Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co jsem slyšela tak o víkendech a svátcích chodí kontroly jen na udání od zaměstnavatele…tak neví
holky v naší skupince to tak aspoň psaly
tak budu držet palce ať ti nikdo nedorazí ![]()
Ahoj, tak mam výsledky testu na cukrovku a je tam
jsem to věděla. Ve středu jdu na Bulovku na diabetologii ach jo.
@zuzkaholl kontola na me zatim neprisla a snad se to ani nestane, nechci si to privolat. Ja sice ty vychazky nejak extremne neporusuji, ale mezi tema svatkama to je takove pitome furt se kontrolovat. Uvidime no ![]()
@Dana V neboj
to zvládneš. Není to nic tak hrozného ![]()
@ZT12 já se ze začátku držela
teď už to moc nedodržuju. Dneska dopoledne se vdávám a neschopenku jsem si neměnila ![]()
@zuzkaholl jeee tak to moc gratuluju a hodne stesti preju!!!
![]()
Ahoj
Jak se vám daří? Jsem ráda, že jste neměly s tím testem na cukrovku takové problémy!
Ale mrzí mě, že se jednou prokázala. Já se toho taky bála, mamka má cukrovku, babička a brácha taky
Ale naštěstí nic.
@zuzkaholl Gratuluji ke svatbě ![]()
Ahojky holky tak dnes jdu opet na kontrolu snad pujde videt
zacina mi byt po ranu lze od zaludku ale vzdycky jsem to ustala
ale jsem silene unavena a ted resim dylema protoze ti co uz to vi mi rikaji at jdu na nemocenskou a vykaslu se na stres a uzivam si vytouzeneho tehotenstvi… Ale mne je to takove blbe ted pred vanocemi odejit… Jinak pracuji ve skolce coz neni sice fyzicka prace ale psychicka a unavna… Holky poradte co vy na mem miste by jste delali… Jo a jeste jedna vec mam ted do vanoc asi petkrat byt cele dny bo nam vypadla kolegyne ( coz jsem mela vcera a tezce jsem to nedavala
)
@Hanulka89 Taky delam ve skolce a uprimne me neschopneka ani nenapadla, mam v planu pracovat do konce kvetna (termin v druhe pulce cervence). Ale zalezi, jak ti je a co ti rekne doktor…
@Hanulka89 uvidis jak se budes citit, pokud ti to v praci nebude vyhovovat nebo budes mit jine problemy, tak jdi na neschopenku. Ja jsem na neschopence od zari (termin mam v breznu). Sla jsem protoze mi konci smlouva a do prace jsem denne dojizdela, jinak bych tam jeste zustala.
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na diabetologii na Bulovce. Nafasovala jsem glukometr a dietku. S dietou jsem naprosto spokojená, takový obří porce, jaký tam jsou doporučený, bych v životě nesnědla ani za normálních okolností. Nejtěžší z toho všeho asi bude nezapomínat pravidelně jíst. Takže zítra začnu s měřením a snad to bude všechno ok ![]()
Ahoj holky děkuji za povzbuzení možná je to i tím vánočním stresem způsobeno
takže jsem dneska byla u paní doktorky a mrňousek pěkně roste a bylo vidět i srdíčko
byl to ten nejlepší pocit v životě až mi ukapla dojetím slza
tak budu pevně věřit, že i zbytek mého těhotenství budou už jenom samé dobré zprávy. Jinak za týden jdu znova a jdu si už pro těhotenskou průkazku… No jsem úplně šťastná… jinak jsem 6 týden ![]()