Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Co říci, že je u nás psů snad nejvíce z Evropy je fakt, že jsou zas..á sídliště psími exkrementy je na blití, loužičky ve výtahách od lidí co si pořídí psa a nemají čas ho venčit, nechápu ty nenávistné výkřiky, když si někdo dovolí napsat, že psa chce darovat, proptože už ho nemůže mít, no a co proboha, můžu mít milion důvodů hlavně finančních, když si nemohu dovolit zaplatit za drahou operaci psa nebo kočky. Jako když pes neopanuje celý gauč nebo nespí v posteli s majitelem tak je něco špatně, taky nevím proč bych měla být nadšená a infantilně hýkat, když si sednu na gauč plný chlupů, které tam jsou prostě pořád, nebo na zemi, všude se povalující poloohryzané kosti na hraní, nebo být divná, že se mi nelíbí olizování a skákání na čisté kalhoty. A ten smrad tam prostě také je, vždy to cítím ve výtahu z toho psa, to je nezměnitelný. A uštěkaný pes u sousedů je kapitola sama pro sebe, jednoho uštěkance mám u sousedů. Nikdy bych psovi nebo kočce neublížila, ale už na ně začínám mít alergii taky, ale je pravda, že to je hodně o nevychovaných majitelích.
@terkasestak píše:
Ahojvrátili jsme se po dlouhé době do Čech, konkrétně do Prahy a všimla sem si jedné věci - přijde mi, že je všude hrozně moc psů. Je jich moc, dokonce i v centru (bydlíme tu a naše sousedka má jednoho malýho hnusáka a pořád štěká). Já je totiž úplně nenávidim, jsou to nejnechutnější zvířata jaká existují
podlě mě mají vlastně všechny negativní vlastnosti, jaké existují. Jak já je nenávidím. No a teď k té sousedce - jedu s kočárkem po chodbě a ten retard mi začne běhat kolem toho kočárku. Večer sem ráda že holky usnou a ten hlupák začne štěkat. Sousedka je hrozně nepříjemná, už sem s ní o tom mluvila a ona mi řekla že tam bydlí 16 let a my měsíc a že toho psa pryč nedá, takže domluvit se s ní je těžké. Co na tyhle lidi platí? Máte v okolí taky tolik psů (taky záleží jestli bydlíte v centru města jako my nebo na vesnici - na vesnici to ještě chápu ale ve městě???)?
Je mi tě líto a tvých dětí také.
@AnetVV píše:
Tak pořád je to zvíře, někomu to prostě vadí, červy to má a i když jsou cistotni tak prostě občas smrdět budou no. Někdo k tomu má vyloženě odpor a nemohl by to doma mít.
Nikdo nenutí zakladatelku, aby psa měla doma, to že sousedka má ve svém bytě své psy, kteří štěkají, je nepříjemné, ale místo toho stěžování si tady by si měla stěžovat buď přímo sousedce, správcovi domu,..
@Komorka píše:
@terinka4444 tady je to sami peskar twl…hele vlez si na stranku miluiu sveho psa a neplet se na stranku nesnasim psi!! Ja si sem sla postezovaz lidem co to chapou a ozyvaj se pejskari..![]()
![]()
boha jeho, ty máš dost
@AnetVV píše:
Tak pořád je to zvíře, někomu to prostě vadí, červy to má a i když jsou cistotni tak prostě občas smrdět budou no. Někdo k tomu má vyloženě odpor a nemohl by to doma mít.
to je, ale jeho ciste osobni problem
Ja nemam rada pavouky..prestanou kvuli mne existovat?
@Komorka No potěš koště ty máš tedy názory, pes je jedno z toho nejlepšího co mě v životě potkalo a představ si mám tři a velké. Už si život bez nich nedokáží představit. A to že je občas někde nějaký chlup a musím po nich sbírat hovinka, to je to nejmenší. Mě zas pro změnu vytáčí dost častý jev uječeného smrada v obchodě, u lékaře, na ulici, ve vlaku, v autobusu prostě všude kam se podíváš. Mám děti ráda, ale těch nevychovaných je bohužel moc ![]()
Jen technická češtinářská odbočka - psi(měkké i) nesnáším nebo miluju psy (tvrdé y)
Trhá mi to oči z hlavy ![]()
Mně psi neva, to spíš někteří majitelé, co to s tou láskou přehání až tak, že je to obtěžující.
Já mám psy ráda. Moc. Vidím u nich spoustu kladů, ale už fakt nemůžu z těch některých páníčků, kteří nezvedají exkrementy. Dneska mě tak nas..l jeden chlap. Už poněkolikáté jsem ho viděla, že nezvedá bobky. Co s tím? Máte někdo tip? Je to k uzoufání. Jsou toho plná hřiště. Ble. ![]()
@lilith1 píše:
Co říci, že je u nás psů snad nejvíce z Evropy je fakt, že jsou zas..á sídliště psími exkrementy je na blití, loužičky ve výtahách od lidí co si pořídí psa a nemají čas ho venčit, nechápu ty nenávistné výkřiky, když si někdo dovolí napsat, že psa chce darovat, proptože už ho nemůže mít, no a co proboha, můžu mít milion důvodů hlavně finančních, když si nemohu dovolit zaplatit za drahou operaci psa nebo kočky. Jako když pes neopanuje celý gauč nebo nespí v posteli s majitelem tak je něco špatně, taky nevím proč bych měla být nadšená a infantilně hýkat, když si sednu na gauč plný chlupů, které tam jsou prostě pořád, nebo na zemi, všude se povalující poloohryzané kosti na hraní, nebo být divná, že se mi nelíbí olizování a skákání na čisté kalhoty. A ten smrad tam prostě také je, vždy to cítím ve výtahu z toho psa, to je nezměnitelný. A uštěkaný pes u sousedů je kapitola sama pro sebe, jednoho uštěkance mám u sousedů. Nikdy bych psovi nebo kočce neublížila, ale už na ně začínám mít alergii taky, ale je pravda, že to je hodně o nevychovaných majitelích.
tak proc tam chodis a sedas si do chlupu?
@Ester13
a vyrobci jsou debilove a chtej aby tam byly bakterie a aby deti byly nemocny.Kde na to chodis ![]()
@Komorka píše:
@Ester13![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a vyrobci jsou debilove a chtej aby tam byly bakterie a aby deti byly nemocny.Kde na to chodis
Kam na to chodím? Představ si, že do školy. Nyní nemám energii vyhledávat nějaké studie, ale třeba tady je hned článek: http://www.tyden.cz/…_170524.html
@Komorka píše:
ja mam to same…idiot nad nama steka a steka a jakoby toho nebylo malo tak si poridila jeste jednoho tak ted steji spolu. Nejradsi bych sla nahoru a nakopala i majitelku aby si sla uspat me dvojcata ona!! Ja celkove v psech nevidim nic proc ho chcit…chci doma chlupy, bordel, smrad? Omezene vencenim, sbiranim hoven? Anii naaahooodou…ale dnes ae svet zblaznil kdo nema psa neni in..utracej za nesmysly pro ne ale placou jak nemaj na chleba…proste to nechapu.
Já zas nesnáším lidi, co nadávají na pejsky ![]()