Nestačí mu 120ml :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
17.10.10 20:20

Ahoj, náš Max jedl 120 ml už ve 14 dnech, nedalo se to zastavit, byl to nenažránek :mrgreen: Dr. nám pořád zakazovala, ať mu nepřidáváme, ale nedalo se to, nebudu ho trápit hlady. Takže jsme tomu nechali volnej průběh, pil tak 150 a mezitím 100 čaje. Není tlustej, jen je to hold velkej chlap (778O g, 67cm, 4 měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
17.10.10 20:36
Renata.H píše:
Ahoj, náš Max jedl 120 ml už ve 14 dnech, nedalo se to zastavit, byl to nenažránek :mrgreen: Dr. nám pořád zakazovala, ať mu nepřidáváme, ale nedalo se to, nebudu ho trápit hlady. Takže jsme tomu nechali volnej průběh, pil tak 150 a mezitím 100 čaje. Není tlustej, jen je to hold velkej chlap (778O g, 67cm, 4 měs.)

¨No velkej chlap, taky jednoho mam doma :D před 14 dněma měl Kuba 8,41kg, 66cm a to mu byli tři měsíce :D Ale prej vše vpořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
17.10.10 20:43

Já mám zase absolutně nenasytnou dceru :mrgreen: Fakt papá hrozně moc. Sice po jídle vydrží 3 hoďky, ale je přesná… Teď pije 180ml - jednu dávku, ale pila i 210ml a to moc přibrala, tak jsem jí na doporučení dr zase trochu ubrala :oops: Každý mimčo je jiný a tabulky jsou pouze orientační. Zkus se poradit s dr. Ta ti řekne kolik je maximum na jeho věk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 12:29

Market-promiň ale musím reagovat :-Dprotože podobných otázek je tolik!docela mě to irrituje,jak se pořád prosazuje kolik má dítě vypít a kdy,je to přeci jeho žaludek a ne podle tabulky,ne?
mám tři holčičky,přičemž nejstarší Kájince byly čtyři roky..tu jsem nekojila vůbec,prostřední Terezku chvíli a nejdýl nejmladší Gábinku-to na vysvětlenou,že s UM mám zkušenosti :wink: takže mě holky pily odmalička 120-150ML a to si myslím dokonce ještě předtím než jim bylo 8 týdnů..taky jsem se nejdřív bála dávat jim víc,doktorka mi radila jen 90Ml,ale malá mi brečela,tak jsem jí dala ještě a najednou byl klid..podívej se,oni na to mají tabulky kolik by dítě mělo vypít,ale máš hlad ty nebo tvůj chlapeček? :think: :wink: řiď se miminkem..někde jsem četla že nekojený mimčo má být krmený stejně jako kojený-dle potřeby,kdy chce a kolik chce :wink: já sama za sebe říkám-strká si ručku do pusy,asi má hlad..když ti nebude blinkat nebo zvracet nebo ho nebude bolet bříško,tak dávka mléka i větší mu zjevně nic nedělá..tímhle jsem se řídila a holky byly spokojený a hlavně NAJEDENÝ…prostřední Terynka má teď ve dvou a půl letech 12 kg,ale jako měsíční mimčo vypila 150 ML nutrilonu jako nic :mrgreen:
důvěřuj sama sobě a tvýmu chlapečkovi,teď roste nejvíce :wink: držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.10.10 23:08

Hejhulka25: ahoj, dekuji za nazor :-) . od vcera davame 150 a necham ho at vypije co chce, nekdy to vypije cely a nekdy necha treba 40 :-) nebudu ho preci trapit hlady a jak rikas jsou to jen tabulky a kvuli nim ho nenecham bulet a pomalu si snist ruku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
19.10.10 08:14

market :potlesk: přesně tak,když to nesní,nevadí :wink: sám si řekne neboj–držím palečky ať roste a dělá ti samou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová