Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tasa píše:
Tak když si někdo vzpomene na dárek oblečeni naposled ni chvíli,
Pokud to neni male dite, dala bych vlastnorucne vyrobenou poukazku a at si obleceni pak vybere osobne v obchode. Delame to pro starsi deti bezne, napiseme cenovy limit a treba boty nebo kabelka, manzel to natiskne s napisem od Jeziska.
Vyberou si to sami a jeste ve sleve ![]()
Příspěvek upraven 29.11.15 v 13:55
@Jana525 píše:
Pokud to neni male dite, dala bych vlastnorucne vyrobenou poukazku a at si obleceni pak vybere osobne v obchode. Delame to pro starsi deti bezne, napiseme cenovy limit a treba boty nebo kabelka, manzel to natiskne s napisem od Jeziska.
Vyberou si to sami a jeste ve slevePříspěvek upraven 29.11.15 v 13:55
to je pravda, ale chci to pro hodně zaměstnanýho člověka, který nemá vel. 36 a ani čas běhat po obchodech. ale jinak máš pravdu
Dárky už mám nakoupené a zabalené - vše přes net a nakupuji v listopadu, nebaví mě někde se cpát mezi lidma. Cukroví peču vždy jednu sobotu - v pátek večer si udělám těsta, šoupnu je do ledničky a v sobotu ráno se na to vrhnu a odpoledne je hotovo. Úklid dělám průběžně, takže vlastně jen umeju okna, přetřu to tady do lesku, vyndám z garáže dekorace a různě je tu rozložím. Jeden večer si s chlapem sednem a sepíšem sezam jídla na svátky a o víkendu pro to zajedeme (to je ten jediný hrozný den). Nenechám si nějakým shonem kazit prosinec ![]()
Doplnila jsem na vysvětlenou úvodní text. víc už k tomu psát nebudu.
Příspěvek upraven 29.11.15 v 15:30
@Liz píše:
Mě baví, jak jsou všichni v klidu a do obchodu by pro dárky nevlezli, zřejmě pro to praskají v prosinci obchody ve švech
Byly doby, kdy jsem MILOVALA běhání po obchodech, nejen o Vánocích…už ne.
Včera jsme byli v Praze na výstavě Dollprague2015, bydlím už čtvrtý rok mimo Prahu, po výstavě že se stavíme v Palladiu mrknout po obchodech…lidí asi milion
Vlezla jsem do „háemka“, dcera si tam vybrala svetr…po půl hodině jsem na sobě začala pozorovat narůstající hysterii a agresivitu…
Já musela PRYČ… ![]()
Neumím si představit, že bych prolezla všechny obchody v OC a ještě potraviny…NE!!! V rámci mého duševního zdraví už NE! ![]()
No, myslim, ze rada z diskutujicich by zde mohla napsat, jak si neco naplanovaly a realita je uplne jina. Kez by to byl jen zpusob nakupovani vanocnich darku a peceni cukrovi. O dokonalosti to neni, holt jen nebylo z uvodniho prispevku poznat, co vlastne chces. Ted uz jen zbyva napsat adminovi, tema zamknout a v nasledujicich dnech smazat. ![]()
Nevím, neznám - já si to užívám, i když splavená běhám s taškama a doma mám bordel. Takže ne, jaký si to uděláš takový to máš. Ale jak se na to díváš, takový to máš
Dělej to ráda a budeš to mít dokonalé. Ne podle obecných měřítek dokonalé, ale dokonalé takové jaké to je. ![]()
@j.a.n.i1
Máme sklo až k zemi a dvě malé děti… místy přes ně už není vidět ![]()
Ale když nebudou umyté, tak mě to žíly trhat nebude, máme jiné priority ![]()
@tasa píše:Text byl spis pro pobavení, teda, měl byt
Já to tak pochopila ![]()
Ale doba se změnila. Dřív musely ženské všechno zvládnout a nadávaly na to. Dneska musí všechno zvládnout, ale nadávat už není in. Musí to zvládnout, ale tvářit se, že to má na háku.
![]()
@tasa
bohužel, opravdu platí - jaké si to uděláš, takové to máš.
třeba nerozumím tomu, proč běháš splavená po obchodech???
v dnešní době???
a pak o tom diskutuješ tady, na internetu???
proboha, proč teda nenakoupíš na internetu??? v době, kdy všecko můžeš do 14 dní vrátit a navíc polovina e-shopů nabízí možnost vrácení až po vánocích???
promiń, ale tohle je pro mě něco tak nepochopitelného, já jsem si myslela že to vůbec už neexistuje, že by někdo běhal splavený po obchodech???
já na netu nakoupím naprosto všecky dárky… vloni a předloni jsem nakoupila na netu komplet všecko. Letos jsem teda zásadu porušila, protože jsem jedny pastelky pro dítě koupila v kamenném papírnictví a ručně vyráběná mýdla jsem koupila od jedné maminky z naší školky (dělá je doma). Jinak u nás tento týden byl KAŽDÝ DEN pošťák a přinášel průměrně 3 balíky
vše už máme rozbaleno, zkontrolováno, vracet nic nebudeme. půlka je zabalená, zbytek balíme dneska večer.
Ještě jsem ale doobjednala pár věcí, i něco pro sebe. To přijde příští týden. Dobalím a hotovo.
@Bábrdl chce to najít si normálního chlapa, ať jsou na to dva ![]()
@tasa Hele a do práce chodis? Jestli ne, tak to jsem zvědavá, co budeš dělat, až chodit budeš. To, že si to nedokazes zorganizovat, když jdi doma a jen s jedním dítětem, je dost smutné.
@krtek7489 píše:
@tasa Hele a do práce chodis? Jestli ne, tak to jsem zvědavá, co budeš dělat, až chodit budeš. To, že si to nedokazes zorganizovat, když jdi doma a jen s jedním dítětem, je dost smutné.
Příspěvek upraven 29.11.15 v 16:14
@budi píše:
@tasa
bohužel, opravdu platí - jaké si to uděláš, takové to máš.třeba nerozumím tomu, proč běháš splavená po obchodech???
![]()
![]()
v dnešní době???
![]()
![]()
a pak o tom diskutuješ tady, na internetu???
proboha, proč teda nenakoupíš na internetu??? v době, kdy všecko můžeš do 14 dní vrátit a navíc polovina e-shopů nabízí možnost vrácení až po vánocích???promiń, ale tohle je pro mě něco tak nepochopitelného, já jsem si myslela že to vůbec už neexistuje, že by někdo běhal splavený po obchodech???
já na netu nakoupím naprosto všecky dárky… vloni a předloni jsem nakoupila na netu komplet všecko. Letos jsem teda zásadu porušila, protože jsem jedny pastelky pro dítě koupila v kamenném papírnictví a ručně vyráběná mýdla jsem koupila od jedné maminky z naší školky (dělá je doma). Jinak u nás tento týden byl KAŽDÝ DEN pošťák a přinášel průměrně 3 balíky![]()
vše už máme rozbaleno, zkontrolováno, vracet nic nebudeme. půlka je zabalená, zbytek balíme dneska večer.
Ještě jsem ale doobjednala pár věcí, i něco pro sebe. To přijde příští týden. Dobalím a hotovo.
taky nakupuju v eshopu