Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39577
3.4.17 21:13
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě??? :mrgreen: :mrgreen:Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda :lol:

Jee, holka, já jsem na tom stejně. :srdce:

Mmch - tohle je o Tobě,„celá brito“? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 21:19
@Žirafa 69 píše:
Jee, holka, já jsem na tom stejně. :srdce:

Mmch - tohle je o Tobě,„celá brito“? :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19248
3.4.17 21:25
@Brita83 píše:
Jsou to členové rodiny, to bez debat. Když si vzpomenu, když nám umřel náš první labroušek ve třech letech na rakovinu, řvali jsme všichni. Já, přítel, moji rodiče, dokonce i sousedka. Byl to zkrátka člen rodiny, jako každý jiný…

To znám, naše první bouvirka zemřela také na rakovinu, sice až ve 14 letech, ale bolí to pořád. Zdravím fanatičku :mavam:, v tom případě jsem také. :lol: Vlastní děti a vnučku mám ráda, ale na stará :P kolena si už užívám hlavně společnost mé chlupaté a línající se potvory a 3 koček. ( A to jsem alergik, zvířata bych pryč nedala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 21:32
@Dixies píše:
To znám, naše první bouvirka zemřela také na rakovinu, sice až ve 14 letech, ale bolí to pořád. Zdravím fanatičku :mavam:, v tom případě jsem také. :lol: Vlastní děti a vnučku mám ráda, ale na stará :P kolena si už užívám hlavně společnost mé chlupaté a línající se potvory a 3 koček. ( A to jsem alergik, zvířata bych pryč nedala).

zdravím další psí fanatičku :mavam: Jsem tady vykysla co? Když mě to prostě nedalo :oops: :oops:
Já jsem dost často sama doma, přítel je hodně v práci a jezdí na služebky a tahle moje zlatíčka jsou skvělí parťáci do nepohody, taky bych je nevyměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19248
3.4.17 21:39
@Brita83 píše:
zdravím další psí fanatičku :mavam: Jsem tady vykysla co? Když mě to prostě nedalo :oops: :oops:
Já jsem dost často sama doma, přítel je hodně v práci a jezdí na služebky a tahle moje zlatíčka jsou skvělí parťáci do nepohody, taky bych je nevyměnila :)

Já jsem také skoro pořád sama doma, máme autodopravu a manžel furt jezdí. Moje každodenní radost jsou všichni moji chlupatí mazlíčci. Jo, a nesmrdí a barák máme průchozí, kdo chce domů, tak si sám vleze a funguje to i opačně :mavam: Máš pevné nervy, já bych to hádání tady už vzdala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 21:53
@Dixies píše:
Já jsem také skoro pořád sama doma, máme autodopravu a manžel furt jezdí. Moje každodenní radost jsou všichni moji chlupatí mazlíčci. Jo, a nesmrdí a barák máme průchozí, kdo chce domů, tak si sám vleze a funguje to i opačně :mavam: Máš pevné nervy, já bych to hádání tady už vzdala :D

No moje nervy už dneska krapet povolily a bohužel jsem byla na některé uživatelky protivná a drzá, ale nemohla jsem si pomoc. Bylo to tu jak ohraná gramofonová deska, pořád a pořád dokola :lol: :zed:
Hele to si jenom myslíš, že nesmrdí, ono by ti tu bylo vysvětleno, že smrdí, akorát, že ty jsi si na ten smrad zvykla a necítíš ho :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19248
3.4.17 22:01
@Brita83 píše:
No moje nervy už dneska krapet povolily a bohužel jsem byla na některé uživatelky protivná a drzá, ale nemohla jsem si pomoc. Bylo to tu jak ohraná gramofonová deska, pořád a pořád dokola :lol: :zed:
Hele to si jenom myslíš, že nesmrdí, ono by ti tu bylo vysvětleno, že smrdí, akorát, že ty jsi si na ten smrad zvykla a necítíš ho :mrgreen: :mrgreen:

Já jsem náhodou na pachy a smrad docela vysazená, nejvíc mi voní byt po vytření Savem nebo Sanytolem. Jenže ta moje chlupatá potvora má i podsadu, takže je třeba česat skoro každý den a bohužel se také líná. Asi budu pro některé fujky :D, ale pro nás je to mazlík. Jo, hovínka děla jen na zahradě, kde tím hnojíme stromky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 22:15
@Dixies píše:
Já jsem náhodou na pachy a smrad docela vysazená, nejvíc mi voní byt po vytření Savem nebo Sanytolem. Jenže ta moje chlupatá potvora má i podsadu, takže je třeba česat skoro každý den a bohužel se také líná. Asi budu pro některé fujky :D, ale pro nás je to mazlík. Jo, hovínka děla jen na zahradě, kde tím hnojíme stromky.

Jj taky zlaťasku češu skoro každý den, ona to má hrozně ráda potvora, akorát ocas nesnáší česat :mrgreen: :mrgreen: Labíky, ty tak často nemusím naštěstí. Línací období je fajn, to by zdejši kritičky nepřežily, to luxuju i dvakrát denně, a savo taky můj kamarád :mrgreen: ale stejně bych je nevyměnila za nic na světě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 00:09

Uvědomujete si jak je zvrácený napsat něco ve smyslu, že svoje psy stavíte nad úroveň jakýhokoli člověka? Chápu správně, že kdybyste měli rozhodnout jestli zachráníte svého psa, nebo něčí dítě, tak se nerozhodnete pro to dítě? Doufám, že ne. Doufám, že jsou to jen takový ty nedomyšlený superlativy. Protože jestli doufám zbytečně, tak ano, jste fanatici, a jste nebezpeční.
Takhle to prostě je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 00:51

@Pavlos-Grey ano sve psy (a psy obecne, stejne jako vsechny velke savce, ohrozene druhy ptáků, biom pralesa… )stavim nad velmi vysoke % populace lidi.
otazka s ditetem je blbost - i ciste z psychologickeho hlediska - u deti clovek jedna senzitivneji kvuli promitani si svych deti do objektu deti cizych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 01:01
@Mišmiš píše:
@Pavlos-Grey ano sve psy (a psy obecne, stejne jako vsechny velke savce, ohrozene druhy ptáků, biom pralesa… )stavim nad velmi vysoke % populace lidi.
otazka s ditetem je blbost - i ciste z psychologickeho hlediska - u deti clovek jedna senzitivneji kvuli promitani si svych deti do objektu deti cizych.

No budiž, když uznám, že ta otázka byla trochu podpásovka, tak stejně mě zajímá proč. Proč jmenovaný stavíš nad velký procento populace? To je nějakej keř důležitější než člověk? Nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
4.4.17 01:06

@Pavlos-Grey ano, z pohledu meho je dulezitejsi napriklad zachovani deštného pralesa nez zachovani islamskeho statu, nebo piratu ze Somalska, pedofilu…a v globalu i mene problemovych jedincu..zkus si treba najit jaky je populacni rust. V komparaci s tim, ze uz jw temer jasne, ze vetsina volne zijicich velkych savcu neprezije dalsich 100let..je ma volba jasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 01:26
@Mišmiš píše:
@Pavlos-Grey ano, z pohledu meho je dulezitejsi napriklad zachovani deštného pralesa nez zachovani islamskeho statu, nebo piratu ze Somalska, pedofilu…a v globalu i mene problemovych jedincu..zkus si treba najit jaky je populacni rust. V komparaci s tim, ze uz jw temer jasne, ze vetsina volne zijicich velkych savcu neprezije dalsich 100let..je ma volba jasna

No jo, ale IS nebo ti piráti jsou jen vředem na lidstvu obecně. O důležitosti je těžký polemizovat, protože všechno špatný je pro něco dobrý, a to že se nám naší optikou zdá, že je něco špatný neznamená nic. Pro někoho dalšího to může bejt jinak.
Zvířata vymírají naprosto spontáně, akorát pár posledních tisíciletí jim trochu víc pomáháme. V přírodě od jejího vzniku neexistuje, resp. bylo vyhubeno víc než 99% zvířat. Nějakej velkej savec je jen kapka v moři.
Celým tím chci říct, že člověk bejt bez planety teoreticky může, potřebujeme jen trochu času a techniologie. Ale planeta bez člověka je jen jedním z terčů na vesmírné střelnici. Takže pokud bych si měl vsadit kdo přežije, jestli človek bez planety a nebo planeta bez člověka, tak sázím na člověka. Ovšem musí tam být obsazení i ti piráti atd. Bez nich by totiž nebyla ta pro pokrok nutná pestrost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 01:31
@Aenne píše:
vy jste jako já, mám ráda všechno, kočky psy, i lidi :)…jak jsem řekla, nikdy bych nijaké zvíře nekupovala. Ale já trpím snad takovým nějakým magnetizmem, že se vždycky venku na mne nejaké to opustené, vyhublé, špinavé, nemocné, chlupaté klubko nelepí…s pak už to jde, donesu to domu, nakrmím, odčervím, umyju… a pak hledám nekoho na adopci, ale jako vždy, nikoho nenajdu a tak to zustane u mne doma a manžel rezolutne řekne, že "vyloučeno, já tady řádné zvíře nechci! Máš jeden týden, abys našla nekoho, kto si to adoptuje! ", pak mi dá ješte jeden týden a pak další…a pak ho najdu jak to chlupaté stvoření hladí a usmíva se na nej…
Je fascinující jak jsou psy a kočky rozdílne, pes je extrovert, kočka introvert, nikto se nesmí dotknout její posvátné, kočičí integrity, ale to neznamená, že kočka neumi mít ráda, umí, ale nedáva to tak najevo, jako pes. A taky mají kočky ruzné povahy, měla jsem kočku, které se to v hlavě nejak pomíchalo a ona se chovala jako pes, měla psí mentalitu, povahu, chování, všechno.. :)

To je jak můj Pollock, ten taky přišel a nepozorován obsadil gauč s tím, že do budoucna míní kolonizovat celej barák a mě zotročit :mrgreen: V tomhle jsou kočky naprosto dokonalý. Psi jsou jak roboti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3604
4.4.17 01:37
@Aenne píše:
Pavlos, podle mne ta otázka není úplne správna a je teoretická, „člověk, anabo zvíře“, otázka záchrany je hypotetická, já myslím že v takové hypotetické situaci by všichni asi zachraňovali člověka a pak zvíře, asi by to bylo reflexivni chování.
Taky mám hypotetickou otázku: Vidíte, že se topí nejaký dobráčisko pejsek a pak vidíte, žd vedle neho se topí nejaký bezempatický sociopat, anebo psychopat, kterí jiným ubližje, koho zachránite jako prvního?

Rozhodně člověka. Nemám s tím rozhodnutím vůbec problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová