Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 myšák můj malej, má 1,40kg, to bysme museli bydlet v tropech, tohle je postelová myš ![]()
@Monchichik píše:
@terinka4444 myšák můj malej, má 1,40kg, to bysme museli bydlet v tropech, tohle je postelová myš
ty jo, ještě o 400gramů menší než moje myš
to musí být prcek.
@Saatine Ten náš by se zase pořád jen choval, jak si někdo sedne, už je u něj. Já když koukám na tv, tak mi leží na prsou, hlavičku má u mě na rameni a chrupe.
@Brita83 ten náš je z nich vždycky ještě vyvoněnej od aviváže ![]()
@Komorka to si myslíš že kdo má psa má doma výkaly, špínu, klíštata
To je snad každého věc co doma má nebo dle čeho by jsi určoval kdo si může pořídit psa nebo jiné zvíře
Ne každý pes je vhodný být celoročně venku a je určen k tomu že je prostě s majitelem doma
Každému přijde nechutné něco jiného ![]()
@Monchichik píše:
@Brita83 ten náš je z nich vždycky ještě vyvoněnej od aviváže
Jo jo, to jsem taky říkala, že voní aviváží ![]()
@Komorka píše:
@Saatine pokud si kazdy rekne budu mit v byte treba narano..tak je proste prase a snizije se k cikanumNase pani dobre vi, ve 21-23 ji busime na zedpac nam ta stekajici smecka budi deti-,je to panelak jde to slyset hodne.Kdy stekaji na chodbe kazdy den co vylezoi ze dveri a slysim toto vybehnu a reknu ji zda je normalni ve 21.00 aby vylezla a nechala po chodbe stekat..ja tale nedam brecici dite na chodbu dokud vsechny nenaseru
![]()
no tak to se nedivim že ty psi štěkají
![]()
@Inaris
To doporučuješ každýmu, kdo má na něco jiný názor jako ty, aby vyhledal psychologa? ![]()
A diagnostikuješ mi obsedantně kompulzivní poruchu po přečtení pár mých příspěvků na emiminu? Bravo ![]()
Jsi lepší než kdejaký psycholog s dlouholetou praxí.
Ok, poslechnu tedy někoho koho vůbec neznám tady na emiminu a hned zítra se k němu objednávám. Asi bych to ale měla říct i mým známým, co nemají psa v bytě ze stejných důvodů, co jsem uvedla já. Že jsou vlastně psychicky nemocní a ať jdou se mnou. A že nás je. Psycholog bude mít narváno ![]()
@terinka4444 naše jsou v klidu ale tohle by asi jen tak v klidu nebyly
. Navíc dcera v tu dobu už spí takže by to bouchání bylo o to víc slyšet. starší štěká jen na zvonek ale stačí říct ticho a mladší je hlídačka, stačí aby šel někdo z vedlejšího pokoje a už bublá ale stačí říct že je to ok a spí dál
starší je prcek takže do postele sama nevyskočí ale mladší má fakt dlouhé nohy a udělá hop a je tam ![]()