Tišící čaj pro miminka

jaaaaaana
26.2.12 10:30

tisici caj pro miminka

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. V porodnicin nám dávali pro miminka čaj na uklidnění mimka,který opravdu zazracnefunGoval. Bohužel jsem senezeptala na název…fenyklovy to nebyl.nevíte náhodou která, co by to mohlo byt? Nás chlapecekma 16dni a v noci nám moc nechce spat… diky. Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
26.2.12 10:39

Co si tam zavolat a zeptat se?
Mimochodem to ti v porodnici napajeli ditko cajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.2.12 10:55

To mě taky překvapuje :think: Myslím si, že v šestinedělí čaj není vůbec třeba a pro tyhle novorozence je snad jen fenyklovej a možná heřmánkovej, ale s ním opatrně. Další bylinné čaje pro novorozence snad fakt nejsou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
26.2.12 10:58

Ji dávali nám do strikacek čaj, které fungoval jako zázrakem. Predpokladam,ze v porodnici vědí, co dělají, takže na tom nic skandalniho nevidím. Syn to přežil.:-)

• Citovat
  • Upravit
836
26.2.12 10:58
monika32 píše:
To mě taky překvapuje :think: Myslím si, že v šestinedělí čaj není vůbec třeba a pro tyhle novorozence je snad jen fenyklovej a možná heřmánkovej, ale s ním opatrně. Další bylinné čaje pro novorozence snad fakt nejsou :think:

Myslim, ze do pul roku si mimco vystaci jen s mlekem a nic jineho neni potreba. Navic bylinky pro takto male dite.. :nevim: :nevim: :nevim:
Jedine co jsme mohli dat v porodnici diteti bylo MM a glukoza jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
26.2.12 11:17
to nebyla náhrada kojeni. Šlo o TISICI čaj, jak Pisu v nadpisu.
Bessinka píše:
monika32 píše:
To mě taky překvapuje :think: Myslím si, že v šestinedělí čaj není vůbec třeba a pro tyhle novorozence je snad jen fenyklovej a možná heřmánkovej, ale s ním opatrně. Další bylinné čaje pro novorozence snad fakt nejsou :think:
Myslim, ze do pul roku si mimco vystaci jen s mlekem a nic jineho neni potreba. Navic bylinky pro takto male dite.. :nevim: :nevim: :nevim:
Jedine co jsme mohli dat v porodnici diteti bylo MM a glukoza jinak nic.
  • Citovat
  • Upravit
1703
26.2.12 11:20

Tak to netuším, nám dali leda tak pár kapek Sab simplexu na bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.2.12 12:10

jé, tak to je porodnice, mě nechtěli ani dokrmit malýho, když nám nešlo kojení a jelikož naše nemocnice je i baby friendly :x , tak žádný dudlík nic, prostě maminko celou noc houpej, pokud ti nechce spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.2.12 12:25

to by mě taky zajímalo, co to bylo za porodnici… 8o Jinak já taky rodila v Baby friendly a sama pediatrička říkala, že „my jsme baby friendly, my necháváme miminka řvát“ ještěže byla malá už od začátku u mě! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.2.12 15:04
gabriela82 píše:
to by mě taky zajímalo, co to bylo za porodnici… 8o Jinak já taky rodila v Baby friendly a sama pediatrička říkala, že „my jsme baby friendly, my necháváme miminka řvát“ ještěže byla malá už od začátku u mě! :cert:

To je hodně baby friendly, když si může novorozenec vyřvat hlasivky :roll: Mě tedy syna zkusili utěšit glukozou, když mi pořád řval a nechtěl spinkat, ale ani ťuk, řvát nepřestal. Co bych dala za zázračný čaj :mrgreen: Ale to by mě fakt zajímalo, co by mohli dávat novošům..fakt to byl čaj? Nemohla by to být právě glukoza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
26.2.12 16:03
Kakika píše:
gabriela82 píše:
to by mě taky zajímalo, co to bylo za porodnici… 8o Jinak já taky rodila v Baby friendly a sama pediatrička říkala, že „my jsme baby friendly, my necháváme miminka řvát“ ještěže byla malá už od začátku u mě! :cert:
To je hodně baby friendly, když si může novorozenec vyřvat hlasivky :roll: Mě tedy syna zkusili utěšit glukozou, když mi pořád řval a nechtěl spinkat, ale ani ťuk, řvát nepřestal. Co bych dala za zázračný čaj :mrgreen: Ale to by mě fakt zajímalo, co by mohli dávat novošům..fakt to byl čaj? Nemohla by to být právě glukoza?
Kakika píše:
gabriela82 píše:

Fakt to byl čaj. Moje spolubydlící mela dítě, co ji rvalo snad 90% dne. To by asi nebylo moc friendly k mymu baby, kdyby ho nějak netisila:-). Já to mymu taky párkrát dala a fakt to bylo jako zázrak jen jsem se blbka nezeptala, co to bylo.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaana
26.2.12 16:04

Jo a bylo to u Apolináře.

• Citovat
  • Upravit
3513
26.2.12 16:41
jaaaaaana píše:

tak tam zavolej, mě by to strašně zajímalo. Třeba to funguje i na 1,5 leťáky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.2.12 20:11
MMartina1 píše:
jaaaaaana píše:
tak tam zavolej, mě by to strašně zajímalo. Třeba to funguje i na 1,5 leťáky :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: No mě to taky hrozně zajímá :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.9.16 20:35

tišící čaj

No našla jsem na netu jen tento BABIO dětský tišící čaj (odkaz mi nejde vložit) ale je až od 4. měsíce takže netuším :nevim: škoda, protože syn je šílený neurotik a moc by ho potřeboval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí