Nespí. Padám únavou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
29.2.12 08:44

Mne taky spatne spal, pres den hodne brecel. Presla jsem na Nutrilon a byl klid. Hodne lidi, vcetne doktorky me odsoudilo, ale mne to otocilo zivot o 180 stupnu. Byt tebou tak zkusim na noc neco vydatneho, abych videla, jestli to neni hlady. Pro pripad, ze to jsou zuby, bych pouzila Calgel, nam docela zabral. Na prdiky zase Babycalm a uvidis, zda bude zmena. Moc drzim palce, naprosto vim, o cem mluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
29.2.12 08:46

Moc děkuju za príspěvky a jsem ,,ráda", že v tom nejsem sama :oops: :oops: já jenom doufám, že to bude opravdu jen nějaké přechodné období, jinak se picnu :mrgreen: :mrgreen:
v pondělí jdeme do poradny, tak se poptám doktorky co ona na to :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
29.2.12 08:58

Můžu tě ujistit, že přechodné období, vystřídá zase přechodné období v jiném směru:-) Je to boj. Malej jsou 4 a spala celou noc cca 5×, většinou když spala u babiček. Jinak hlásí, když se jde vyčůrat,napít atd:-)hodně zdaru. Jinak na umělou stravu nepřecházej, to by byla škoda. Jak píšu, malýmu je 10měsíců, taky se budí a hlad nemá, prostě chce k tobě. Já plánuju za dvě měsíce přesun do pokojíčku, tak snad to skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
29.2.12 08:59

U nás tohle probíhalo od 4. do 6. měsíce, pak najednou pohoda …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.12 09:11

Taky jsem to tak měla - vstávání po hodině a přes den jedla taky často.. a už jí nestačilo moje mlíko. Začala jsem příkrmama (na noc pak kaši)..a behem dvou dnů mi zacala spat skoro celou noc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.2.12 09:22

Ahoj,tak já tě moc nepotěším,můj první syn začal spát celou noc až ve 4 letech(teď je mu sedm a naopak se nedá vzbudit :lol: ).Můj druhý syn,ted je mu rok a půl je to samé.Stále k němu co dvě hodiny vstáváme.Brečí,dáme cumel nebo napít,položíme a spí dál a za chvíli nanovo.Někdy se budí po půl hodinách,někdy po 4 hodinách.První 3 měsíce spal krásně,pak to bylo horší,tak jsem doufala,že příkrmy to zlepší-nic.V roce jsem přestala kojit,myslela jsem,že to bude lepší,zase nic.Pak jsem čekala,že až mu vyrostou zoubky,bude to lepší-má všechny venku a zase nic.Holt jsme se smířili s tím,že naši kluci jsou (byl)nespavci a tiše doufáme,že se to zlepší.Pokud ne,holt budeme muset vstávat v noci k malému třeba zase až do čtyř let. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
29.2.12 09:24

Nepotěším, jen možná podpořím že v tom nejsi sama :-) Malá mi tohle začala dělat od půli pátého měsíce, v neděli je jí 8 měsíců a pořád nepřestala. Budí se často, není to na jídlo ale prostě brečí ze spaní, chce dudlík n ebo si povídat. Nepomáhá u nás ani vzít do postele. Nechápu to, přes den je naprosto pohodová, žije v klidném prostředí. Zuby to asi nebudou, spodní už jsou dávno venku a vrchní se ještě neklubou. Holt musíme vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
29.2.12 09:26

Šarinko, teda Deniska ti dává. Nechceš vyzkoušet ji dát na noc kašičku? Třeba ji mlíčko opravdu už nestačí… Já být tebou koupím od ukončeného 4 měsíce a zkusila bych. Však víš, že já Peťulkovi taky dala.
Udělej za mě Denisce ty ty ty! Takhle se maminka netrápí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12560
29.2.12 09:39

Ahoj tak trochu mi to připomnělo doby nedávno minulé. Synátor též nespal, vlastě mám pocit, že nikdy nespal. V tom období jak píšeš, se to přesně zhoršilo. Bylo to kvůli zoubkům. Byl plně kojený, přibíral kilo měsíčně, v půl roce vážil 9,5 kilo. Zkusila jsem i kašičku na noc, po lžičkách…napral se k prasknutí, zapil to ode mne a za hodinu byl vzhůru, takže jsem od kaše zase upustila, abych ho ještě unesla.
Museli jsme prostě vydržet. Vzala jsem si ho do postele, abych k němu nemusela pořád vstávat a mohla si aspoň trochu odpočinout.
Přeji, ať trápení brzy přejde.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
29.2.12 09:47

Ahoj,
tak já tě možná potěším, můj první syn měl něco podobného, do půl roku spal nádherně a pak se začal budit po hodině, někdy i po půl hodině :zed:. Zoubky to nejspíš nebyly, protože první měl až v 9 měsících, ,doteď nevím, čím to bylo, ale zhruba po dvou měsících ho to tak nějak samo přešlo a začal zase spát hezky. Tak držím pěstičky, ať je i u vás brzy líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
29.2.12 09:52

U nás s prvním dítkem nepomohly ani příkrmy. Celou noc prospal až po druhém roce. Teď mi začíná kolotoč s druhým, ten je ještě větší jedlík, takže počítám, že i tu první noční pauzu, co má teď 3 hodiny, začne pomalu zkracovat :roll:
Vydrž, bude líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
29.2.12 10:50

a myslíte, že je blbost dát třeba místo některého kojení čajík? :think: i když plně kojím a to se nic dávat nemá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.2.12 11:01

Já bych zkusila ty příkrmy, podle mě je dost možné, že má hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
29.2.12 11:09

Doporučuju přečíst tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

V tomto období 4.-6. měsíc se prý mění spánkové cykly, spousta dětí začne mít se spaním problémy. Včetně mého syna, kterej se jeden čas (okolo 4 měsíce asi 14 dní) budil po půl hodině :twisted: . … pak až do půl roka asi 3-4× (jinak je to spáč, to bylo na něj často). Po půl roce až jednou dokud jsem mu to neztrhla. Osvědčilo se mi ho nekojit (když se vzbudil 10×, tak jsem ho nakojila max 3× - před tím než začlo buzení pil 2×), nezvedat, co nejmíň kontaktu, aby si buzení nespojoval s nějakou činností. Určitě to samo ustane, ale jak říkám doporučuju, nekojit, nemluvit, max uspat …

• Citovat
  • Upravit
13046
29.2.12 11:23

Ahoj a zkoušela jsi zachumlat tak aby měla hlavičku třeba napůl zachumlanou? nebo plínku přes půl obličeje, u nás to docela zabírá, ale takyx spí hlavně v noci na prd, hodně často jsme vzhůru, plně kojím ale malej bude mít přes 8 kilo a tak hned od 4. měsíce začínám s příkrmama ať si každý trhne.. do půl roku tomu mému hladovci mléko prostě stačit nebude.. už teď pije pořád!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí