Nestíhačka před Vánoci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
charbl
29.11.15 12:54

Darky kupuju prubezne, letos prvni v dubnu. Proste nekde objevim neco vhodneho, proc to nekoupit. Taky rada nakupuju pres net, od listopadu se snazim obchodum vyhybat, nesnasim davy. Jediny, co musim prezit, je tlacenka v ikea pri koupi stromecku. Cukrovi pecu jen par druhu, delime se a nasima. A uklid? Kdyz je nejhur, uklidim chodbu, obyvak a kuchyn, do loznic zavru. Ono se to nezblazni :-) Vanoce maji byt svatky klidu a rodiny, ne shonu, nervu a komerce ;-)

• Citovat
  • Upravit
1865
29.11.15 12:56

Dárky objednané přes net (dáváme jen dětem), dovezené až domů. Na úklid máme paní, na okna přijde firma. Cukroví objednané v místní cukrárně. Velké nákupy mi přiveze Tesco. Já nevím, co ženský s těma Vánocema tak nadělají :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.11.15 12:57

@tasa :mrgreen: :mrgreen:
Dárky nakupuju přes internet…v předstihu. Už mám všechn doma. Jen zabalit…
Nákup potravin opět přes internet…itesco…až domů (teď mají do 2.12. super slevový kód na nákup nad 1300Kč…odečtou ti 400Kč)
Cukroví mám objednané, péct budu jen perníčky (dítko mám už velké) Úklid řeším průběžně, výzdobu mám minimální (3 kočky v bytě se s cinkající, houpající dekorací nesnesou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.11.15 12:58
@Manticora píše:
Dárky objednané přes net (dáváme jen dětem), dovezené až domů. Na úklid máme paní, na okna přijde firma. Cukroví objednané v místní cukrárně. Velké nákupy mi přiveze Tesco. Já nevím, co ženský s těma Vánocema tak nadělají :mrgreen: :mrgreen:

Kurňa…nejsi ty moje dvojče??? 8o 8o 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
29.11.15 13:00

@SIMONA1234 :palec: :palec: Holt si to umíme zařídit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
29.11.15 13:01

@SIMONA1234 Jo a taky máme dvě kočky, takže co nevisí u stropu, nevisí vůbec. Jednou jsem se pokusila zapálit si svíčku a chytla mi kočka. Dobře to dopadlo, ale už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
29.11.15 13:02

Darky uz mam doma a nektere na ceste, pres internet. Uz mi zbyva jen manzel. Cukrovi nepecu, na svatky udelam dort a strudl, dnes na prvni advent jsem udelala vanocku. Do toho malujeme, presto je tu pohoda, vence mi lezi nenazdobene na zemi, holt se dnes zapali jen se svickou, nez si najdu cas ho dozdobit. Dame si odpoledne caj a pustime koledy. Zpocena rozhodne nejsem a ustvana taky ne. Jaky si to udelas takovy to mas. Jo a zasadne mi ditko nebeha po kuchyni, do kuchyne, kdyz varim nesmi, mame vratka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.11.15 13:04

Jaký si to uděláš, takový to máš. Dárky zásadně objednávám přes internet v klidu domova. Zjistím kde co mají a buď si to nechám poslat domů, nebo jdu najisto. Do 30. 11. mám všechny dárky a to v rodině okolo Vánoc slavíme ještě hromadu narozenin. Vymyšlené dárky mám už tak v září/říjnu, takže pak už nevymýšlím, jen nakoupím.

Na úklidu se podílíme všichni! Úklízím úplně stejně jako v kterýkoliv jiný čas v roce. Velký úklid si nechávám na období, kdy není tolik starostí s jinými věcmi.

NEPEČU cukroví. Napeču s dětma perníčky, aby to tu vonělo a užily si zdobení. Když vyjde čas, udělám nějakou specialitku. Hromady cukroví dostáváme pokaždé od babiček, na co se s tím dělat. Kdybych neměla, objednám.

Všichni jsme v klidu, koledy pouštíme, užíváme si výletů, návštěvy kostela a přátel. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.11.15 13:09
@Manticora píše:
@SIMONA1234 Jo a taky máme dvě kočky, takže co nevisí u stropu, nevisí vůbec. Jednou jsem se pokusila zapálit si svíčku a chytla mi kočka. Dobře to dopadlo, ale už nikdy více.

Tak já mám jen vonnou aromalampu…s vůní „Vánoc“ :mrgreen: Od té mi doufám kočky nechytnou… 8o 8o :mrgreen: smrdí jim to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
29.11.15 13:13

@tasa Snaž se si život ulehčit…máš malé dítě, už tam jsi „Superžena“… :mrgreen: Nemusíš být ještě uštvaná…cukroví objednej, pokud chceš kvůli děcku něco „patlat“, tak z poloviční dávky pár perníčků a může vykrajovat…koupila bych tubičky s polevama (bez práce) ať zdobí prcek…
Nákupy všeho…potravin, dárků…buď internet nebo seznam a vyslat CHLAPA…
Uklízej průběžně…nic šílenýho…
A pak můžete v klidu užívat Vánoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
29.11.15 13:18

Darky, nakup pres net, cukrovi dvoufazove, vyroba testa pri spanku deti, do lednice a vecer do walkmana pisnicky a supsup cukrovicko. Deti v pelechu, nikdo neuzira, nez jdu spat, naladuju to do plechovek, odnesu dolu do technicke, kam deti nesmeji a je tam chladneji.
Uklid delam metodou zaves, pokzd zrovna nevim, kam danou vec uklidit, hodim ji do velke ikeacke tasky a tasku pak strcim treba na dno skrine, kde pocka, az budu mit naladu.
Velky uklid delam na jare.

Dokonce se tak kopu nudou do zadku, ze ted vymyslim, z ceho postavit volieru, chtela bych od jeziska ptacky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
29.11.15 13:20

Mě baví, jak jsou všichni v klidu a do obchodu by pro dárky nevlezli, zřejmě pro to praskají v prosinci obchody ve švech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
29.11.15 13:22

@Liz No ujistuji te, ze diky me pritomnosti urcite nepraskaji. Zato si pripadam jak vyznamny sponzor Ceske posty :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
29.11.15 13:28
@Cuddy píše:
@Liz No ujistuji te, ze diky me pritomnosti urcite nepraskaji. Zato si pripadam jak vyznamny sponzor Ceske posty :).

já teda do obchodu jdu, ale většinu dárku jsem prostřednictvím pošty nakoupila, pak už jen dokoupím drobnosti a hotovo. Pak si užiju pohodu na vánočních trzích dáme si trdelník a svařáček no paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
29.11.15 13:29

@Cuddy presne, uz mam docela vytipovano, v kolik ktery kuryr jezdi :)
jinak treba nechapu myho muze, pravidelne dvacatyho tretiho ve tri odpoledne zjistuje, ze jsou Vanoce :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová