Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Brita83 píše:
Chtěla jsem napsat něco podobného. Lidi by měli víc přemýšlet než si pořídí zvíře a myslet i do budoucna, pak to dopadá tak, že jsou narvané útulky. Chudák pes
Přesně. A neví takovou samozřejmou věc, jako že psi línají…? http://smileys.cz/…s-cz-244.gif
A chlupy jsou pořád jen chlupy, ne špína. Mokrou rukou je to hned pryč. ![]()
@KalamityJohn píše:
clovek se nekdy divi
Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa ![]()
Je to pes, je to zvire, ne clovek. Ano, ne vsechny rasy jsou vhodne na celorocni pobyt venku, ale nemyslim, ze by to tak bylo u dotycne a mela venku civavu ci neco podobneho.
Tak se prestante chytat za hlavu a rikat o psech v utulcich. Tohle ten pripad asi neni, ne? V zime ma zaruceny svuj komfort.
Hold nekdo dava o trochu vic prednost detem
Mne to prijde vic v poradku nez obracene.
Ale to je hold taky trend dnesni doby si misto deti porizovat psy. Aspon mne to tak prijde.
@Mišmiš píše:
Lidi co nemaji radi psy jsou divni. Overeno. Vetsinou jsou ukrutne nesympaticti a neni s nima legrace. Jsou to nasponovany panicky a panaci.
Jak tu nekdo psal o tom provereni znamosti, pratel…to je presne. Nemam nikoho ve svem okruhu komu by vadaili psi. Protoze s takovyma lidma neni prca a resi kraviny, jako treba ze smrdi popelnice![]()
![]()
![]()
![]()
Já nikoho, kdo nesnáší psy osobně neznám, jen takové, co jim vadí ta psí mánie všude okolo a nesoudní majitelé.
Mně zas přijdou trochu divní lidi, co nemají rádi děti, jako by měli nějaké kolečko nastavené vadně. Můžou být jinak fajn, ale něco jim chybí.
A vůbec nejhorší kombinace mi připadá, když někdo nesnáší děti, ale miluje zvířata a pořizuje si je jako náhradu za ty děti. Takovou jsem měla kolegyni v práci, ta se rozplývala nad kdejakým pejsáčkem nebo ptáčíčkem a na děti zahlížela jak Kruella ![]()
Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:04
@elunaH píše:
Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa
Je to pes, je to zvire, ne clovek. Ano, ne vsechny rasy jsou vhodne na celorocni pobyt venku, ale nemyslim, ze by to tak bylo u dotycne a mela venku civavu ci neco podobneho.
Tak se prestante chytat za hlavu a rikat o psech v utulcich. Tohle ten pripad asi neni, ne? V zime ma zaruceny svuj komfort.
Ale to je hold taky trend dnesni doby si misto deti porizovat psy. Aspon mne to tak prijde.
Ale ono přeci nejde o to, že ho nenechají spát v mrazu a berou ho do předsíně, jde o to, že byl zvyklý být s nimi, nejspíš všude i v obýváku, byl zvyklý na společnost a oni ho odstrčí. Pes je zvíře společenské a tohle mu ubližuje. Neřeknu, kdyby byl venku od štěněte a byl na to zvyklý, ale i přesto je potřeba se mu dostatečně věnovat a ne ho tam nechat třeba bloumat samotného. Že je dotyčná tyranka nikdo neřekl, jen že z takových neuvážených rozhodnutí bývaj častoktát nacpané útulky.
@elunaH To je přesně to, co někdo, kdo nemá psa nepochopí. Ano máme je rádi a právě proto se nám nelíbí, když s nimi někdo zachází, tak jak zachází. Ano je to pes (pro někoho jen pes), ale doba se posunula a lidé už přesně vědí jaké jsou nejzákladnější potřeby psa, a jednou z nich je opravdu potřeba smečky a to se bohužel takovým psům, kteří sedí celý život v kotci nebo na zahradě a nikdo se jim nevěnuje, a je to pro ně stejný diskomfort jako nedostatek jídla a spánku (akorát na to neumře no).
@ospalámyš píše:
Já nikoho, kdo nesnáší psy osobně neznám, jen takové, co jim vadí ta psí mánie všude okolo a nesoudní majitelé.
