Prvorodičky 2016 :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1178
7.2.16 17:00

@Trixia nutim se ale nechutná mi to no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.2.16 17:03

@sakota tak to jo ja sem teprve v 7tt prave jdu ve stredu na kontrolu tak doufam ze uz tam neco uvidim podle krve jsem tehotna ale jak sem byla na kontrole pred 14 dnama tak nic neslo jeste videt tak doufam ze malinke bude v poradku bojim se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.2.16 17:15

@Luci26 tak nechutnat ti může ještě pár týdnů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
7.2.16 17:40

@Trixia no ja prave jim vyrazne min nez pred tehotenstvim, zatim jsem nepribrala ani deko, respektive mam stale rezervu do sve predtehotenske vahy asi 3kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.2.16 17:52

Jsem teprve v 6tt, ale zatím nepociťuji žádné změny, není i ani špatně ani nemám zvýšenou chuť na jídla. Už jsem, ale byla informována, že nemám jíst naprosto nic syrového. Žádná nedodělaná vajíčka, nebo sushi nebo snad plesnivé sýry. Dokonce mám zakázanou i mrkev kvůli nadmíře vitaminu A, aby mimi nemělo jinak dlouhé končetiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.2.16 18:06

To jsem právě taky slyšela ze se nesmi jist mrkev ale kamoska před 2 měsíci porodila a malinke byl zdravém akorát se říká ze je tmavém a taky byl ale krásnej 6tt a nic N epocitujes jo? A když si byla na kontrole tak tí řekli ze si těhotná to už poznali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.2.16 18:09

@SladkeMENU psala sem ťi tam vzkaz ale neoznacila sem te tak si ho precti :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.2.16 18:11

Podle testu mám dvě//, podle pana doktora jsem těhotná, ve středu jdu na kontrolu jestli uz bude vidět srdíčko. A špatně mi není ani nemam jine chutě. uz mam za sebou i těhotenskou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.2.16 18:16

@SladkeMENU taky jdu ve stredu na kontrolu ja budu v pondeli v 7tt prave jak sem tam byla minule tak nic neslo vidět tak me poslali na krev a těhotná sem a na testu sem měla hodně silnou druhou carku doufám ze bude vše v pořádku bojim se jestli je vše v pořádku jestli bude být srdicko tehotenskou teplotu to sem asi nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
7.2.16 18:27

Já teda jídlo v těhotenství vůbec neřešila a jedla na co jsem měla chuť. I to sushi jsem jednou měla :oops: :mrgreen: A mrkev jsem ke konci baštila ve velkém, a malá je krásná a rozhodně nemá různě dlouhé končetiny, to mi přijde jako blbost :mrgreen: Navíc vitamín A patří mezi vitamíny rozpustné v tucích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
7.2.16 18:35

@Lelio to s tou mrkví se říká, ale asi je myšleno, že se to nemá přehánět, stejně jako ostatní věci :) na syrové jsme neměla celé těhotnství chuť, ale je fakt, že těm plísňovým sýrům se nevyhýbám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.2.16 18:38

Tak tu těhotenskou si nemusela pocítit, doktor říkal, že je to jen chvilkový stav.
a už víš kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
7.2.16 18:41

@Trixia Já právě hroznou :mrgreen: A na konci jsem ujížděla na mrkvovém kompotu, to jsem si dělala pořád. A přehánět se nemá nikdy nic, jen nějak nechápu jakým zázrakem by to mělo vliv :mrgreen: ani jsem to nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
7.2.16 18:42

@Luci26 ahoj, moc gratuluju, u nás bylo srdíčko vidět v 7tt a určitě bude vše v pořádku :-)

Já jsem se během těhotenství ze začátku nevyhýbala žádnému jídlu, snad asi tatarák bych si fakt nedala, ale na to ani nemusim být těhotná :D dávala jsem si na co jsem měla chuť a jsem za to ráda, protože pak se objevila těhu cukrovka a byl utrum, tak jsem si to aspoň trošku užila :D ale i teďka se ve 36tt nevyhýbám víceméně ničemu (samozřejmě s ohledem na dietu kvůli cukrovce), byla jsem i několikrát na sushi, jím plísňové sýry a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
7.2.16 18:44

@Lelio právě taky kamoska má malého a je Nadhernej a mrkví jedla furt skoro :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová