Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
18.12.15 09:22

@Dana V mně župan zabral pul tašky :D pak mám jen bačkory, ručníky,4 košile, hygienu a prádlo. Zbytek mi dyštak doveze manžel :D seznamy už raději nepročítám, prvně jsem měla dve tašky protože to všude psali a pak jsem zhodnotila, ze bych jela jak na měsíční dovolenou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
18.12.15 09:40

@zuzkaholl my si třeba ani župan a košile brát nemusíme, prej nám taky dají, tak se s tim nepotáhnu :D a pak říkala taky jen prádlo, 3 ručníky, bačkory a hygienu a teplý ponožky :D na mimčo si taky vůbec nic brát nemusíme, maximálně máme manželovi připravit věci, ve kterých pak malej pojede domů :) a přesně, zbytek může dovézt manžel, když bude potřeba :-) no jsem na na to zvědavá, letos už do práce nejdu a v lednu jen 1. týden a pak už taky neee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.12.15 10:01

@Dana V no tak to máš dobrý :D já nechci být v andělu, tak mám svoje a rucniky jsou prý v Táboře nedostatkovy zboží :D tak si pěkně v klidu užívej volna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
18.12.15 11:02

@Dana V tak to je super že prcek tak krásně roste :-) jinak já byla taky na kontrole a prcek má už centimetr a krásně roste :-) dostala jsem těhotenskou průkazku a plno informaci kde se objednat na různé vyšetření a taky mam zakázáno jít do práce aspoň do konce ledna :( takže budu odpočívat… Jinak jsme s mamkou obešli pár obchůdku a pár věciček už jsme koupili na miminko a mam z toho takovou radost :-) a co holky jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
19.12.15 09:26

@Hanulka89 krasne rostete :) ty se máš někam sama objednávat?

Já už mám taky po kontrole :) malá má 2,5 kg a 43 cm, už je jí tam trochu těsno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.12.15 13:00

@zuzkaholl jj objednávala jsem se na screening :-) no vy už jste taky pěkně velicí :-) už se těším až zase půjdu na další kontrolu a uvidím prcka jak roste je to úplně úžasný pocit :-) tak co holky připravení na vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
21.12.15 13:07

@Hanulka89 to máš pravdu :) pocit je to báječný. Dej zase vědět, jak jste poporostli ;) Na Vánoce už mám naštěstí vše a mám strašné nutkání ozdobit stromeček :D ale slíbila jsem manželovi, ze vydržím. Moc ty svátky neprožívá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.12.15 19:21

@zuzkaholl tak to my už od sobotního večera máme stromeček ozdobený :D už jsem to nevydržela :D jj určitě dám vědět jak pěkně rosteme :) Já mám vánoce strašně ráda až na to uklizení :D ale hold udělat se to musí dneska jsme byli s manželem nakoupit věci na vánoce a v globusu jsme objevili takového toho mluvicího pejska za poloviční cenu tak jsme s manželem neodolali a koupili ho prckoví :-) jsem si říkala, že pokud to tak půjde dál nebude nám stačit dětský pokoj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
21.12.15 21:21

@Hanulka89 já ho stejně zítra nazdobim :D když jsem mu to přečetla, říkal ať si ho taky nazdobim :D jo měli jsme to s nákupama stejný, máme i knížky :D dneska měla malá snad půl hodiny škytavku a to je taaak nepříjemný :( zlatý kopání, už mě nenechá ani vyspat. Už aby byla venku :D jen si pěkně užívej nákupy, je to fakt radost :) a s úklidem to nepřeháněj a odpočívej co to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.12.15 10:47

@zuzkaholl ahoj, malá už je teda taky pěknej macík :-) jinak stromeček už mám taky nazdobenej od soboty, mám Vánoce hrozně ráda, tak si chci stromečku užít co nejvíc :-)

@Hanulka89 Ty to s úklidem nepřeháněj. Já to letos taky dělam jen tak zlehka, si říkam, že když nebude vytřeno, tak co, horší Vánoce kvůli tomu nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
22.12.15 10:59

@zuzkaholl Jako bych slyšela sebe! Taky nesnáším, když má škytavku :D A ona zrovna musí škytat i 5× denně… :mrgreen:
Jinak já Vánoce vůbec neřeším, nemáme ani stromeček :oops: Chlapa mám 23., 24., 25. na noční a já pojedu k našim, kde tohle všechno bude, tak mi to ani nebude chybět :) A příští Vánoce už s miminkem.
Váhový odhad malé mi už nedělají, to si asi musím počkat na porod :mrgreen: Ale to už je za pár, tak mě to netrápí. Teď mě trápí bolesti zad, kloubů, všeho, nemožnost se normálně pohybovat… Příroda to má dobře zařízené. Místo abych se porodu bála, tak se těším, až konečně zase budu moct fungovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
22.12.15 11:18

:mavam: zdravím, připojím se :)
přiznám, že trochu z nudy, už tři neděle se „válím doma“ sice mám vyplněný čas chystáním se na vánoce, ale zjišťuju, že mě pak večer, když se mi vrátí partner z práce, mě obtěžuje mluvit, jak celý den ze mě nevypadne slovo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
22.12.15 12:12

@Dana V Tak já už ho taky nazdobila :D S úklidem to mám stejný =D uklízí se průběžně, tak se přeci kvůli Vánocům nezblázním

@Lelio Tak alespoň, že o tu vánoční atmošku nepřijdeš :lol: a kdy že máš termín? Záda mě naštěstí nebolí, jen nemůžu ležet, sedět, nic…vše je nepříjemný :D Já už se začínám sakra bát, ale taky se strašně těším, až budu mít malou u sebe a zbavim se konečně toho břicha. Na začátku jsem se těšila, až břicho poroste a tedˇsi říkám, už aby bylo pryč =D

@Trixia Ahojky :mavam: a kdypak máš termín? jen si pěkně to válení užívej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
22.12.15 15:29

@zuzkaholl 21.4, do té doby se budu povalovat a chystat si bydlení :) hlavně, když přežiju svátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
22.12.15 16:43

Dnes jsem byla na kontrole na diabetologii a zatím inzulín nemám, jupííí :-) doktorka mě pochválila, že hodnoty po jídle mám pěkné, ale ty ranní lačné mám jen tak tak. Takže mi teďka dala 14 dní, jestli se to nějak ustálí a když tak mi dá inzulin na noc. Tak snad to bude dobrý a nebude to potřeba :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová