Nespavost v těhotenství 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1486
23.3.17 05:16

@Matildapg mozne to urcite je, vsak uz jsi taky skoro na konci :) a telo se musi pripravit.

Manzel u nas uz u kazdyho poslicku plasi, ze pojedeme, tak ho musim porad krotit???? na vikend cekame navstevu a pak uz jen tyden..stejne je to divne to takhle dopredu vedet :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.3.17 10:42

@Matildapg Já jsem první poslicky mela prave díky maliníku, alespon bych to tak viděla. Spatne jsem si to přečetla a hned první den jsem ho vypila celou konvici, v noci nastoupily bolesti. Pak jsem se dočetla, že se začíná po hrnkach, tak jsem to upravila a v pohodě.. Ted už ho zase piju litry denně a nic.. :? Ted bych byla naopak ráda, kdyby trochu zabral.. Cim blíž je termín a nic se neděje, tim vic mam strach z vyvolání porodu..To bych fakt nechtěla.. Musím dát dnes rozhovor s maličkou a trochu ji to vysvětlit… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.3.17 10:43

@katyna1984 Je to divne, ale alespoň můžeš plánovat..Já bych raději věděla, než stále jen čekala a čekala :mrgreen: chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.3.17 11:18

Já sem slyšela na předporodním kurzu, že to vyvolání není vůbec nic příjemného a neznamená to, že ráno v 8 vyvolají porod a v 10 je mimi na světě, taky to může trvat hodiny… taková blbá otázka, souložíte s manželem? Pánské sperma v sobě má látku jako ty čípky na vyvolávání… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.3.17 11:43

@Matildapg Jo jo vím o tom.. Po pravdě asi od 7. měsíce ne, nebylo mi to moc prijemne a mela jsem strach. Ted to mam ale v planu :mrgreen: když do víkendu nic, tak ho přemluvim :D Ale údajne to chce alespoň 3× aby to melo účinek… Také možná dneska zkusím cervene vino se skořicí a vanu, a to i ze na něj mám docela chuť.. O tom vyvolání jsem četla a i videla dokumenty a právě nic moc.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.3.17 11:43

@Matildapg ale možná plaším zbytecne..Jsem 39+3 a tak má mala ještě čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.3.17 11:49

No u nás ten sex taky nic moc…nejlepší je číst články jak si to ženy v těhotenství užívají a jak mají super vyvrcholení…a já bych takové milování brala, ale to břicho fakt překáží ani pusu si dát pořádně nemůžeme :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
23.3.17 11:56

@Matildapg jo jo presně tak :lol: :mrgreen: :mrgreen: Ale i pro toho chlapa to není podle me nic moc..Ale je to jedna z věcí na kterou se tedy tesim az se vrátí do normálu..Pevne v to doufam… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
23.3.17 23:05

@Luciiik88 No určitě to není nic erotického a vzrušujícího…člověk si musí pořád dávat pozor, takže se taky těším až se pomilujeme jako dřív :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
29.3.17 04:49

Ahoj ženy, už máte odrozeno, nebo se vam daří spát? :) u nás moje vysněné včerejší datum nevyšlo, takže holt v neděli nástup, no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.3.17 06:50

@katyna1984 ahojky…tak třeba se ještě do neděle miminko vyklube samo. A co takový ty babičkovský rady? Prý je dobré chodit do schodů s taškama, dát si svařák ve vaně, souložit (musí být v ženě sperma) atd…
No ja mam první termín až za 14 dní, spaní bylo jednu chvílku lepší, ale už to zas stojí za prd. Dneska se mi zdál sen o porodu a o pul 5 uz sem nezabrala..tak sem aspon uvarila a jdu to zkusit ted :-)

Držím palečky, ať vše v pořádku dopadne :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
29.3.17 08:14

@katyna1984 Ahojky, já take nic..Termín byl v pondělí a dnes jdu na kontrolu už do porodnice, tak jsem zvedava co se mnou budou vyvádět.. :jazyk: Už jsem nějaka vyřízena, poslicky nemam, jen mě strašně boli celý spodek - spona, kyčle..sranda teda.. :roll: Asi už je mala zavrtana hodne dole - alespoň doufám.. Moc nespím noo, ted už většinou přes den, když přijde večer a noc, tak se úplne desim co zase bude..V noci mám bolesti a každou hodinu chodim na wc..úplně přesně jak hodinky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.3.17 23:54

@Luciiik88 ahojky, tak co v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.3.17 03:11

@Matildapg ahojky, taky jsem zvědavá :) a do. schodu porad něco nosím, když je muž v práci, tak holt musím nákup odnést sama.. :) já si hlavně pořád říkám, jaký to bude šok pro prcka, když ho vyndaji naprosto nepřipraveného :roll: teplou vanu dávám pořád, svarak teda asi nepozru, no a posledni varianta.. mam fakt mega břicho a ještě jsem nepřišla na polohu, ve které by buď nepřekáželo, nebo bych muže nezadusila :lol: :zed: :lol:

už tu zase hodinu koukám do blba, vzbudila mě dcera, že ji bolí zub. No horší dobu si vybrat nemohla, naše paní zubarka už třikrát odložila návrat z mateřské a zástup nemá. A pohotovost jsem teď koukala nám tu funguje jen jeden den v týdnu. To je fakt na palici. Úplně se děsím toho, že to odskáče muž, až budu v porodnici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
30.3.17 06:29

@Matildapg :mavam: zdravím holky,
no opět beze změny, klasicky mě vysetrili a na porod to nevypadá. Mala naleha, ta je připravena, já nic moc - spis ne.. :( Takže jdu zase v pondělí a když se nebude nic dít tak ve středu už si mě tam nechají.. :roll: Máme tedy ještě skoro týden na to maličkou přemluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí