Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3604
4.4.17 09:36
@Brita83 píše:
Kdo napíše, že pes je jak robot, tak sorry, ale ví o psech úplné kulové :nevim:

V porovnání s kočkou robot je, to se na mě nezlob. Berme průměrnej vzorek polulace psů ano? Pes poslouchá jako robot, nechá se od pána zmlátit jako robot, přiběhne na povel jako robot a nechá se zmlátit zase…prostě se řídí programem. Zkus tohle s kočkou. Ne že by to nešlo, ale kočky je prostě tak náročný vychovat, že se na to lidstvo obecně vykašlalo a domestikovalo si hloupější stvoření, jako je pes, kterýho v pohodě zvládne každej druhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
4.4.17 09:38

Tady se to teda doooooost semlelo :zed:

Já prostě úplně nemám ráda srovnávání psů a dětí… To nesnáším :D Když má někdo psa na takové úrovni, jako by měl mít dítě.. je to jeho věc, ale cpát to každému, že jen tak je to správně.. to je děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 09:38
@Barbucha3 píše:
Ano, jsem na více diskuzních fórech a vždy se tam najde takový, co píše pořád ty stejné blbosti dokola, bez toho, aby si přečetl, co.kdo napsal. Nikdy nebude s nikým souhlasit, a dělá vše pro to, aby urazil, a to i když přitakáváte. :lol:

Přesně tak, prudič se najde všude :nevim: Mě vůbec nevadí, že má jiný názor než já, dyť jak by to vypadalo kdyby jsme měli všichni na všechno stejný názor, mě vadí jakým způsobem ho dává najevo, jak nerespektuje ostatní a hlavně jak ostatní uráží :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 09:39
@strýček sally píše:
takže vlastně přeneseně na to zda vytáhnout topícího člověka nebo psa, když vytáhnu toho psa a na břehu spolu budeme koukat až se tamto utopí a pak mu seberu peněženku a hodinky, tak vlastně budu ten kočičí aristokrat a budu mít tu „vznešenou vlastnost“ Joo, to beru, s tím dokážu žít. ;) :)

Když to vyženeš ad absurdum tak ano, ale s tím, že u člověka se předpokládá, že se bude řídit morálkou a zákonem, ergo nebudeš li konat, půjdeš do basy. Kočka si jen najde další oběť. Na druhou stranu, kdykoli ji můžeš beztrestně zabít, otázka kdo je na tom líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105955
4.4.17 09:40
@Pavlos-Grey píše:
V porovnání s kočkou robot je, to se na mě nezlob. Berme průměrnej vzorek polulace psů ano? Pes poslouchá jako robot, nechá se od pána zmlátit jako robot, přiběhne na povel jako robot a nechá se zmlátit zase…prostě se řídí programem. Zkus tohle s kočkou. Ne že by to nešlo, ale kočky je prostě tak náročný vychovat, že se na to lidstvo obecně vykašlalo a domestikovalo si hloupější stvoření, jako je pes, kterýho v pohodě zvládne každej druhej.

Vychovat psa, třeba konkrétně k tomu, aby pribihal jako robot je docela náročné…oproti kočce je to smeckove zvíře, potřebuje se zařadit…ale hlavně ho můžeš skoro všude vzít, existuje spousta aktivit, kde si. každý najde to svoje…To s kočkou nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 09:41
@Brita83 píše:
Přesně, lidé mě už několikrát zklamali a ublížili mi. Psi ještě nikdy. Ale to samozřejmě neznamená, že nemám ráda lidi a děti, mám je ráda. Ale zkrátka víc než cizí lidi a cizí děti, mám radši svoje psy, nevidím na tom absolutně nic špatného. :nevim: :nevim:

Ale to je Tvoje osobní zkušenost, a to je to nejhorší, z čeho můžeš čerpat data pro svůj následnej postoj k životu, lidstvu a světu obecně. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 09:44

@Pavlos-Grey psi nejsou hloupejsi nez kocky. Vedecke vyzkumy srovnavaji inteligenci psu s dvouletym ditetem. Experimentalne nejchytrejsi pes (fena z nemecka) prevysuje dite 2,5 lete.
Ovsem prase je na tom uplne nejlepe z bezne chovanych zvirat.
ale jako do diskuze pesVSkocka se poustet nebudu, to je vazne na dlouho…zajimave je, ze vetsinou kockomilove uznavaji striktne jen kocky a pejskari vetsinou miluji psy a kocky maji taky radi - nemaji potrebu je v takove mire schazovat, jako to delaji kockomilove se psy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 09:44
@Barbucha3 píše:
@Brita83 :lol: :lol: pobavilo.
A taky jsem exot a můj pes pro mě znamená tisíckrát více, než kdejaký člověk. Nemám k nim žádnou citovou vazbu a i zde vidím, jak jsou lidé zlý. Můj pes mě bezmezně miluje. To je, co? :jazyk: otázka s topením je mimo, snažila bych se zachránit jak dítě, tak svého psa. A nemám problém ho stavět na stejnou úroveň, pes je můj parťák, to že to je jiný živočišný druh, a co? Někdo úmyslně ublížit mému psovi, tak ho nemám problém přizabít,.Nebo protože to je pes, tak mám dotyčnému ještě poděkovat? :pocitac:

To je právě ten problém, nežijeme v bajce. Lidi mají rozum, dar plánování, možnost vývoje atd. Čokl zůstane čoklem, nikdy nebude jinej. Pořád to bude stejnej blb co se honí za vlastním ocasem. Nedávej jim lidský vlastnosti, nemilujou Tě. Nikoho z vás. Veškerá ta vaše domělá láska vychází ze strachu, kterej jim naháníte, nebo jste dřív nahnali. Vzpamatujte se lidi, nejste v pohádce. Jedinej kdo vás může milovat a pracovat nezištně pro vás je člověk, nikdy zvíře. Nebo to alespoň nebylo nikdy zaznamenáno. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 09:47
@Mišmiš píše:
@Pavlos-Grey psi nejsou hloupejsi nez kocky. Vedecke vyzkumy srovnavaji inteligenci psu s dvouletym ditetem. Experimentalne nejchytrejsi pes (fena z nemecka) prevysuje dite 2,5 lete.
Ovsem prase je na tom uplne nejlepe z bezne chovanych zvirat.
ale jako do diskuze pesVSkocka se poustet nebudu, to je vazne na dlouho…zajimave je, ze vetsinou kockomilove uznavaji striktne jen kocky a pejskari vetsinou miluji psy a kocky maji taky radi - nemaji potrebu je v takove mire schazovat, jako to delaji kockomilove se psy

Není to o inteligenci, je to o přístupu. Sebeinteligentnější zvíře nikdy nebude sahat člověku ani po kotníky. Vždycky to bude jen zásobárna masa. Kočkomilové nemají rádi psy proto, že pochopili kočky a jejich výjmečnost. To je jak s autem a oslem. Osel je skvělej dopravní prostředek, ovšem do té doby, než se svezeš v autě. To je celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
4.4.17 09:47

@Barbucha3 My jsme psa sice ven jakože odstrčili, ale jinak se mu věnujeme, až na ten výcvik. Děti když jsou venku tak si s ním hrají a manžel tráví taky hodně času venku tak myslím, že si na nedostatek společnosti stěžovat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
4.4.17 09:48
@Pavlos-Grey píše:

Tak jako je pravda, pes se dá vycvičit, naučí se že v tuhle hodinu se krmí, že v tuhle hodinu se chodí ven, to máš recht. To že se nechá mlátit a přesto svého pána miluje, to dokazuje jeho bezmeznou věrnost :nevim: Ale k robotům bych je zas nepřirovnávala, mám tři psy a každý je úplně jiný, jiná osobnost, jiné zvyky, jiné radosti, jiné neřesti :nevim: A to že psa zvládne každý druhý, to bych taky úplně netvrdila, to by pak nebyly ty útulky plné psů a nebyli by ti tolik kritizovaní, nevychovaní a agresivní hafani :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837

@Pavlos-Grey a to.ma snad čerpat z tvých názorů? :lol:
Já mám třeba kočky ráda, jednu mám zachráněnou doma, ale nelíbí se mi netolerantní lidi, „miluju kočky, nesnáším psy, a budu na ně házet všechnu špínu.“ Proč? Taky nemusím pavouky a nemusím je urážet jejich majitelům.
Lidi jsou celkově dost omezený k přírodě, nějak zapomněli, že jsme taky zvířátka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
@kdochcekam píše:
No tak tady se to zvrhává do jiného levelu. Tady už je konec všem diskusím a začíná docela solidní diagnóza. Z takových sociopatů by ani Chocholoušek neměl radost. Teď už nesnáším tydle zamindrákované pejskaře ještě víc než před tím. Jsou ještě víc zbyteční, než ti jejich psi. :zed: :zed: :zed:
Naštěstí mám mezi přáteli slušné pejskaře, kteří nepozbyly zdravý rozum a nevyměnili by zvíře za dítě :roll:
Takže budu raději vycházet z toho, že tady je jen vadný vzorek několika málo narušených psofanatiků, kteří nenávidí lidi a děti. Těžko chtít normální postoj od někoho, kdo žije tím, že dá zvíře na špagátek a prochází se ulicemi… :jazyk: 8o :nevim:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec:
Naprosto parádní a výstižnej příspěvek. Ty reakce jsi musela čekat. Taky se na ně vždycky těšíš jako já? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.4.17 09:49
@Pavlos-Grey píše:
To je právě ten problém, nežijeme v bajce. Lidi mají rozum, dar plánování, možnost vývoje atd. Čokl zůstane čoklem, nikdy nebude jinej. Pořád to bude stejnej blb co se honí za vlastním ocasem. Nedávej jim lidský vlastnosti, nemilujou Tě. Nikoho z vás. Veškerá ta vaše domělá láska vychází ze strachu, kterej jim naháníte, nebo jste dřív nahnali. Vzpamatujte se lidi, nejste v pohádce. Jedinej kdo vás může milovat a pracovat nezištně pro vás je člověk, nikdy zvíře. Nebo to alespoň nebylo nikdy zaznamenáno. :zed: :zed: :zed:

Hihi, mám smečku psů, nikdy se žádný nehonil za svým ocasem. U nás to dělají kočky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 09:52
@Brita83 píše:
Trošku síla psát tu o někom že je diagnóza, sociopat, případ pro Chocholouška, že je zamindrákovaný a narušený fanatik. Na někoho kdo tvrdí, že miluje Iidi, jsi na ně pěkně hnusná. KroŤ se Iaskavě. Urážet lidi jen proto, že mají jiný názor než ty je fakt projev inteligence :zed:

Ale ona neuráží, ona konstatuje. Navíc trefně a přesně, což obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová