Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
30.3.17 15:47
@JohanaK píše:
Já mám psy ráda. Moc. Vidím u nich spoustu kladů, ale už fakt nemůžu z těch některých páníčků, kteří nezvedají exkrementy. Dneska mě tak nas..l jeden chlap. Už poněkolikáté jsem ho viděla, že nezvedá bobky. Co s tím? Máte někdo tip? Je to k uzoufání. Jsou toho plná hřiště. Ble. :poblion:

U nás pan starosta vyhlasil „boj“ proti nedisciplinovaným majitelům psů, kteří nesbírají bobky. Jak napadl sníh, lidi nesbírali a s tajícím sněhem se objevily „poklady“.
Psy mám obecně ráda, mazlivé a veselé chlupáče si vždycky ráda pohladím. V bytě je ale z různých důvodů chovat nechci. Ale žila jsem dost let v domácnosti se psy. Štve mně, že obytné domy jsou především pro lidi. Rodiny s dětmi. U nás každy patý nebo šestý občan vlastní psy. Podle toho to taky kolem domů vypadá. Sice ti důslednější seberou bobky, ale co moč? Trávníky jsou doslova pro…é. Děti si u nás pro jistotu sedají na pinpongový stůl, je betonový. V trávníku jistotu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.3.17 15:52
@Enmamma píše:
Já zas nesnáším lidi, co nadávají na pejsky :mrgreen:

Tak, tak. Nevěřím lidem, kteří nemají rádi psy, ale věřím svému psu, který nemá rád nějakého člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33454
30.3.17 15:56
@Komorka píše:
To nechapu uz vubec :think: neumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla 8o a nebo jim nosit do perinek klistata a vsechnu tu spinu :nevim: ale ten lidem to opravdu nevadi :nevim: umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem :think:

No těpic, kam na tohle chodíš? Chodíš s dětmi vůbec ven? Víš co tam všecno je? Víš kolik bakerií máš jen v kláesnici? Na mobilu atd? Nákupní košíky, peníze atd? Chápu že ne každý chce doma psa ale tvoje názory na ně jsou dost mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
30.3.17 16:05
@freeport píše:
Já osobně ¨šílím¨u fotek s miminkama a psem, ještě nějakou echt velkou rasou. Jako že pes má čumák u toho dítěte, nebo leží v jeho peřinkách. To prostě nepochopím. Psi ráda nemám, proto si je nepořizuju a nemám je v blízkosti. Ale neublížila bych jim.

Jako myslíš takhle??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.3.17 16:08
@Samara79 píše:

Bacha, ten pes už to dítě ochutnává! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
30.3.17 16:10
@arinecka píše:
No těpic, kam na tohle chodíš? Chodíš s dětmi vůbec ven? Víš co tam všecno je? Víš kolik bakerií máš jen v kláesnici? Na mobilu atd? Nákupní košíky, peníze atd? Chápu že ne každý chce doma psa ale tvoje názory na ně jsou dost mimo.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.3.17 16:14
@Samara79 píše:

tak nějak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 16:17
@Samara79 píše:

To je úžasný, nádherné fotky. A tak to má být. :palec: Z dětí, které se nepustí ke zvířatům, ať už k psovi, kočce, u babičky ke slepicím a králíkům, nebo třeba do trávy aby náhodou nechytli klíště a nebo je neštípl komár vyrostou tak akorát hybridi, plní alergií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21023
30.3.17 16:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
30.3.17 16:22
@arinecka píše:
No těpic, kam na tohle chodíš? Chodíš s dětmi vůbec ven? Víš co tam všecno je? Víš kolik bakerií máš jen v kláesnici? Na mobilu atd? Nákupní košíky, peníze atd? Chápu že ne každý chce doma psa ale tvoje názory na ně jsou dost mimo.

Napadlo mě přesně totéž. Paní je nějaká hysterická, kdovíproč. Vychovaný pes doma nekálí, chodí venku do křoví, zadek si nelíže (to si plete s kočkami) a líná dvakrát do roka před háráním (tedy aspoň feny). Tak místo jednou denně vyluxuju dvakrát a mezitím pustím robota, no, bóže.
A v mezičase chodíme ven, kde se dítě batolí v lese po listí a v hlíně, do zoo, kde si hladí kozy, ovce, do krámu, kde sahá na ohmataná madla vozíků a já na peníze… nechápu, jak to dělají tyhle hysterické matky skleníkových dětí, podle mě musí mít kapsy napěchované desinfekčními spreji a stříkat a stříkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
30.3.17 16:26
@Brita83 píše:
To je úžasný, nádherné fotky. A tak to má být. :palec: Z dětí, které se nepustí ke zvířatům, ať už k psovi, kočce, u babičky ke slepicím a králíkům, nebo třeba do trávy aby náhodou nechytli klíště a nebo je neštípl komár vyrostou tak akorát hybridi, plní alergií.

Dík :) Myslím si přesně to samé. Dřív se děti batolily po dvorku, kde nebyla sterilní umetená dlažba, ale běhal tam pes, chodily kočky, hemžily se slepice, mámy si děti braly s sebou na pole kde se pak povalovaly na mezi v trávě a nikomu to nepřišlo nechutný..
Myslím, že spoustu problému by si lidi ušetřili, kdyby si odpustili zbytečnou hysterii 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21897
30.3.17 16:30

@Komorka na pisek s detma chodit budes? Tam se totiz velmi snadno chytnou roupy, narozdil od pravidelne odcervovaneho bytoveho psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 16:35
@Samara79 píše:
Dík :) Myslím si přesně to samé. Dřív se děti batolily po dvorku, kde nebyla sterilní umetená dlažba, ale běhal tam pes, chodily kočky, hemžily se slepice, mámy si děti braly s sebou na pole kde se pak povalovaly na mezi v trávě a nikomu to nepřišlo nechutný..
Myslím, že spoustu problému by si lidi ušetřili, kdyby si odpustili zbytečnou hysterii 8)

Přesně tak, naprostý souhlas, dneska se všechno hrozně hrozí. Vždyť ty mámy které se tak bojí špíny a bacilů, by nemohly ani nastoupit do hromadné dopravy, nebo jít nakoupit do obchodu, tam je podle mě víc bacilů než na tom čistotném psovi. Obzvlášť, když si například dřepne to děcko nedej bože na sedačku na které před půl hodinou seděl špinavý bezdomovec a to těm matkám zřejmě nevadí. Pes je zkrátka zhouba :mrgreen: :mrgreen: nepochopim takové smýšlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5682
30.3.17 16:50
@Saatine píše:
@Brita83 Teda od doby co v Brně řádila žloutenka se MHD docela bojím, po mhd si ruce myji desinfekcí z lahvičky, po venčení je myji jen mýdlem :D

To se ti nedivim, protože v MHD je asi 1000 x víc bacilů než na těch chlupáčích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
30.3.17 17:06
@Russet píše:
U nás pan starosta vyhlasil „boj“ proti nedisciplinovaným majitelům psů, kteří nesbírají bobky. Jak napadl sníh, lidi nesbírali a s tajícím sněhem se objevily „poklady“.
Psy mám obecně ráda, mazlivé a veselé chlupáče si vždycky ráda pohladím. V bytě je ale z různých důvodů chovat nechci. Ale žila jsem dost let v domácnosti se psy. Štve mně, že obytné domy jsou především pro lidi. Rodiny s dětmi. U nás každy patý nebo šestý občan vlastní psy. Podle toho to taky kolem domů vypadá. Sice ti důslednější seberou bobky, ale co moč? Trávníky jsou doslova pro…é. Děti si u nás pro jistotu sedají na pinpongový stůl, je betonový. V trávníku jistotu nemají.

Tahle věc tě napadla jako jak? 8o Bydlím ve svém bytě se svým psem a platím nájem a vše ostatní úplně stejně, jako někdo, kdo bydlí vedle s dětmi. Proč by ten někdo měl mít nějaká větší práva, než já? Jako jsem matka a kdo je víc? Taky mám děti. Vyrůstaly se psy. Stejně jako jsem tak vyrostl já. A nějak nám to nikomu neublížilo. Právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová