a doma tak maximálně někde v předsíni na noc. Vůbec nechápu jak to někdo zvládne. Dostali jsme jednou cukroví od známých co mají doma kočku a v každém kousku byl chlup, celkem mě přešla chuť. Tak nevím jestli jsem divná :nevim: :nevim:
kočku bych doma nesnesla, tam všude vleze :jazyk:, jo jsou nelínající ale je to výběr hodně omezený ale zase je to skoro zázrak :mrgreen: on zase venku ne každý pes může fungovat celoročně. naše určitě ne, starší by asi umrzla a mladší by tam taky asi nevydržela ale to je takový závislák že by se u dveří uřvala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105905
3.4.17 15:13
@Markéta80 píše:
kočku bych doma nesnesla, tam všude vleze :jazyk:, jo jsou nelínající ale je to výběr hodně omezený ale zase je to skoro zázrak :mrgreen: on zase venku ne každý pes může fungovat celoročně. naše určitě ne, starší by asi umrzla a mladší by tam taky asi nevydržela ale to je takový závislák že by se u dveří uřvala :mrgreen:

malí pejsci nejsou vhodní na takový odchov…jsou to domácí společníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
3.4.17 15:24

@Venetia no právě, společenský pes chce kontakt s člověkem. U první jsme říkali jak potřebuje člověka a ne celý den někde prospí ale ta mladší to je závislák, kam se hnu stojí za mnou, vylezu ze sprchy a ona leží před a čeká :mrgreen:. ted u mě leží na lavici a klidně spí a když jí jde venčit manžel tak má tak neštastný výraz :mrgreen: v bytě mě ten malý pes vyhovuje víc, navíc i když jsou 2 moc místa nezaberou :mrgreen: Já to manželovi vysvětlila že vlastně i krmivo vyjde levněji když můžu brát větší balení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
3.4.17 15:24

@Markéta80 Psa právě máme, manžel ho prostě hrozně chtěl. Jako štěně byl dost doma, začal línat až když povyrostl a to bylo pro mě peklo! Když jsem přišla z porodnice a pošel se mi pes po gauči po vyprané vyželhlené zavinovačce málem jsem zešílela a náš psí miláček šel ven! Je tam dodnes, v zimě je v pedsíni na noc, někdy i přes den když hodně mrzne, ale na mazlení domu prostě ne - ten náš je i dost nevychovaný bohužel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105905
3.4.17 15:26
@Markéta80 píše:
@Venetia no právě, společenský pes chce kontakt s člověkem. U první jsme říkali jak potřebuje člověka a ne celý den někde prospí ale ta mladší to je závislák, kam se hnu stojí za mnou, vylezu ze sprchy a ona leží před a čeká :mrgreen:. ted u mě leží na lavici a klidně spí a když jí jde venčit manžel tak má tak neštastný výraz :mrgreen: v bytě mě ten malý pes vyhovuje víc, navíc i když jsou 2 moc místa nezaberou :mrgreen: Já to manželovi vysvětlila že vlastně i krmivo vyjde levněji když můžu brát větší balení :mrgreen:

Od toho je to společenské plemeno.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 15:30

@Mína47 To je právě ono. Lidi nadávají na psa doma, ale pes, který byl bez milosti vyhnán že smečky a teď si ho tam ani nikdo nevšimne, natož aby mu dal někdo výcvik, výchovu a práci, je pro mě větší chudák.
Ale to teď nemyslím přímo na vás, třeba se mu věnujete (procházky a tak) to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
3.4.17 15:35

@Mína47 co je to za rasu? to línání je boj a tím že nejstarší syn má alergii snad na vše tak jsem řekla že jedině nelínající což je dost osekané, navíc jsem nechtěla bílého psa :lol:, manžel zase že nechce nic velkého, už kavalír je prý moc velký :mrgreen: tak jsem jen vybrala a pak hledala od koho vezmeme štěně a ted máme dvě fenky, každá jiné plemeno ale myslím že jsem vybrala dobře. U starší je náročnější péče o srst ale denně to zabere 10 minut, mladší se bude jen trimovat takže sice jednou za čas delší doba ale pak taky klid a při kvalitním trimování by neměla taky pouštět chlupy. zase se naučím něco nového :mrgreen: @Venetia mě asi společenská plemena vyhovují nejvíc :lol: ale mladší je hrozná, spí, najednou si na mě sedne a kouká, při tom naklání hlavu :mrgreen: Do teď jsem díky ní nepotřebovala budík, vždy v 6h se probudila a včera a dnes mě budil manžel, potvora chrápala skoro do 7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.4.17 16:00
@kdochcekam píše:
Proč nerespektuješ lidi, kteří nemají rádi chlupy, ale od ostatních respekt očekáváš? :nevim: :nevim: :nevim:

To říká ta pravá :think:

Osobně mi nevadí, když někdo nechce doma psa kvůli zvýšené nutnosti úklidu a nechce se mu chodit několikrát denně venčit - tak prostě psa nemá. Však to je zcela v pořádku. Ale není v pořádku psy nesnášet. Takové lidi nemám ráda ve svém okolí jednoduše proto, že jsou to obecně docela nesnášenlivé osoby, negativní, ono se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Mám radši lidi, co mají rádi zvířata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.4.17 17:11
@Mína47 píše:
@Markéta80 Psa právě máme, manžel ho prostě hrozně chtěl. Jako štěně byl dost doma, začal línat až když povyrostl a to bylo pro mě peklo! Když jsem přišla z porodnice a pošel se mi pes po gauči po vyprané vyželhlené zavinovačce málem jsem zešílela a náš psí miláček šel ven! Je tam dodnes, v zimě je v pedsíni na noc, někdy i přes den když hodně mrzne, ale na mazlení domu prostě ne - ten náš je i dost nevychovaný bohužel!

jo, takže jste si pořídili psa, nezvládli jeho výchovu a po narození dítěte vyhnali psa z domu ven a domů nesmí. Super, to jste páníčci k pohledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 17:15
@Icestar píše:
To říká ta pravá :think:Osobně mi nevadí, když někdo nechce doma psa kvůli zvýšené nutnosti úklidu a nechce se mu chodit několikrát denně venčit - tak prostě psa nemá. Však to je zcela v pořádku. Ale není v pořádku psy nesnášet. Takové lidi nemám ráda ve svém okolí jednoduše proto, že jsou to obecně docela nesnášenlivé osoby, negativní, ono se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Mám radši lidi, co mají rádi zvířata :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
3.4.17 17:15
@terinka4444 píše:
jo, takže jste si pořídili psa, nezvládli jeho výchovu a po narození dítěte vyhnali psa z domu ven a domů nesmí. Super, to jste páníčci k pohledání.

Líp bych to neřekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21016
3.4.17 17:22
@Šmoulice píše:
Líp bych to neřekla :roll:
@terinka4444 píše:

clovek se nekdy divi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 17:26
@terinka4444 píše:

Chtěla jsem napsat něco podobného. Lidi by měli víc přemýšlet než si pořídí zvíře a myslet i do budoucna, pak to dopadá tak, že jsou narvané útulky. Chudák pes :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 17:28

Alespoň doufám, že pesan nebyl hladkosrstý, společenský pes nebo některý z retrívrů. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová