Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pavlos-Grey píše:
Ty jo, tak to čumim. To by se dalo napasovat na cokoli. Takhle radikálně někoho sejmout jen proto, že nemá rád čokly, to mi hlava nebere. Holt není horší vypovídající hodnoty než je vlastní zkušenost.
S dovolením souhlasím
.
@Icestar píše:
To říká ta praváOsobně mi nevadí, když někdo nechce doma psa kvůli zvýšené nutnosti úklidu a nechce se mu chodit několikrát denně venčit - tak prostě psa nemá. Však to je zcela v pořádku. Ale není v pořádku psy nesnášet. Takové lidi nemám ráda ve svém okolí jednoduše proto, že jsou to obecně docela nesnášenlivé osoby, negativní, ono se říká, že kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Mám radši lidi, co mají rádi zvířata
Tak ja nevim, ja treba nikoho, kdo by nesnasel zvirata ve svem okoli neznam.
Ale uz jsem se setkala s par zapsklymi pejskari (slo ale vetsinou o stare duchodce)
co sice milovaly sve pejsky nadevse, ale nesnaseli lidi. Byli na.rani na cely svet a porad dokola tvrdili, jak jsou psi oproti lidem uzasni. No nechtela bych tak dopadnout.
Takze ja moc heslo, kdo nema rad zvirata, nema rad ani lidi neuznavam, z vyse uvedeneho duvodu.
Jak jsem rekla, neznam nikoho kdo by NESNASEL psy, ale znam hodne lidi, co si ze psa na zadek nesednou ( jak vy treba tvrdite, ze to same mate u deti…coz mi u tech cizich prijde naprosto normalni
), ale zato milujou spolecnost lidi ![]()
@Žirafa 69 píše:
Přesně. A neví takovou samozřejmou věc, jako že psi línají…? http://smileys.cz/…s-cz-244.gif
A chlupy jsou pořád jen chlupy, ne špína. Mokrou rukou je to hned pryč.
Já psa nikdy neměla až do chvíle, kdy si ho přivedl muj partner. Respektovala jsem ho, krmila pohladila, ale dalšího psa už ne! Nikdy! Mám kamarádku, která se hodně zajímá o psy i je trénuje, jezdí po závodech atd. Kamarádka je skvělá, ale v době kdy ještě neměla díte stavěla všechno vč. práce až za psy. Já to nechápu a nepochopím. Pochopim péči o psy i investování peněz když je nemocný atd. Ale ona byla občas až hysterická co se týkalo psů.
Nejvíc mě ani nerozčilují psi jako takový spíš páníčci, kteří mají své miláčky na volno a nechápou, že se někdo může bát např. Obecně psy taky nemusim. Světě div se mám i kamarádka a kamrády, kteří se semnou smějí atp
@elunaH píše:
Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa
Je to pes, je to zvire, ne clovek. Ano, ne vsechny rasy jsou vhodne na celorocni pobyt venku, ale nemyslim, ze by to tak bylo u dotycne a mela venku civavu ci neco podobneho.
Tak se prestante chytat za hlavu a rikat o psech v utulcich. Tohle ten pripad asi neni, ne? V zime ma zaruceny svuj komfort.
Hold nekdo dava o trochu vic prednost detem
Mne to prijde vic v poradku nez obracene.
Ale to je hold taky trend dnesni doby si misto deti porizovat psy. Aspon mne to tak prijde.
hold
@ospalámyš píše:
to nevim jestli jsi to ty![]()
Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka
Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:21
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu
hele, já jsem si přinesla své štěně 800gramů, no krásnější stvoření jsi neviděla, a rozhodně jsem ho měla raději než kterékoliv cizí dítě ![]()
@terinka4444 píše:
hele, já jsem si přinesla své štěně 800gramů, no krásnější stvoření jsi neviděla, a rozhodně jsem ho měla raději než kterékoliv cizí dítě
Já mám své psy rozhodně raději než cizí děti.
A jsou členové rodiny.
@Ester13 píše:
Já mám své psy rozhodně raději než cizí děti.A jsou členové rodiny.
To já tedy také ![]()
@Ester13 píše:
Já mám své psy rozhodně raději než cizí děti.A jsou členové rodiny.
Jsou to členové rodiny, to bez debat. Když si vzpomenu, když nám umřel náš první labroušek ve třech letech na rakovinu, řvali jsme všichni. Já, přítel, moji rodiče, dokonce i sousedka. Byl to zkrátka člen rodiny, jako každý jiný…
@terinka4444 píše:
hele, já jsem si přinesla své štěně 800gramů, no krásnější stvoření jsi neviděla, a rozhodně jsem ho měla raději než kterékoliv cizí dítě
tak o tom žádná. Cizímu dítěti šunčičku, premiový krmivo a soukromou kliniku neplatím
Teda v našem případě v čase minulém.
@Brita83 píše:
Jsou to členové rodiny, to bez debat. Když si vzpomenu, když nám umřel náš první labroušek ve třech letech na rakovinu, řvali jsme všichni. Já, přítel, moji rodiče, dokonce i sousedka. Byl to zkrátka člen rodiny, jako každý jiný…
Já brečím dodneška, když mi Brita (NO) umřela. Je to už 6 let a byla to moje nejúžasnější přítelkyně, kterou jsem měla.
Ale přesto dokážu pochopit lidi, kteří z nějakého důvodu psy nemají rádi nebo nechtějí psa doma nebo nemají rádi „idiotské páníčky“.
Chápu lidi, co nesnesou kočky, ač já sama mám ke svým třem psům 4 kočičáky.
Mám ty smečky venku, bydlíme v obrovském baráku a přesto bych nemohla mít tolik zvířat doma. Na zimu je mívám v kotelně všechny.
Chápu lidi, co zvíře doma mají.
Ale nemám potřebu neustále někoho napadat za to, že on to má zrovinka jinak než já a hlavně bych si nedovolila napsat, že ti, kdo nemají rádi psy, tak jsou ukrutně nesympatičtí a našponovaní panáci a není s nimi sranda, protože řeší kraviny.
Proč soudit cizí lidi na základě hloupých předsudků?
Imho, právě jsem složila básničku do školky pro jednu zdejší emimiňačku, tak jsem se vyšťavila a proto asi reaguji mimo…
![]()
edit: oprava jednotného čísla na množné…
Příspěvek upraven 03.04.17 v 20:46
@terinka4444 píše:
Já věřim, že je štěně roztomilejší než cizí nevychovaný fracek ![]()
zas pak bys mohla chápat, že někdo má třeba rád děti a nemá rád psy
pro mě je to přijatelnější než obráceně.
@radúna píše:
Já brečím dodneška, když mi Brita (NO) umřela. Je to už 6 let a byla to moje nejúžasnější přítelkyně, kterou jsem měla.
Ale přesto dokážu pochopit lidi, kteří z nějakého důvodu psy nemají rádi nebo nechtějí psa doma nebo nemají rádi „idiotské páníčky“.
Mám ty smečky venku, bydlíme v obrovském baráku a přesto bych nemohla mít tolik zvířat doma. Na zimu je mívám v kotelně všechny.
Ale nemám potřebu neustále někoho napadat za to, že on to má zrovinka jinak než já a hlavně bych si nedovolila napsat, že kdo nemá rád psy, tak je ukrutně nesympatičtí a našponovaní panáci a není s nimi sranda, protože řeší kraviny.
Proč soudit cizí lidi na základě hloupých předsudků?Imho, právě jsem složila básničku do školky pro jednu zdejší emimiňačku, tak jsem se vyšťavila a proto asi reaguji mimo…![]()
![]()
Ale vždyť já to také dokážu pochopit, že někdo nechce mít psa doma, že mu třeba vadí chlupy, nikdy jsem ani nenapsala, že by to bylo něco špatného. Dokonce jsem souhlasila, že spousta majitelů hromádky nesbírá a nebaví mě se tomu vyhýbat a také mi vadí někteří neukáznění majitelé a jejich nevychovaní, či agresivní psi, kteří otravují moje dobráky, nebo něčí děti. Potud všechno v pořádku. Jen jsem se ohrazovala a rozčílilo mě, když se tu naznačovalo, že všichni pejskaři jsou stejná prasata, že každý pes je něco strašně nehygienického, prolezlý parazitama. Že jsou všichni nevychovaní a normální lidi nemůžou s dětma absolutně vystrčit nos z baráku. Pak jsem byla nazvaná fanatikem a to už mě totálně vytočilo
Jinak rozumné důvody nepejskařů dokážu pochopit.
@radúna píše:
Ale nemám potřebu neustále někoho napadat za to, že on to má zrovinka jinak než já a hlavně bych si nedovolila napsat, že ti, kdo nemají rádi psy, tak jsou ukrutně nesympatičtí a našponovaní panáci a není s nimi sranda, protože řeší kraviny.
Proč soudit cizí lidi na základě hloupých předsudků?Imho, právě jsem složila básničku do školky pro jednu zdejší emimiňačku, tak jsem se vyšťavila a proto asi reaguji mimo…
![]()
![]()
edit: oprava jednotného čísla na množné…
Příspěvek upraven 03.04.17 v 20:46
Náhodou, máš jedny z nejlepších nazorů v této diskusi ![]()
@radúna já miluju svýho psa ( nestavím ho nad své lidi, nad cizí jo), ale nenormální páníčky taky nesnáším.
@ospalámyš píše:
Já věřim, že je štěně roztomilejší než cizí nevychovaný fracekzas pak bys mohla chápat, že někdo má třeba rád děti a nemá rád psy
pro mě je to přijatelnější než obráceně.
ale mně nevadí, že někdo nemá rád psy, mně vadí nenávistné kecy. Moje tchýně nemá ráda psy ( tedy ani kočky, ani žádné jiné zvíře), pro ni zvíře domů nepatří, nepustí přes práh žádné zvíře, nechce a víme to všichni, takže tam se svýma psama nejezdíme. Je studená čumák, ano je, nicméně není zlý člověk, zvířeti by nikdy neublížila, v zimě kupuje ptákům zob, obírá kůže a nosí je sousedovic psovi za plot, páč to má ten pes rád ( má povolení souseda), ale nikdy ho nepohladí, nemá potřebu. Ale neplká nenávistné kecičky.