Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39569
3.4.17 17:41
@Brita83 píše:
Chtěla jsem napsat něco podobného. Lidi by měli víc přemýšlet než si pořídí zvíře a myslet i do budoucna, pak to dopadá tak, že jsou narvané útulky. Chudák pes :(

Přesně. A neví takovou samozřejmou věc, jako že psi línají…? http://smileys.cz/…s-cz-244.gif
A chlupy jsou pořád jen chlupy, ne špína. Mokrou rukou je to hned pryč. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.4.17 17:48
@KalamityJohn píše:
clovek se nekdy divi :)

Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa :roll:
Je to pes, je to zvire, ne clovek. Ano, ne vsechny rasy jsou vhodne na celorocni pobyt venku, ale nemyslim, ze by to tak bylo u dotycne a mela venku civavu ci neco podobneho.
Tak se prestante chytat za hlavu a rikat o psech v utulcich. Tohle ten pripad asi neni, ne? V zime ma zaruceny svuj komfort.
Hold nekdo dava o trochu vic prednost detem
Mne to prijde vic v poradku nez obracene.
Ale to je hold taky trend dnesni doby si misto deti porizovat psy. Aspon mne to tak prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
3.4.17 18:02
@Mišmiš píše:
Lidi co nemaji radi psy jsou divni. Overeno. Vetsinou jsou ukrutne nesympaticti a neni s nima legrace. Jsou to nasponovany panicky a panaci.
Jak tu nekdo psal o tom provereni znamosti, pratel…to je presne. Nemam nikoho ve svem okruhu komu by vadaili psi. Protoze s takovyma lidma neni prca a resi kraviny, jako treba ze smrdi popelnice :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já nikoho, kdo nesnáší psy osobně neznám, jen takové, co jim vadí ta psí mánie všude okolo a nesoudní majitelé.
Mně zas přijdou trochu divní lidi, co nemají rádi děti, jako by měli nějaké kolečko nastavené vadně. Můžou být jinak fajn, ale něco jim chybí.

A vůbec nejhorší kombinace mi připadá, když někdo nesnáší děti, ale miluje zvířata a pořizuje si je jako náhradu za ty děti. Takovou jsem měla kolegyni v práci, ta se rozplývala nad kdejakým pejsáčkem nebo ptáčíčkem a na děti zahlížela jak Kruella :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 18:04
@elunaH píše:
Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa :roll:
Je to pes, je to zvire, ne clovek. Ano, ne vsechny rasy jsou vhodne na celorocni pobyt venku, ale nemyslim, ze by to tak bylo u dotycne a mela venku civavu ci neco podobneho.
Tak se prestante chytat za hlavu a rikat o psech v utulcich. Tohle ten pripad asi neni, ne? V zime ma zaruceny svuj komfort.
Ale to je hold taky trend dnesni doby si misto deti porizovat psy. Aspon mne to tak prijde.

Ale ono přeci nejde o to, že ho nenechají spát v mrazu a berou ho do předsíně, jde o to, že byl zvyklý být s nimi, nejspíš všude i v obýváku, byl zvyklý na společnost a oni ho odstrčí. Pes je zvíře společenské a tohle mu ubližuje. Neřeknu, kdyby byl venku od štěněte a byl na to zvyklý, ale i přesto je potřeba se mu dostatečně věnovat a ne ho tam nechat třeba bloumat samotného. Že je dotyčná tyranka nikdo neřekl, jen že z takových neuvážených rozhodnutí bývaj častoktát nacpané útulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
3.4.17 18:07

@elunaH To je přesně to, co někdo, kdo nemá psa nepochopí. Ano máme je rádi a právě proto se nám nelíbí, když s nimi někdo zachází, tak jak zachází. Ano je to pes (pro někoho jen pes), ale doba se posunula a lidé už přesně vědí jaké jsou nejzákladnější potřeby psa, a jednou z nich je opravdu potřeba smečky a to se bohužel takovým psům, kteří sedí celý život v kotci nebo na zahradě a nikdo se jim nevěnuje, a je to pro ně stejný diskomfort jako nedostatek jídla a spánku (akorát na to neumře no).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 18:09
@ospalámyš píše:
Já nikoho, kdo nesnáší psy osobně neznám, jen takové, co jim vadí ta psí mánie všude okolo a nesoudní majitelé.
Mně zas přijdou trochu divní lidi, co nemají rádi děti, jako by měli nějaké kolečko nastavené vadně. Můžou být jinak fajn, ale něco jim chybí.

A vůbec nejhorší kombinace mi připadá, když někdo nesnáší děti, ale miluje zvířata a pořizuje si je jako náhradu za ty děti. Takovou jsem měla kolegyni v práci, ta se rozplývala nad kdejakým pejsáčkem nebo ptáčíčkem a na děti zahlížela jak Kruella :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:04

Mluvíš o mě??? :mrgreen: :mrgreen:

Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
3.4.17 18:12
@terinka4444 píše:
jo, takže jste si pořídili psa, nezvládli jeho výchovu a po narození dítěte vyhnali psa z domu ven a domů nesmí. Super, to jste páníčci k pohledání.

to je bez komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
3.4.17 18:13
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě??? :mrgreen: :mrgreen:Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda :lol:

Mám to stejně. :mrgreen: Mimina se mi nelíbí, na cizí děti nereaguji. Své miluji, děti kamarádek a příbuzných také, ale cizí mne nezajímají. kdežto psiska ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
3.4.17 18:19
@elunaH píše:
jenže na to , že chce mít děti musí myslet už když si psa nebo jiné zvíře pořizuje ..že to je zavázek na cca 15 let
@Ester13 píše:
Mám to stejně. :mrgreen: Mimina se mi nelíbí, na cizí děti nereaguji. Své miluji, děti kamarádek a příbuzných také, ale cizí mne nezajímají. kdežto psiska ano :)

taky to mám tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě??? :mrgreen: :mrgreen:Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda :lol:

to nevim jestli jsi to ty :mrgreen:

Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka :lol:
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15474
@Brita83 píše:

Mám to stejně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 18:24

@Ester13 @Šmoulice @Venetia jsem ráda, že tu nejsem sama za fanatika do psů a psychopata (tedy alespoň podle některých) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
3.4.17 18:26
@ospalámyš píše:
to nevim jestli jsi to ty :mrgreen:

Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka :lol:
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu :mrgreen:

Tak vyloženě říct, nesnáším děti, to asi není normální, to souhlas.
Ale některé třeba i děti mít nemohou a kompenzují si to tím chlupáčem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
3.4.17 18:28
@ospalámyš píše:
to nevim jestli jsi to ty :mrgreen:

u mne se to nezmenilo ani s vlastníma dětma… ty mají vyjimkou, ale cizí nemusím.
A jak to v životě chodí, nakonec mám přítele s malým dítětem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
3.4.17 18:34
@Mišmiš píše:
Koukam diskuze o houne tady :mrgreen: :mrgreen: tak ja se pridam a zaroven odpovim na dotaz - nas nalinkej chlapecek :lol: sejre jedbou denne a hromadu odpovidajici tak NO na granclich. Krmim masem (a prilohy, zelenina, ovoce, kosti atd) takze odpad je minimalni. A je to špan. Mastin
Lidi co nemaji radi psy jsou divni. Overeno. Vetsinou jsou ukrutne nesympaticti a neni s nima legrace. Jsou to nasponovany panicky a panaci.
Jak tu nekdo psal o tom provereni znamosti, pratel…to je presne. Nemam nikoho ve svem okruhu komu by vadaili psi. Protoze s takovyma lidma neni prca a resi kraviny, jako treba ze smrdi popelnice :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je celkem zvláštní těmito výroky dokazovat, že pejskaři jsou tolerantní, zatímto nepejskaři, kterým vadí de facto totéž co slušným pejskařům (špinavé trávníky, například), jsou hrozně netolerantní až divní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová