Nesnáším psy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
676
2.12.16 22:22

Konečně člověk stejného názoru:) Já psy na volno vyloženě nesnáším. Jinak proti nim nic nemám. Ale od té doby, co mám děti a ty mají obličeje poněkud níže, mám z toho fakt strach. A co je na mě vždy moc, jak lidi psy uvazují před obchody. Přivážou je ke vstupním dveřím, takže hafan sedí mnohdy mezi dveřmi a já prostě přes něj nepůjdu, bojim se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
3.12.16 00:02

@PetrVesely To jde vidět :) Buďte bez obav, v našem pražském Řáholci to problém rozhodně není. To už bych se to dávno dozvěděla od pánu policistů, které občasně potkáváme na pochůzkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.12.16 11:38

@Catmum presne, tiež neznášam psov na voľno. Ako čo si tí ľudia myslia.. že celý svet sa točí okolo ich psa? Keď má niekto na dedine psa, behá si po ICH dvore. Keď má niekto psa v meste, OK, ide s ním von, chápem, ale nech si ho drží na vodítku. Môže si vravieť, aký je priateľský a čo ja s tým mám? Ako dieťa som mala yorkshiráka, ale iným psom nerozumiem :nevim: A keďže im nerozumiem a ich majiteľom neverím, tak ich považujem za potenciálne nebezpečných.
Raz sa takto rozbehol pes po synovi, syn sa zľakol a rozutekal sa a pes za ním :cert: A to išli mladé mamky s kočíkom, takže patril niektorej z nich.. čo by si práve človek myslel, že tu bude pokojný čoklík :cert:
Veď ten pes nemusí ani pokúsať, ale môže vystrašiť a pod.
Niektorí psy, hlavne šteňatá, by sa radi s deťmi hrali, no každé dieťa „na to nemá“. Susedových pes, keď bol malý vyzeral ako plyšák - biely, milý.. no syn sa koľkokrát zľakol, keď naňho vybehol.. proste sa ho bál. Niekedy sa pomaly bál výjsť, čo sa bál, kedy sa naňho vyrúti pes. Veď to treba tiež rešpektovať, že niekto sa bojí psov alebo ich nemá rád, a preto ich treba mať na vodítku /a zberať výkaly 8o :zed: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.12.16 11:39

No kdyby můj pes pokousal dítě, bych ho chytla a vytřepala z něho duši. Nechápu, jak majtelka mohla dělat jakože nic. Ten pes by dlouho neviděl volný prostor. Je mi líto, že jsou takoví vypatlanci, co by neměli vidět psa ani na obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.12.16 11:43

@Chiquinquirá presne, je to chyba majiteľov. Mnohým luďom sa sprotivia psy nie kvôli tomu, že sú psy, ale pre nevymáchanosť ich majiteľov :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
3.12.16 11:51

Pokud pes neumí na 100% přiběhnout na přivolání, nemá na volno co dělat. Já svému psovi nevěřím, i když má výcvik, proto mám stopovačku a chodíme jen s ní i když bydlíme na dědině a chodíme na procházky do lesa, kde se člověk pohybuje jen o víkendech někdy ani to ne. Prostě vidí srnu a jede, pán nepán i když dostane trest v ten moment ji to je jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
3.12.16 14:36

@Chiquinquirá bohužel takhle lidé nepřemýšlí. já ho taky nedávám z vodítka, jen u nás na chalupě, na velké, volné zahradě. ale je za trest s ním chodit mezi paneláky, kde je na volno spousta psů.
a také bych nepřivázala psa u obchodu. už je kvůli tomu, že by i ho mohl jiný pes napadnout nebo někdo ukrást

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.12.16 14:38

Tak mam stesti ze dokazu psa vytrhnout z loveckych vasni a je privolatelna.. takze v lese u nas ma volno.Ale na sidlisti ne.
Jedine muzu doporucit aby jste si stezovali mestu.. treba pak zakazou psa bez voditka mezi lidma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.17 14:29
@Anonymní píše:
Ty musíš být dobře omezená :lol: viz. tvůj koment v jedné diskuzi „Mně by zajímalo, co se vám na nich tolik líbí. Vždyť je to nechutný zvíře, dementní, hnusný, hloupý a neukázněný. A to může být malý nebo velký, je to jedno. Akorát obtěžují normální lidi, kteří se pak bojí chodit s kočárkem po ulici, aby je nějaký čtyřnohý kre. tén nenapadl.“
Třeba zase tvoji sousedi nejsou nadšení z tebe a tvé tiché rodiny, ale taky s tím BOHUŽEL nic neudělají :nevim: :lol:

ja mam to same…idiot nad nama steka a steka a jakoby toho nebylo malo tak si poridila jeste jednoho tak ted steji spolu. Nejradsi bych sla nahoru a nakopala i majitelku aby si sla uspat me dvojcata ona!! Ja celkove v psech nevidim nic proc ho chcit…chci doma chlupy, bordel, smrad? Omezene vencenim, sbiranim hoven? Anii naaahooodou…ale dnes ae svet zblaznil kdo nema psa neni in..utracej za nesmysly pro ne ale placou jak nemaj na chleba…proste to nechapu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.3.17 14:39
@Komorka píše:
ja mam to same…idiot nad nama steka a steka a jakoby toho nebylo malo tak si poridila jeste jednoho tak ted steji spolu. Nejradsi bych sla nahoru a nakopala i majitelku aby si sla uspat me dvojcata ona!! Ja celkove v psech nevidim nic proc ho chcit…chci doma chlupy, bordel, smrad? Omezene vencenim, sbiranim hoven? Anii naaahooodou…ale dnes ae svet zblaznil kdo nema psa neni in..utracej za nesmysly pro ne ale placou jak nemaj na chleba…proste to nechapu. :think:

To bys pomalu mohla říct na každého domácí mazlíčka..

Nejhorší jsou nevychovaní psi a nevychovaní páníčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
30.3.17 14:41

Já se přidám, když dovolíte :)

Neřekla bych, že nemám ráda psy.. Ale hnusí se mi, když někdo srovnává dítě se psem.. :pocitac: :pocitac: :pocitac: To bych vážně střílela… Někteří psi jsou hezcí, super… Ale štvou mě spíš lidé, co si ty psy pořizují, nesbírají po nich hovna, nechají je běhat kolem dětského hřiště a neumí je vychovat… Ten pes za to vlastně ani nemůže, že ho někdo vychoval, jak ho vychoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
30.3.17 14:41
@Komorka píše:
ja mam to same…idiot nad nama steka a steka a jakoby toho nebylo malo tak si poridila jeste jednoho tak ted steji spolu. Nejradsi bych sla nahoru a nakopala i majitelku aby si sla uspat me dvojcata ona!! Ja celkove v psech nevidim nic proc ho chcit…chci doma chlupy, bordel, smrad? Omezene vencenim, sbiranim hoven? Anii naaahooodou…ale dnes ae svet zblaznil kdo nema psa neni in..utracej za nesmysly pro ne ale placou jak nemaj na chleba…proste to nechapu. :think:

Teda, neustále štěkající pes by mi taky vadil to ano ale to přece neznamená že každý pes smrdí, dělá bordel a ten kdo ho má je vlastně pako 8o Zkusila jsi za tou paní dojít a vysvětlit jí situaci? Teda pokud štěkají pořád a neděláš dusno z chvilkového štěkotu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
30.3.17 14:42
@Paola21 píše:
To bys pomalu mohla říct na každého domácí mazlíčka..Nejhorší jsou nevychovaní psi a nevychovaní páníčci

Já bych řekla, že nejhorší jsou nevychovaní lidé… bez ohledu na to, zda mají či nemají zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.3.17 14:44
@j.a.n.i1 píše:
Já bych řekla, že nejhorší jsou nevychovaní lidé… bez ohledu na to, zda mají či nemají zvíře.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.17 14:45

Tak tento natoz sdilim :palec: proc je tahaj do panelaku na gauc, otravuji okoli vsem kolem, nejsou vychovany jen sparchantele imitace.Jdu s detma ven a vsude hovna, nad nama stekot jako v utulku. Pejskari maji miliom vymluv pro by ho mit preci mohli a to mi pak prikde jako debata o nicem..pes.ma vetsi prava nez klid rodin a pracujicich lidi? Kde to jsme.Tak at maji baraky a tam milion psu nekde na samote. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová