Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Matildapg mozne to urcite je, vsak uz jsi taky skoro na konci
a telo se musi pripravit.
Manzel u nas uz u kazdyho poslicku plasi, ze pojedeme, tak ho musim porad krotit???? na vikend cekame navstevu a pak uz jen tyden..stejne je to divne to takhle dopredu vedet
![]()
@Matildapg Já jsem první poslicky mela prave díky maliníku, alespon bych to tak viděla. Spatne jsem si to přečetla a hned první den jsem ho vypila celou konvici, v noci nastoupily bolesti. Pak jsem se dočetla, že se začíná po hrnkach, tak jsem to upravila a v pohodě.. Ted už ho zase piju litry denně a nic..
Ted bych byla naopak ráda, kdyby trochu zabral.. Cim blíž je termín a nic se neděje, tim vic mam strach z vyvolání porodu..To bych fakt nechtěla.. Musím dát dnes rozhovor s maličkou a trochu ji to vysvětlit… ![]()
@katyna1984 Je to divne, ale alespoň můžeš plánovat..Já bych raději věděla, než stále jen čekala a čekala
chjo..
Já sem slyšela na předporodním kurzu, že to vyvolání není vůbec nic příjemného a neznamená to, že ráno v 8 vyvolají porod a v 10 je mimi na světě, taky to může trvat hodiny… taková blbá otázka, souložíte s manželem? Pánské sperma v sobě má látku jako ty čípky na vyvolávání…
![]()
@Matildapg Jo jo vím o tom.. Po pravdě asi od 7. měsíce ne, nebylo mi to moc prijemne a mela jsem strach. Ted to mam ale v planu
když do víkendu nic, tak ho přemluvim
Ale údajne to chce alespoň 3× aby to melo účinek… Také možná dneska zkusím cervene vino se skořicí a vanu, a to i ze na něj mám docela chuť.. O tom vyvolání jsem četla a i videla dokumenty a právě nic moc.. ![]()
@Matildapg ale možná plaším zbytecne..Jsem 39+3 a tak má mala ještě čas ![]()
No u nás ten sex taky nic moc…nejlepší je číst články jak si to ženy v těhotenství užívají a jak mají super vyvrcholení…a já bych takové milování brala, ale to břicho fakt překáží ani pusu si dát pořádně nemůžeme
![]()
@Matildapg jo jo presně tak
Ale i pro toho chlapa to není podle me nic moc..Ale je to jedna z věcí na kterou se tedy tesim az se vrátí do normálu..Pevne v to doufam… ![]()
@Luciiik88 No určitě to není nic erotického a vzrušujícího…člověk si musí pořád dávat pozor, takže se taky těším až se pomilujeme jako dřív
![]()
Ahoj ženy, už máte odrozeno, nebo se vam daří spát?
u nás moje vysněné včerejší datum nevyšlo, takže holt v neděli nástup, no ![]()
@katyna1984 ahojky…tak třeba se ještě do neděle miminko vyklube samo. A co takový ty babičkovský rady? Prý je dobré chodit do schodů s taškama, dát si svařák ve vaně, souložit (musí být v ženě sperma) atd…
No ja mam první termín až za 14 dní, spaní bylo jednu chvílku lepší, ale už to zas stojí za prd. Dneska se mi zdál sen o porodu a o pul 5 uz sem nezabrala..tak sem aspon uvarila a jdu to zkusit ted ![]()
Držím palečky, ať vše v pořádku dopadne
![]()
@katyna1984 Ahojky, já take nic..Termín byl v pondělí a dnes jdu na kontrolu už do porodnice, tak jsem zvedava co se mnou budou vyvádět..
Už jsem nějaka vyřízena, poslicky nemam, jen mě strašně boli celý spodek - spona, kyčle..sranda teda..
Asi už je mala zavrtana hodne dole - alespoň doufám.. Moc nespím noo, ted už většinou přes den, když přijde večer a noc, tak se úplne desim co zase bude..V noci mám bolesti a každou hodinu chodim na wc..úplně přesně jak hodinky ![]()
@Matildapg ahojky, taky jsem zvědavá
a do. schodu porad něco nosím, když je muž v práci, tak holt musím nákup odnést sama..
já si hlavně pořád říkám, jaký to bude šok pro prcka, když ho vyndaji naprosto nepřipraveného
teplou vanu dávám pořád, svarak teda asi nepozru, no a posledni varianta.. mam fakt mega břicho a ještě jsem nepřišla na polohu, ve které by buď nepřekáželo, nebo bych muže nezadusila
![]()
už tu zase hodinu koukám do blba, vzbudila mě dcera, že ji bolí zub. No horší dobu si vybrat nemohla, naše paní zubarka už třikrát odložila návrat z mateřské a zástup nemá. A pohotovost jsem teď koukala nám tu funguje jen jeden den v týdnu. To je fakt na palici. Úplně se děsím toho, že to odskáče muž, až budu v porodnici ![]()
@Matildapg
zdravím holky,
no opět beze změny, klasicky mě vysetrili a na porod to nevypadá. Mala naleha, ta je připravena, já nic moc - spis ne..
Takže jdu zase v pondělí a když se nebude nic dít tak ve středu už si mě tam nechají..
Máme tedy ještě skoro týden na to maličkou přemluvit..