Prvorodičky 2016 :-)

229
28.11.15 19:50

Prvorodičky 2016 :-)

Ahojky holky pojďte se připojit k diskuzi. Hledám holky, které budou řešit stejné „radosti i problémy“. Příkladam zde svůj příběh: Po dlouhé době a pomocí hormonu jsem našla // na těhu testu. Jsem sice na začátku toho všeho, ale věřím, že vše dopadne tak jak má :-)takže dobře :D :D :D Pojďte se podělit o své příběhy a pokecat jak se citite?? Kdy to chcete oznamovat rodičům a přátelům?? Kdy máte termín cca porodu atd…Moc na těším až rozjedeme pořádnou debatu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10425
28.11.15 20:17

Ahoj, jsem jeste nepotvrzena doktorem, takze to nechci zatim moc rozmazavat, ale jinak jsem ve stejne situaci. Jedna se o sice vysnene a vydupane tehotenstvi, ale vlastne se zadarilo napoprve, takze mam asi neuveritelne nezasloouzene stesti… Zatim to rodice ani tchanovci nevi, planuji to oznamovat na vanoce jako vanocni prekvapko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.11.15 20:21

Jééé tak to je super no já to taky nemám potvrzeno doktorkou jdu až ve středu… ale tři testy vyšli pozitivně stím, že pořád sílí takže musíme věřit, že to vše dopadne dobře :-) A jinak ho máme taky vysněné těhu a taky pomocí léku se zařadilo napoprvé takže jsme měli taky asi veliké štěstí… My to chceme taky oznámit na vánoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
28.11.15 20:27

Ono je to v tohle dobu tak jako logicke s tema vanocema ;) Drzim palce u dr, ja jdu v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.11.15 20:32

@sakota tak potom musíš hnedka napsat jak jsi dopadla taky ti budu držet palečky…zrovna se mi manžel směje protože jsme si dala šunku sýr a zakousávám to čokoládou :D a kdy jsi měla //?? a máš nějaké příznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.11.15 20:39

Ahoj, já také čekám v roce 2016 své první dítko. Otěhotnět se mi nedařilo asi 2,5 roku a dávám to za vinu dlouhodobé braní HA (12 let), neměla jsem ovulaci. No nicméně letos v lednu už mi došla trpělivost a věčné čekání na něco a objednala jsem se do CAR. Po všech možných vyšetřeních a nasazení těch správných hormonů se zadařilo napoprvé :-) a v březnu 2016 se nám narodí chlapeček :-) jinak mám celou dobu naprosto bezproblémové, žádné nevolnosti, žádné extra chutě, první 3 měsíce větší únava, ale jinak pohodička. Tak doufám, že to půjde takhle dál a všechno bude ok :-) přeju vám, abyste se svých vytoužených miminek také dočkaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.11.15 20:42

@Dana V tak to moc gratuluji k chlapečkovi… jj taky jsme neměla ovulaci :( takže ten problém znám… no unavená jsme strašně pořad bych spála, ale to nejde protože člověk musí do práce :-) tak to už musíš mít krásně bříško když čekáš v březnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.15 20:44

Tak ja v lednu ocekavam narozeni prvniho potomka… zadarilo se nam vlastne hned… pry cekame holcicku a ten posledni trimestr mi prijde nejhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.11.15 20:49

@Hanulka89 s tou únavou jsem taky hodně bojovala, přišla jsem z práce a musela si jít okamžitě zdřímnout. Ani jsem nebyla schopná jít na procházku se psem, ale od takového 4. měsíce to přešlo a teďka je to spíš naopak, pořádně nemůžu usnout a když už se mi to povede, tak se za chvíli vzbudim a čučim do stropu :D jj bříško už povyrostlo, to je pravda :D ale pořád to ještě docela jde, zatím se velryba necítím, jsem zvědavá, kdy to přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
28.11.15 20:52

@Hanulka89 Docela ti ty chute zavidim, ja nemam nic. Jsem uplne normalni a bezna a az na pobolivajici prsa po priznacich ani stopy… prvni pozitivni test 10.11., od te doby jich mam asi 7 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
28.11.15 20:52

@selena18 já začínám 3. trimestr cca za 2 týdny, no jsem na sebe zvědavá. Kolik jsi za celé těhotenství přibrala? Já asi kolem 8 kg, vim, že je to dost, ale co už, až nastane správný čas, nasadíme dietku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
28.11.15 20:58

Ahoj :) Taky mám termín v lednu a taky asi holčička, tak uvidíme :mrgreen: Zadařilo se nám za 6 měsíců, což považuji za zázrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.15 20:59

@Dana V ja pribrala 10… nejhorsi je jak mi mala tlaci na zaludek tak me furt pali zaha a tak bych furt spala a dost se zadychavam a rychle unavim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
28.11.15 21:00

A 8 kg mi neprijde moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
28.11.15 21:03

Ahojky všechny :) je mi 20 a v květnu čekám náš malý poklad :) bylo to nečekané početí po vysazení HA, která mi dělala potíže… studuju vejšku a rodiče to ze začátku nesli hodně těžko… těhotenství se u mě zatím projevuje zvracením a klasickými bolestmi břicha… zítra začínám 18tt a prozatím se mi nepodařilo přibrat vůvec nic, pouze jsem 3kg zhubla… na malé už se s přítelem a snas i rodiči moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová