Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105932
4.4.17 08:47
@Brita83 píše:
Trošku síla psát tu o někom že je diagnóza, sociopat, případ pro Chocholouška, že je zamindrákovaný a narušený fanatik. Na někoho kdo tvrdí, že miluje Iidi, jsi na ně pěkně hnusná. KroŤ se Iaskavě. Urážet lidi jen proto, že mají jiný názor než ty je fakt projev inteligence :zed:

No taky nevím, kdo je větší fanatik a používá silnější slova, jestli pejskari nebo milovníci lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 08:57

@kdochcekam diskuze na urovni nebude tva silna stranka co?!
Dekuji za potvrzeni me hypotezy o charakterovych vlastnostech lidi, kteri se vyjadruji o psech podobne jako ty. Opravdu to o mnohem vypovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 08:58
@Venetia píše:
No taky nevím, kdo je větší fanatik a používá silnější slova, jestli pejskari nebo milovníci lidi

Viď, ale je to klasika, když někomu dojdou argumenty, začne kolem sebe kopat a urážet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
4.4.17 08:59

@Brita83 Ona, že miluje lidi, vždyť je hnusná na každého na koho něco vypustí. Nešťastný člověk no. Hlavně absolutně iracionální, protože nikdo nepsal, že nesnáší lidi a děti. To jen ona. :lol: Chudáci děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
4.4.17 09:05

@kdochcekam :lol: :lol: Jojo, z tebe ta inteligence jen hýří :lol: Opravdu je mi líto, l dětí, které mají iracionální, demagogickou a zlou matku, a budou celé po ní. Zlý na celý svět jako jsi ty. Chudinky.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
4.4.17 09:06
@Brita83 píše:
Trošku síla psát tu o někom že je diagnóza, sociopat, případ pro Chocholouška, že je zamindrákovaný a narušený fanatik. Na někoho kdo tvrdí, že miluje Iidi, jsi na ně pěkně hnusná. KroŤ se Iaskavě. Urážet lidi jen proto, že mají jiný názor než ty je fakt projev inteligence :zed:

Vždyť píše o sobě. Chudinka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 09:08
@Barbucha3 píše:
@Brita83 Ona, že miluje lidi, vždyť je hnusná na každého na koho něco vypustí. Nešťastný člověk no. Hlavně absolutně iracionální, protože nikdo nepsal, že nesnáší lidi a děti. To jen ona. :lol: Chudáci děti..

Dyť je jak zaseknutý magneťák, furt a stále do kola :mrgreen: Hlavně vůbec nerespektuje názor jiného. A to i přesto, že my jsme tu třeba některé její názory odsouhlasili. (Např. Pokaděné ulice, nevychovaný a agresivní psi, netolerantnost některých páníčků), zkrátka si jede furt svou, nevidím, neslyším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 09:08

@Barbucha3 já nejaky lidi nesnáším. :mrgreen: deti me jen nezajimaji, kdyz me tedy neobtezuji :mrgreen:
@kdochcekam a hle, kdo se nam to tu urputne snazi na sebe upoutat pozornost nedobrych pejskaru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.4.17 09:09
@kdochcekam píše:
No tak tady se to zvrhává do jiného levelu. Tady už je konec všem diskusím a začíná docela solidní diagnóza. Z takových sociopatů by ani Chocholoušek neměl radost. Teď už nesnáším tydle zamindrákované pejskaře ještě víc než před tím. Jsou ještě víc zbyteční, než ti jejich psi. :zed: :zed: :zed:
Naštěstí mám mezi přáteli slušné pejskaře, kteří nepozbyly zdravý rozum a nevyměnili by zvíře za dítě :roll:
Takže budu raději vycházet z toho, že tady je jen vadný vzorek několika málo narušených psofanatiků, kteří nenávidí lidi a děti. Těžko chtít normální postoj od někoho, kdo žije tím, že dá zvíře na špagátek a prochází se ulicemi… :jazyk: 8o :nevim:

To už je dost přes čáru nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
4.4.17 09:11

@Brita83 Však říkám absolutně iracionální, nechápu proč někdo chodí na diskuzní fórum, když nedokáže pochopit psaný text. :nevim: Nebo ji už z týmu nenávisti hrabe a vidí v příspěvcích, to co tam není. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 09:13
@kdochcekam píše:
Ano chudáci děti, kteří budou mít kdy bohužel tu čest s takovými jako jsi ty a tobě podobní…PES NADE VŠE. No mám dost. :zed:
Čteš vůbec ty naše příspěvky? Nebo jen tupě píšeš co tě zrovna napadne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 09:17
@Barbucha3 píše:
@Brita83 Však říkám absolutně iracionální, nechápu proč někdo chodí na diskuzní fórum, když nedokáže pochopit psaný text. :nevim: Nebo ji už z týmu nenávisti hrabe a vidí v příspěvcích, to co tam není. :lol:

Já ji neznám, tak jí nechci soudit, ale většinou to bývají lidé, kteří mají v soukromém životě nějaký problémy, nějaké midráky a takhle si to kompenzují, že na diskuzních fórech prudí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 09:23

@Aenne tak tak. Diky za rozsireni obzoru. Vyraz Antropocentrista jsem neznala. Presne vystihuje postoj nekterych lidi, ktery je opravdu rozdilny od meho. zivotniho nazoru. diskuze s inteligentnim antropocentristou - možná, ovšem bez výsledku shody v zasadnich otazkach. Zaver diskuze - nase nazory jsou odlisne, jsme jini, nerozumime si, nevyhledavame se, ale pri vzajemne kooperaci je mozna existence vedle sebe bez problému. Znovu upozornuji - mozno pouze s inteligentnim oponentem, ktery cti zakladni charakter diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
4.4.17 09:30
@Brita83 píše:
Já ji neznám, tak jí nechci soudit, ale většinou to bývají lidé, kteří mají v soukromém životě nějaký problémy, nějaké midráky a takhle si to kompenzují, že na diskuzních fórech prudí :nevim:

Ano, jsem na více diskuzních fórech a vždy se tam najde takový, co píše pořád ty stejné blbosti dokola, bez toho, aby si přečetl, co.kdo napsal. Nikdy nebude s nikým souhlasit, a dělá vše pro to, aby urazil, a to i když přitakáváte. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105932
4.4.17 09:34
@kdochcekam píše:
Ano chudáci děti, kteří budou mít kdy bohužel tu čest s takovými jako jsi ty a tobě podobní…PES NADE VŠE. No mám dost. :zed:

V čem by děti měli být chudáci? Tím, že je nikdo neucí, že jsou něco víc a získají kladný vztah ke zvířatům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová