Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lelio Ahoj, my byli na kontrole dnes, Adámek už má cca 2 kila, takže už pěkné miminko
akorát se pořád neotočil hlavičkou dolu, ale snad si to ještě rozmyslí ![]()
@Dana V Tak gratuluji!
To si to snad ještě rozmyslí, je to naposledy, co může být hlavou dolů jako netopýr několik týdnů a nic se mu nestane ![]()
Také jsem poprvé těhotná, jsem v 5tt a zatím jsem jen překvapená…
@SladkeMENU Ahoj, moc gratuluji
přeju ať miminko krásně roste a ty máš pohodové těhotnství ![]()
A co ostatní holky, co u vás nového? Nám už zbývá necelých 5 týdnů, tak uvidíme, kdy se malému bude chtít na svět ![]()
@SladkeMENU moc gratuluji
@Dana V tak já už mám svojí cácoru 14 dní
narodila se 22.1. o půlnoci a měla 2120 g a 45 cm.Tak to už to máš taky za pár
a jak se jinak cítíš?
Cítím se asi normálně, zatím.
Ale přítel už je odborník
už toho spoustu přečetl a poradil. Jako třeba, že nemám jíst mrkev, aby mimi nemělo jinak dlouhé končetiny
@SladkeMENU no ještě že zeleninu moc nejim ![]()
@zuzkaholl tak to moc gratuluju. To byla ale pěkně malinká, ale hlavně že je zdravá
ten náš frajer už vážil minulej týden cca 2400g a to nám ještě měsíc zbývá
No nám už se to taky blíží, začínám být z toho trošku asi nervozní
ale jinak je všechno v pohodě, cítím fajn, nic mě nebolí, jen občas když malej strčí hlavičku hodně pod žebra
no a doufam, že se mu povede se ještě otočit, ale doktorka už tomu moc šancí nedává ![]()
@SladkeMENU tak to slyším poprvé
Mrkev jsem jedla hodně a Sofka má končentiny stejné ![]()
@Dana V měla jsem špatnou placentu, jinak před porodem jsem měla odhad 2600,tak utz už nevěřím
tu nervozitu chápu, ja ležela 14 dni před porodem v nemocnici, nevyšel mi jeden monitor a už si me tam do porodu nechali
Někde jsem tu četla, že se prcek otočil chvíli před porodem, tak snad se ještě otočí ![]()
@zuzkaholl Moc gratuluji!
To byla opravdu drobeček!
S Terezkou už máme šestinedělí skoro za sebou
A je to miláček! Mi chybí poslední zkouška ve škole
@Lelio děkuju moc
ježiš to to letí
tak ať nadále dělá jen radost a hodně štěstí ke zkoušce ![]()
Ahoj holky taky bych se chtela pochlubit jsem v 7tt ve stredu jdu na kontrolu a tam se zjisti jestli srdicko bije jak ma ale mám obavi ze bude něco špatně asi jako každá prvorodicka doufám že na ultrazvuku půjde už něco vidět a miminko bude zdravé a já se nebudu muset strachovat
@Luci26 neboj, bublinka bude v pořádku
strachovat se budeš dál těch dalších 7 měsíců, ale s každým týdnem to je veselejší to těšení ![]()
@Trixia už se na to s přítelem moc těšíme na to malinké
ale celej den mí bejva špatně jako kdybych byla po flamu nevím co už mám dělat aby mi tak nebylo špatně na nic nemám chuť ![]()
@Luci26 moc gratuluji a neboj se a mysli pozitivně
vše bude určitě v pořádku
já mám stokrát větší strach když už je malá na světě, než když jsem byla těhotná ![]()