Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
813
12.1.16 19:18

@Lelio Ahoj, my byli na kontrole dnes, Adámek už má cca 2 kila, takže už pěkné miminko :-) akorát se pořád neotočil hlavičkou dolu, ale snad si to ještě rozmyslí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
12.1.16 19:38

@Dana V Tak gratuluji! :) To si to snad ještě rozmyslí, je to naposledy, co může být hlavou dolů jako netopýr několik týdnů a nic se mu nestane :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.16 14:52

Říjen 2016

Také jsem poprvé těhotná, jsem v 5tt a zatím jsem jen překvapená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
5.2.16 16:14

@SladkeMENU Ahoj, moc gratuluji :-) přeju ať miminko krásně roste a ty máš pohodové těhotnství :-)

A co ostatní holky, co u vás nového? Nám už zbývá necelých 5 týdnů, tak uvidíme, kdy se malému bude chtít na svět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.2.16 18:20

@SladkeMENU moc gratuluji :) @Dana V tak já už mám svojí cácoru 14 dní :D narodila se 22.1. o půlnoci a měla 2120 g a 45 cm.Tak to už to máš taky za pár :) a jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.16 18:27

Cítím se asi normálně, zatím.
Ale přítel už je odborník :-) už toho spoustu přečetl a poradil. Jako třeba, že nemám jíst mrkev, aby mimi nemělo jinak dlouhé končetiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
5.2.16 18:36

@SladkeMENU tak ta jsem ráda, že jsem se mrkvi vyhýbala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
5.2.16 20:15

@SladkeMENU no ještě že zeleninu moc nejim :D

@zuzkaholl tak to moc gratuluju. To byla ale pěkně malinká, ale hlavně že je zdravá :-) ten náš frajer už vážil minulej týden cca 2400g a to nám ještě měsíc zbývá :D No nám už se to taky blíží, začínám být z toho trošku asi nervozní :D ale jinak je všechno v pohodě, cítím fajn, nic mě nebolí, jen občas když malej strčí hlavičku hodně pod žebra :D no a doufam, že se mu povede se ještě otočit, ale doktorka už tomu moc šancí nedává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.2.16 20:25

@SladkeMENU tak to slyším poprvé :mrgreen: Mrkev jsem jedla hodně a Sofka má končentiny stejné :mrgreen:
@Dana V měla jsem špatnou placentu, jinak před porodem jsem měla odhad 2600,tak utz už nevěřím :D tu nervozitu chápu, ja ležela 14 dni před porodem v nemocnici, nevyšel mi jeden monitor a už si me tam do porodu nechali :? Někde jsem tu četla, že se prcek otočil chvíli před porodem, tak snad se ještě otočí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
5.2.16 21:12

@zuzkaholl Moc gratuluji! :) To byla opravdu drobeček!
S Terezkou už máme šestinedělí skoro za sebou :) A je to miláček! Mi chybí poslední zkouška ve škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
5.2.16 21:58

@Lelio děkuju moc :) ježiš to to letí :D tak ať nadále dělá jen radost a hodně štěstí ke zkoušce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 13:25

Ahoj holky taky bych se chtela pochlubit jsem v 7tt ve stredu jdu na kontrolu a tam se zjisti jestli srdicko bije jak ma ale mám obavi ze bude něco špatně asi jako každá prvorodicka doufám že na ultrazvuku půjde už něco vidět a miminko bude zdravé a já se nebudu muset strachovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
6.2.16 17:38

@Luci26 neboj, bublinka bude v pořádku :hug: strachovat se budeš dál těch dalších 7 měsíců, ale s každým týdnem to je veselejší to těšení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
6.2.16 17:44

@Trixia už se na to s přítelem moc těšíme na to malinké :* :lol: ale celej den mí bejva špatně jako kdybych byla po flamu nevím co už mám dělat aby mi tak nebylo špatně na nic nemám chuť :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
6.2.16 17:47

@Luci26 moc gratuluji a neboj se a mysli pozitivně ;) vše bude určitě v pořádku :) já mám stokrát větší strach když už je malá na světě, než když jsem byla těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová