Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elunaH
Ne, já nepotřebuju psa polidšťovat, na to je mám moc ráda. Ale pes se nepořizuje DĚTEM na hraní, psa si pořídí člověk po zralý úvaze a akceptuje závazek na 10-15 let. A ani to není ozdoba zahrady, ale živá bytost se svýma potřebama a nárokama. Jestli to nechápeš, nemám co dodat.
A to o venkově jsem psala já, v reakci na maminku, který přišel pes nechutný nehygienický zvíře. Ne že pes musí být v bytě a posteli.
@Brita83 píše:
Tak tak a vyčistit zuby
o tak to pardón, já našemu mrněti zuby čistím ![]()
@Saatine
Však jo ![]()
Já se hold dneska při večeru nějak nudím, tak jsem si šla zarýpat ![]()
Ale už se snad dokopu dát mobil z ruky a jít něco dělat, tak už prudit nebudu ![]()
@terinka4444 píše:
o tak to pardón, já našemu mrněti zuby čistím
Mě by asi moji čtyřicetiletí drobečci překousli kartáček
![]()
@Brita83 píše:
Mě by asi moji čtyřicetiletí drobečci překousli kartáček![]()
musíš trénovat od štěněte, navíc, já jí přeperu, to víš kiloosmset má výhodu, vejde se do kabelky a ještě jsem silnější ![]()
@Saatine píše:
@terinka4444 Jak! Mně to nejde
no, mám ten kartáček na prst pro mimina, strčím do tlamičky a čistím, ale dělám to od dob, co byla úplně mimino, tak jí to nepřijde a do žrádla dostává řasu, nesnáším smrad z tlamy ![]()
@terinka4444 píše:
musíš trénovat od štěněte, navíc, já jí přeperu, to víš kiloosmset má výhodu, vejde se do kabelky a ještě jsem silnější
Tak to jo, to já bych je nepřeprala
ale pořád se divím jak mají krásně bílé zoubky, asi to bude tím, že venku neustále hlodají klacky a kupuju jim kosti z buvola ![]()
Vidím to stejně jako Brita (taky máte Nick po jménu jednoho ze psů?
)
Kdybych chtěla doplněk na zahradu pořídím si trpaslíka, ne psa. Pes je můj parťák, nejlepší přítel, něco co někdo, kdo je nesnáší nikdy nepochopí. I kdybych ten dům měla, a že už vím jakého 60kg drobečka si tam pořídím, nebude žít odstrčený od rodiny, neboť to je zvíře společenské!
Díky bohu, že si to každý můžeme dělat po svém. ![]()
@Brita83 buvolí kosti nedávám, ježiš jak to rozglgají a pak je to oblemcané..ne ne, to nedávám ![]()
@Monchichik píše:
@elunaH postelová myš
co dělá v tý posteli
venku na zahradě v boudě by měl být ![]()
@Barbucha3 píše:
Vidím to stejně jako Brita (taky máte Nick po jménu jednoho ze psů?)
Kdybych chtěla doplněk na zahradu pořídím si trpaslíka, ne psa. Pes je můj parťák, nejlepší přítel, něco co někdo, kdo je nesnáší nikdy nepochopí. I kdybych ten dům měla, a že už vím jakého 60kg drobečka si tam pořídím, nebude žít odstrčený od rodiny, neboť to je zvíře společenské!
Díky bohu, že si to každý můžeme dělat po svém.
Jj mám nick po jedné z mojich holek, nic lepšího mě tenkrát nenapadlo ![]()
Já je beru jako členy rodiny
Přesně, pes je tvor společenský. Od pradávna žije po boku člověka.