Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kdochcekam píše:
třeba ještě přijde ten Den
Bude mi ctí
@Gina108 píše:
Jen pro zajimavost, kam hazes psi hovna? Do kompostu by se to nemelonemelo, do biopopelnic uz vubec ne…K sousedovi na pozemek?
k sousedovi na pozemek by to nebylo marné
my dozadu na louku, má 4000m2, takže když nejde pes na louku, seberem to a hodíme tam. Ona je dospělá a má 1800gramů, neprodukuje taková odpad, aby to bylo někde znát.
@Pavlos-Grey píše:
No doslova ne, ale psalas, že je to to nejlepší v životě, a pak jsi to měla tendenci obhájit, tak jsem na to reagoval.
tak pro nás pejskaře ano… pro jiného to může být něco jiného
pejskaři jsou šťastné bytosti
ano na rozdíl od věčně prudicích nesnášenlivcům, kteří řeší každý chlup, všechno jim smrdí a všechno je problém… o to už za to stojí, ne?
@Venetia píše:
tak pro nás pejskaře ano… pro jiného to může být něco jiného
Ono se to dá asi celý hodit do uvozovek, že jo?
Asi Ti rozumím, jak to myslíš. Tohle je ta nevýhoda psanýho textu, člověk nevidí a neslyší emoce.
@kdochcekam píše:
Proč nerespektuješ lidi, kteří nemají rádi chlupy, ale od ostatních respekt očekáváš?![]()
![]()
já taky nesnáším chlupy, proto mám psa, co nepouští chlupy.
@Venetia píše:
@kdochcekampejskaři jsou šťastné bytosti
ano na rozdíl od věčně prudicích nesnášenlivcům, kteří řeší každý chlup, všechno jim smrdí a všechno je problém… o to už za to stojí, ne?
Trochu moc černobílé než, aby to mohla být pravda ![]()
@kdochcekam píše:
Proč nerespektuješ lidi, kteří nemají rádi chlupy, ale od ostatních respekt očekáváš?![]()
![]()
ale já je respektuji… akorát nemůžeme souladit
At si každý dělá co chce, ale když už se jedná o nenávist k čemukoliv měl by se nad sebou zamyslet
@ivašot. píše:
Trochu moc černobílé než, aby to mohla být pravda
ale tak jasně… ale určitě ten život je štastnější než by byl bez psa
@Pavlos-Grey píše:
Já taky nemusím chlupy, ale to už je na uplně jinou diskuzi…
ty má i kočka ![]()
@Venetia píše:
ty má i kočka
Jo Ty myslíš zvíře! Aha tak to jo, to má no… ![]()
Nesnesla bych psa v bytě právě kvůli těm chlupům. Něvím jestli je některá rasa psa která nelíná tolik? Ale když psa tak jedině venku a doma tak maximálně někde v předsíni na noc. Vůbec nechápu jak to někdo zvládne. Dostali jsme jednou cukroví od známých co mají doma kočku a v každém kousku byl chlup, celkem mě přešla chuť. Tak nevím jestli jsem divná
![]()
@terinka4444 píše:
já taky nesnáším chlupy, proto mám psa, co nepouští chlupy.