Mně zas přijdou trochu divní lidi, co nemají rádi děti, jako by měli nějaké kolečko nastavené vadně. Můžou být jinak fajn, ale něco jim chybí.A vůbec nejhorší kombinace mi připadá, když někdo nesnáší děti, ale miluje zvířata a pořizuje si je jako náhradu za ty děti. Takovou jsem měla kolegyni v práci, ta se rozplývala nad kdejakým pejsáčkem nebo ptáčíčkem a na děti zahlížela jak Kruella
Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:04
Mluvíš o mě???
![]()
Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda ![]()
@terinka4444 píše:
jo, takže jste si pořídili psa, nezvládli jeho výchovu a po narození dítěte vyhnali psa z domu ven a domů nesmí. Super, to jste páníčci k pohledání.
to je bez komentáře
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě???![]()
Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda
Mám to stejně.
Mimina se mi nelíbí, na cizí děti nereaguji. Své miluji, děti kamarádek a příbuzných také, ale cizí mne nezajímají. kdežto psiska ano ![]()
@elunaH píše:jenže na to , že chce mít děti musí myslet už když si psa nebo jiné zvíře pořizuje ..že to je zavázek na cca 15 let
Ach jo, vy zas z dotycne delate kdovijakou tyranku zvirat. Tak je pes venku, no to je katastrofa
@Ester13 píše:
Mám to stejně.Mimina se mi nelíbí, na cizí děti nereaguji. Své miluji, děti kamarádek a příbuzných také, ale cizí mne nezajímají. kdežto psiska ano
taky to mám tak
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě???![]()
Ne dělám si samozřejmě srandu, děti mám ráda, ale když vidím mimino nejihnu nad ním, nedělám ťuťu ňuňu nad každým dítětem, ale po štěněti se vrhám po každém, to je pravda
to nevim jestli jsi to ty ![]()
Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka ![]()
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu ![]()
Příspěvek upraven 03.04.17 v 18:21
@Brita83 píše:
Mluvíš o mě???![]()
Mám to stejně
![]()
@Ester13 @Šmoulice @Venetia jsem ráda, že tu nejsem sama za fanatika do psů a psychopata (tedy alespoň podle některých) ![]()
@ospalámyš píše:
to nevim jestli jsi to ty![]()
Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu
Tak vyloženě říct, nesnáším děti, to asi není normální, to souhlas.
Ale některé třeba i děti mít nemohou a kompenzují si to tím chlupáčem. ![]()
@ospalámyš píše:
to nevim jestli jsi to ty![]()
Já myslim takové případy, co klidně řeknou, že děti nesnáší a pak opusinkujou svého pudlíka
Já jako bezdětná děti taky moc nemusela, nad miminama nejihla, ale jak jsem si pořídila svoje, tak se to změnilo. Možná, že kdybych si pořídila psa, tak taky zblbnu
u mne se to nezmenilo ani s vlastníma dětma… ty mají vyjimkou, ale cizí nemusím.
A jak to v životě chodí, nakonec mám přítele s malým dítětem ![]()
@Mišmiš píše:
Koukam diskuze o houne tady![]()
tak ja se pridam a zaroven odpovim na dotaz - nas nalinkej chlapecek
sejre jedbou denne a hromadu odpovidajici tak NO na granclich. Krmim masem (a prilohy, zelenina, ovoce, kosti atd) takze odpad je minimalni. A je to špan. Mastin
Lidi co nemaji radi psy jsou divni. Overeno. Vetsinou jsou ukrutne nesympaticti a neni s nima legrace. Jsou to nasponovany panicky a panaci.
Jak tu nekdo psal o tom provereni znamosti, pratel…to je presne. Nemam nikoho ve svem okruhu komu by vadaili psi. Protoze s takovyma lidma neni prca a resi kraviny, jako treba ze smrdi popelnice![]()
![]()
![]()
![]()
Je celkem zvláštní těmito výroky dokazovat, že pejskaři jsou tolerantní, zatímto nepejskaři, kterým vadí de facto totéž co slušným pejskařům (špinavé trávníky, například), jsou hrozně netolerantní až divní…