Nesnáším psy

• Fotoalbum (46)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
30.3.17 15:06

@Saatine pokud si kazdy rekne budu mit v byte treba narano..tak je proste prase a snizije se k cikanum :nevim: Nase pani dobre vi, ve 21-23 ji busime na zed pac nam ta stekajici smecka budi deti-,je to panelak jde to slyset hodne.Kdy stekaji na chodbe kazdy den co vylezoi ze dveri a slysim toto vybehnu a reknu ji zda je normalni ve 21.00 aby vylezla a nechala po chodbe stekat..ja tale nedam brecici dite na chodbu dokud vsechny nenaseru :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.3.17 15:07
@Komorka píše:
To nechapu uz vubec :think: neumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla 8o a nebo jim nosit do perinek klistata a vsechnu tu spinu :nevim: ale ten lidem to opravdu nevadi :nevim: umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem :think:

Víš, kde je stovky milionů nebezpečných bakterií? V pračce po vyprání dětského prádla. Pokud bereš hygienu z tohoto pohledu, víš o tom, že při manipulaci s vypraným dětským prádlem máš používat rukavice nebo dezinfikovat si ruce? 6e máš pak prát další várku na co nejvyšší teplotu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.17 15:09

@Tefanek pod nama sousedka ani nevi, ze tu jsou :) mak sve dny to nerik ale jsou to rocni deti. Naopak vic slysi psi nez nas. A vubec sla jsem do teto skupiny si postezovat ne se obhajovat- tak bezte na diskuzi miluju psi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.3.17 15:11
@Komorka píše:
@Saatine pokud si kazdy rekne budu mit v byte treba narano..tak je proste prase a snizije se k cikanum :nevim: Nase pani dobre vi, ve 21-23 ji busime na zed pac nam ta stekajici smecka budi deti-,je to panelak jde to slyset hodne.Kdy stekaji na chodbe kazdy den co vylezoi ze dveri a slysim toto vybehnu a reknu ji zda je normalni ve 21.00 aby vylezla a nechala po chodbe stekat..ja tale nedam brecici dite na chodbu dokud vsechny nenaseru :think: :)

tak sepište se sousedy třeba petici (určitě to obtěžuje i je, když je to štěkající smečka), stěžujte si správcové…tady to nevyřešíš, a mít averzi na všechny psi na světě jen kvůli tomu, že sousedky psi vás ruší, mi přijde zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
30.3.17 15:14

Nesnesu třeba takový ty malý košťata s prominutím co umí jenom štěkat, nejhorší je, že si lidi takový psy vezmou do paneláku a odjedou např. na víkend na chatu a pes se může zbláznit. Samozřejmě pokud si někdo psa umí vychovat proč ne. Nebo když jde člověk po chodníku a ten druhej si toho psa neumí přitáhnout, pes vám skáče na čistě vypraný ryfle a nutí vás jít přes trávník… tohle nesnáším, je to o lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105756
30.3.17 15:15
@Komorka píše:
To nechapu uz vubec :think: neumim si predstavit, ze ma dvojcatka tapou po byte a maji rucicky od chlupu nebo sahnou na vykaly ci jim bude slintat pes u jidla 8o a nebo jim nosit do perinek klistata a vsechnu tu spinu :nevim: ale ten lidem to opravdu nevadi :nevim: umi si to po svem vysvetlit oni vidi v oliznuti obliceje lasku a ja milion bakterii ze zadku co si sam olizal..a to opravdu nejsem zadny puntickar v uklidu nebo uklidem posedla..ale toto je skratka pres mou hranici prijde mi to nechutne..to se muzem rovnou vratit vsichni do chleva a spat na sene se zviratky..myslela jsem, ze je jina doba, ze lidstvo vyspelo..ale spatnym smerem :think:

hlavne takto nenavistne nezapomen vychovat i deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.3.17 15:16
@Komorka píše:

hele, mně zase přijdou nechutné tvoje řeči. Tak si psa nepořizuj, nikdo ti ho nenutí, ne? Lidstvo vyspělo, bohužel někteří jedinci zaostali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.17 15:17

@Paola21 Ja nenapsala vsechny psi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.3.17 15:19

@terinka4444 tady je to sami peskar twl…hele vlez si na stranku miluiu sveho psa a neplet se na stranku nesnasim psi!! Ja si sem sla postezovaz lidem co to chapou a ozyvaj se pejskari.. :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.3.17 15:20
@Komorka píše:
@Paola21 Ja nenapsala vsechny psi 8o

No jak se vyjadřuješ celkově o psech, tak mi přijde, že máš na mysli všechny..to s těma chlupama, slintáním, smradem, bordelem, klíšťaty, exkrementy.. nebo to pořád mluvíš teda o těch dvou psech sousedky? Ale jak to můžeš vědět, jak to chodí u ní doma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
30.3.17 15:23

@Paola21 No, protože přece všechno ví, ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105756
@Saatine píše:
@Komorka Výmluv? Vlastním byt tak si v něm mohu mít uprostřed i nas*áno a nikomu do toho nic není :PKoukám, že jednoho takového milovníka máme v domě. Za dva roky nám v noci jednou, opravdu jednou štěkali psi. Nechali jsme otevřené dveře na chodbu a oni se nám to snažili říci já jsem tu noc už dvakrát vstávala a znovu jsem to nějak nedala. Jinak míváme psy v posteli (večer je myjeme), takže bych sakra dobře z první ruky věděla, kdyby štěkali. Dotyčný píše po domě anonymní vzkazy a očividně veškerý ruch adresuje nám :D Kdyby došel, omluvila bych se mu za ten jeden incident, protože chápu, že to muselo být nepříjemné.
Takto ho považuji za idiota co se ani nepodepsal, nedošel, nedá mi možnost reagovat a ještě má maglaz v právu, protože to co píše nedává smysl :D

Ti se najdou asi vsude… taky jsem dostala anonym… pritom psi stekali minimalne…nastesti ho ostatni lidi z domu nepodporili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39519
@Ester13 píše:
Miluji psy a život bez nich si neumím představit. Pohlídají mi majetek (jsem na samotě), pohlídají zvířata, upozorní na škodnou. Jeden ze psů mne upozorní na epileptický záchvat daleko dříve, než cokoli jiného. Umí podávat předměty, poslouchají, jeden mi zachránil doslova a dopísmene život. Když jdu do města, musím říct, že mí psi nikoho neobtěžují, vše po mich sbírám. Když jdu s dítětem a se psy, spíš jsme obtěžováni my :D
A v bytovce by mne obtěžovalo x jiných věcí, než psi.
:pankac: :srdce:
@Komorka píše:
@Tefanek pod nama sousedka ani nevi, ze tu jsou :) mak sve dny to nerik ale jsou to rocni deti. Naopak vic slysi psi nez nas. A vubec sla jsem do teto skupiny si postezovat ne se obhajovat- tak bezte na diskuzi miluju psi :kytka:

Píše se psy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335

Tak pořád je to zvíře, někomu to prostě vadí, červy to má a i když jsou cistotni tak prostě občas smrdět budou no. Někdo k tomu má vyloženě odpor a nemohl by to doma mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10

@Tefanek ano je hlavni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie